Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#195107 Μετά το Home Cinema (όπου παραγγέλθηκε τελικά αυτό http://www.homelike.gr/eikona-kai-ichos ... ystem.html) έψησα την σύζυγο και για αγορά 55αρας με την λογική ότι θα της βάλω την 40αρα στην κρεβατοκάμαρα.......μέχρι στιγμής κοιτάζω αυτήν http://www.skroutz.gr/s/6884324/Samsung-UE55J6200.html στα 830€ αλλά έχω ένα θέμα, πρέπει όλες οι τηλεοράσεις να είναι ενωμένες με αποκωδικοποιητή της καλωδιακής και σε αυτήν που θα μπει στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας δεν ξέρω πως και που να βάλω τον αποκωδικοποιητή, υπάρχει καμιά πρόταση λύση για αυτό? Επίσης καμιά γνώμη για την TV?
Άβαταρ μέλους
By babakos
#195172 Το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι πολύ καλό (τώρα αν μπορεις να ανεβεις στην J7000 ακομα καλύτερα..).
Άβαταρ μέλους
By dimik
babakos έγραψε:Το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι πολύ καλό (τώρα αν μπορεις να ανεβεις στην J7000 ακομα καλύτερα..).

Τα διπλά σχεδόν λεφτά για 3d και 4K που έχει η J7000 δεν δίνω γιατί δεν με ενδιαφέρουν, προτιμώ να δώσω άλλα 800 σε μια 5ετία να πάρω κάτι που θα έχει γίνει mainstream τότε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#195182 Για FHD πάντως νομίζω είναι υπερβολή να δώσει κανείς πάνω από 650-700€ στην παρούσα συγκυρία. Προσωπικά θα έδινα γύρω στο 500αρι για 55αρα FHD και όπως λες, κάνα 800αρι σε 4-5 χρόνια για 4Κ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Για FHD πάντως νομίζω είναι υπερβολή να δώσει κανείς πάνω από 650-700€ στην παρούσα συγκυρία. Προσωπικά θα έδινα γύρω στο 500αρι για 55αρα FHD και όπως λες, κάνα 800αρι σε 4-5 χρόνια για 4Κ.

Έχεις κανένα μοντέλο να προτείνεις με 500€? γιατί αν είναι να φτάσω στα 700 που λες τα 820€ που την βρίσκω εγώ δεν είναι μακριά
Άβαταρ μέλους
By babakos
dimik έγραψε:
babakos έγραψε:Το συγκεκριμένο μοντέλο ειναι πολύ καλό (τώρα αν μπορεις να ανεβεις στην J7000 ακομα καλύτερα..).

Τα διπλά σχεδόν λεφτά για 3d και 4K που έχει η J7000 δεν δίνω γιατί δεν με ενδιαφέρουν, προτιμώ να δώσω άλλα 800 σε μια 5ετία να πάρω κάτι που θα έχει γίνει mainstream τότε.

Δεν διαφωνω, εξαλλου με την ιδια λογική έπραξα πριν 2 χρονια που αγορασα FHD TV την οποια υπολογιζω να αλλαξω σε 3-4 χρονια με κάτι καλύτερα (4K/ OLED ?)
Απλά το αναφερα γιατι δεν ήξερα αν σε ενδιαφέρει το 4Κ στην παρούσα φάση.
Άβαταρ μέλους
By dimik
babakos έγραψε:
dimik έγραψε:

Δεν διαφωνω, εξαλλου με την ιδια λογική έπραξα πριν 2 χρονια που αγορασα FHD TV την οποια υπολογιζω να αλλαξω σε 3-4 χρονια με κάτι καλύτερα (4K/ OLED ?)
Απλά το αναφερα γιατι δεν ήξερα αν σε ενδιαφέρει το 4Κ στην παρούσα φάση.

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
dimik έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Για FHD πάντως νομίζω είναι υπερβολή να δώσει κανείς πάνω από 650-700€ στην παρούσα συγκυρία. Προσωπικά θα έδινα γύρω στο 500αρι για 55αρα FHD και όπως λες, κάνα 800αρι σε 4-5 χρόνια για 4Κ.

Έχεις κανένα μοντέλο να προτείνεις με 500€? γιατί αν είναι να φτάσω στα 700 που λες τα 820€ που την βρίσκω εγώ δεν είναι μακριά

Απόξω δεν ψωνίζεις συνήθως? Δεν έχει τίποτα στο άμαζον πιο φθηνό από τα 830? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:
dimik έγραψε:

Απόξω δεν ψωνίζεις συνήθως? Δεν έχει τίποτα στο άμαζον πιο φθηνό από τα 830? :hmmm:

public-cyprus.com.cy :iconcool: Πρωτοφανές αλλά είναι φτηνότερο και από το άμαζον, Μόνο στο ισπανικό Αμαζον την έχει λίγο φτηνότερα αλλά με μεταφορικά κλπ θα βγει το ίδιο κι αυτό αν κι εφόσον στέλνουν τηλεοράσεις εδώ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#195198 Μάστα. Δεν έχει και τεράστια ποικιλία οπότε proceed με αυτή που έβαλες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
RXristos έγραψε:
Nikos! έγραψε:Έτοιμος!

Εικόνα

< >

Εντυπώσεις....!!!

Παίζει φοβερά!

Σήμερα θα τον ψιλοκαλιμπραρω λίγο, αλλά θα χρειαστεί πάλι μετά από 100 ώρες.

Τι να λέμε, σκοτώνει η εικόνα

Εικόνα

Τα ηχεία επίσης πολύ καλά. Ταιριαξαν πολύ με το χώρο και παίζουν φοβερά.

Την άλλη εβδομάδα περιμένω media player και 2ΤΒ ταινίες!

Φώτο από τα ηχεία και το τέρας...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#195957 Αγοράστηκε σήμερα η Samsung UE55J6200 στα 830€ και μόλις τελείωσα το στήσιμο, καλιμπράρισμα και την εγκατάσταση των περιφερειακών.
edit: έδωσα άλλα 99€ και πήρα και την επέκταση εγγύησης των public η οποία από 2 χρόνια εργοστασιακή (αποστολή στον κατασκευαστή και αναμονή επισκευής) δίνει 5 χρόνια κάλυψη με επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι, tv αντικατάστασης μέχρι την επιδιόρθωση και δικαίωμα πλήρους αντικατάστασης της TV με ανάλογο μοντέλο καινούρια σε περίπτωση που δεν φτιάχνεται. Δλδ να ελπίζω να χαλάσει σε μια 4ετία :lol:

Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, άριστη εικόνα, ωραία apps, άμεση σύνδεση με το WiFi του σπιτιού και πανεύκολο update στο τελευταίο firmware.

Αύριο πάω τον αποκωδικοποιητή πίσω να τσιμπήσω 2 CI Cards και για τις 2 τηλεοράσεις και περιμένω και το Home Cinema μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να γίνει το τελικό τέστ.

Προς το παρόν ψάχνω καμιά ταινιούλα FHD να απολαύσω :metalo: