Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#793092 Προσοχή, ακολουθεί link από ΕΦ.ΣΥΝ με θέμα Βαξεβάνη. You have been warned!
Ο Βαξεβάνης προαναγγέλλει κι άλλες αποκαλύψεις
https://www.efsyn.gr/tehnes/media/36694 ... okalypseis
Ο Κώστας Βαξεβάνης σχολιάζοντας τα λεγόμενα του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου εστίασε στο «ανησυχητικό» της υπόθεσης που κατά τον δημοσιογράφο «είναι το αφήγημα που υιοθετείται και οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας βλάκας που δεν καταλάβαινε».

:s_blush :s_shout
Ο Κώστας Βαξεβάνης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις συνομιλίες που έχει το Documento στη διάθεσή του όπου «εμφανίζεται στέλεχος Τράπεζας να συνομιλεί με εταιρεία επικοινωνίας που λειτουργεί για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου και να παίρνει εντολές για να μην δοθεί διαφήμιση προκειμένου όπως λέει να κλείσει το Documento. Η καταγεγραμμένη συνομιλία φαίνεται να έγινε τον Φεβρουάριο του 2022 και αποκαλύπτει πλήρως το κεντρικό σχέδιο που υπήρχε να στραγγαλιστεί το Documento και να οδηγηθεί σε κλείσιμο».

:s_blush

ΥΓ: Συγνώμη που δεν βρήκα άλλη πηγή, αλλά φαίνεται πως τα πιο αξιόπιστα μέσα που έχουν εγκριθεί από τον κο. Πέτσα και την λίστα του, δεν παίζουν το θέμα.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#793442 επιθεση= πεταξανε τρικακια

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

https://www.protothema.gr/greece/articl ... georgiadi/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#793444 ΚΑΙ μακαρονια που ειναι της μοδος :metalo:

Ο «Ρουβίκωνας» πέταξε πακέτα με μακαρόνια σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/13 ... -georgiadi
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#793450 Και τρικάκια (=χαρτάκια) και μακαρόνια! Μιλάμε οι τύποι είναι δολοφόνοι τρομοκράτες, τι κάνει η αστυνομία; Δεν θα μου έκανε εντύπωση να κυκλοφορούν ελεύθεροι αύριο λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου προφανώς.
Καλά δεν λέω;
:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#793454 Ανυπολογιστη ζημιά στο φτωχικό του Σπύρου.
Δεν του έφτανε η αδιευκρινιστη υγρασία, τώρα αυτό Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Και τρικάκια (=χαρτάκια) και μακαρόνια! Μιλάμε οι τύποι είναι δολοφόνοι τρομοκράτες, τι κάνει η αστυνομία; Δεν θα μου έκανε εντύπωση να κυκλοφορούν ελεύθεροι αύριο λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου προφανώς.
Καλά δεν λέω;
:s_crazy

Ξέχασες ότι τους καλύπτει ο σύριζα! :rtfm: Νομίζω πως ξεκίνησαν από το σπίτι του Τσίπρα, όπου είμαι σίγουρος πως αν ψάξει η αστυνομία θα βρει εκτυπωτή (για να εκτυπώνει τα εκρηκτικά χαρτάκια) και μπουκάλια μπύρας, όπως και ρούχα (για μολότωφ). :rtfm: :rtfm:

Α, και μιλάω για το σπίτι που του χάρισε ένας εφοπλιστής στο Σούνιο! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By otso
#793511 Εσυ σαν αριστερος αστος θα παρεις τα πανω σου στην ακινδυνη καφενιακη συζητηση .
Ο κουραδοσπυριδων περνει ποντους
Εμενα τον κακομοιρογλου που με οφελει αυτο ;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#793534 :shifty:

Μισο , να σου εξηγησω.

Τί θα μας πει ο Αδωνις οτι έγινε:

Εικόνα

Τί πραγματικά έγινε:

Εικόνα

Τι θα μας γραψει ο Μαρκος:

Εικόνα

Τι θα διαβασουμε εμεις:

Εικόνα

:shifty:

