mirage έγραψε:Δε νομιζω πως μιλά για χρήση βαζελίνης στην αλυσίδα.
Εμεις στο εργοστασιο ανακατευαμε γρασο με πετρελαιο και με ενα πινελο περναγαμε τις καδενες . Τα παντα δουλευαν αψογα
mirage έγραψε:Δε νομιζω πως μιλά για χρήση βαζελίνης στην αλυσίδα.
otso έγραψε:Εμεις στο εργοστασιο ανακατευαμε γρασο με πετρελαιο και με ενα πινελο περναγαμε τις καδενες . Τα παντα δουλευαν αψογαΧμ... το πετρέλαιο είναι διαλυτικό για το γράσσο... οπότε το ότι παρά τις προσπάθειες σαμποτάζ που κάνατε τα πάντα δούλευαν άψογα είναι απλά δείγμα των αντοχών των καδενών.
mirage έγραψε:Δε νομιζω πως μιλά για χρήση βαζελίνης στην αλυσίδα.Ναι, τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον λέει για ολόσωμη χρήση. Πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Και είμαι σίγουρος ότι και αυτό θα έχει δοκιμαστεί, η περιέργεια του ανθρώπου είναι η βάση για τους πειραματισμούς και την πρόοδο.
). Και μετά την ποδηλατική βόλτα δεν μπορείς να αγγίξεις τίποτα, πρέπει να πας για καθαρισμό. Άρα στάση για καφέ γιοκ. Αλλά είναι ένα κι ένα αν θέλεις διαζύγιο. Ή τρελλάδικο. Ή και τα δύο.
PeterPan έγραψε:Μου αρέσουν Sknipper οι σουρεάλ περιγραφές σου!Οι περιγραφές μου είναι αυθεντικές έστω κι αν μοιάζουν λίγο σουρεάλ.
Έχει το Lidl ντολμαδάκια αυτή την εβδομάδα, ίσως βολεύει το τενεκεδάκι! Αλήθεια, έχετε Lidl στο ΗΒ; Δεν είχα δει πριν χρόνια…
sknipper έγραψε:Δεν έχω καταλήξει στο δοχείο στο οποίο θα λιώνω το κερί.
g8777 έγραψε:Chris τι χαμπάρια μάστορα;

sknipper έγραψε:Θα κοιτάξω και στο Αμαζον για τίποτα μεταλλικό κατάλληλο εκτός αν καταλήξω να πάρω ειδικό θερμαστήρι που λιώνει κερί για χαλάουα.... έχει και θερμοστάτη.
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]