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#793538 Πάιδες, όταν οι Τούρκοι έρθουν βράδυ, ΔΕΝ θα πετάνε τρικάκια και μακαρόνια. :iconcool: Σκληραγωγηθείτε λίγο. :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By otso
#793554 g ξεχασες το τελευταιο ο κακομοιρογλου τι να κανει;
δεξιοι αριστεροι ,σεχτες ,επαναστατικα κινηματα ολοι θελουν το καλο του .
στην σκληρη πραγματικοτητα της ζωης ολοι τον εχουν χεσμενο
ολοι ειναι βολεμενοι και θελουν να βολευτουν ακομη περισσοτερο και οταν δεν τους ακολουθει ειναι λουμπεν
θυμιζει το κομικς με την μπλανς επιφανυ που την χρησιμοποιουσαν σαν μπαλα οι ομαδες που ηθελαν το καλο της και το κακο της
φουκαριαρα απορημενη μπλανς .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#793565 Να πούμε εδώ και ένα μπράβο όμως στην κυβέρνηση που ψήφισε να αρθεί η ασυλία του Κλέωνα Γρηγοριάδη, που τόλμησε και είπε πως ο κος Αλαφούζος μεταφέρει ρώσικο πετρέλαιο. Το τι κάνει ο κος Αλαφούζος με τα καράβια του, δεν θα έπρεπε ν'απασχολεί τον κο. Γρηγοριάδη. Δεν τα έκλεψε, δικά του είναι.
Καλά δεν λέω; :s_blush
Άρση ασυλίας του βουλευτή Γρηγοριάδη – Βαρουφάκης: Μαύρη μέρα για τον Κοινοβουλευτισμό
https://www.efsyn.gr/politiki/boyli/367 ... ra-gia-ton
«Κι εσείς εδώ από την Ν.Δ., μιλάτε για ανυπεράσπιστο Αλαφούζο ο οποίος χρειάζεται την προστασία μας. Το κανάλι του κ. Αλαφούζου δαιμονοποιεί όποιον μιλάει για την ανάγκη ειρήνευσης στην Ουκρανία, την ώρα που ο ίδιος αιχροκερδίζει μεταφέροντας το αργό πετρέλαιο του κ. Πούτιν. Υπάρχει όμως και ένα θέμα νομιμότητας και συνταγματικής διάστασης. Εμείς απαιτούμε σήμερα την άρση ασυλίας του Κλέωνα Γρηγοριάδη, αλλά δεν μπορεί να διώκεται ποτέ κανένας βουλευτής για όσα είπε από το βήμα της Βουλής. Το μήνυμά μας όμως προς τον κόσμο του ΜέΡΑ25 που μέρος του εκφράζει εντάσεις στην απαίτηση της άρσης ασυλίας του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου είναι: δεν υπάρχει ασυλία βουλευτών, εδώ υπάρχει απλά ομηρία προς την κυβερνητική πλειοψηφία. Καμία κυβερνητική πλειοψηφία όμως, δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να κρίνει τα λόγια μας από αυτό το βήμα, μόνο οι πολίτες. Όσο ωστόσο υπάρχει το σημερινό νομικό-συνταγματικό καθεστώς, σιγά που θα τους κάνουμε την χάρη να κρυφτούμε πίσω από την βουλευτική ασυλία. Σας βλέπουμε όμως κι εσάς της κυβερνητικής πλειοψηφίας κάπως ανακουφισμένους που ο Κλέωνας Γρηγοριάδης ζητάει την άρση της ασυλίας του. Άλλο όμως εμείς να το απαιτούμε, κι άλλο εσείς να παριστάνετε το "πλήρωμα" του κ. Αλαφούζου για να συγκαλύπτει τα εγκλήματά του» είπε ο κ. Βαρουφάκης.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο κος Βαρουφάκης δεν έχει δικαίωμα να ομιλεί, γιατί χρέωσε την χώρα με 600 δις σε 6 μήνες, και πάλι καλά που βρέθηκε αυτός ο άγιος άνθρωπος ο Σώρρας και βρήκε άλλα τόσα στην Τράπεζα της Ανατολής και ξεχρεώσαμε.
:s_biggrin
Κι αν δεν ήταν 600, μπορεί να ήταν 300 δις.
Ή και 200, δεν θα τα χαλάσουμε.
Ή και 100δις, και πάλι μιλάμε είναι έγκλημα, είναι πάρα πολλά.
Αντιλαμβάνεστε πως 100δις πάνω, 100δις κάτω, δεν θα τα χαλάσουμε, το σίγουρο είναι πως ήταν πάρα πολλά. :s_cry :s_dunno

Τέλος πάντως, δεν μπορεί σε ετούτη την χώρα να λέει ό,τι θέλει ένας βουλευτής για τους ιδιοκτήτες της χώρας (και του ΣΚΑΊ). Θα πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Πριν μιλήσουν, να ζητάνε άδεια για το τι θα πουν, καιρός είναι τα πράγματα να γίνουν σωστά.
:s_bye
Άβαταρ μέλους
By egobrain
otso έγραψε:g ξεχασες το τελευταιο ο κακομοιρογλου τι να κανει;
ολοι ειναι βολεμενοι και θελουν να βολευτουν ακομη περισσοτερο και οταν δεν τους ακολουθει ειναι λουμπεν
θυμιζει το κομικς με την μπλανς επιφανυ που την χρησιμοποιουσαν σαν μπαλα οι ομαδες που ηθελαν το καλο της και το κακο της

σε πρόσφατη περίπτωση φρόντισες να κλοτσήσεις τον πεσμένο, είναι να απορείς που νιώθεις κλοτσοσκούφι

όπως έγραψε ένας ποιητάκος
Βλέπεις τον άνθρωπο μικρό, που τον πατάν στ' αλήθεια τα πόδια του τα ίδια
Άβαταρ μέλους
By otso
egobrain έγραψε:
otso έγραψε:g ξεχασες το τελευταιο ο κακομοιρογλου τι να κανει;

σε πρόσφατη περίπτωση φρόντισες να κλοτσήσεις τον πεσμένο, είναι να απορείς που νιώθεις κλοτσοσκούφι

όπως έγραψε ένας ποιητάκος
Βλέπεις τον άνθρωπο μικρό, που τον πατάν στ' αλήθεια τα πόδια του τα ίδια

Basika απορησα ποιον πεσμενο κλωτσησα
Υποθετω οτι δεν καταλαβες τι εννοουσα .
Θα προσπαθησω να το εξηγησω.
Εννοουσα οτι ενα μεσο παιρνει ενα τραγικο γεγονος οπως εναι η αυτοκτονια ενος ανθρωπου για να κανει καθαρα clickbait η προπαγανδα , και γι αυτο εβαλα κατι γελοιο σαν παραδειγμα .
Απ οσο ξερω ακομη και αν εχει αφησει σημειωμα καποιος για τους λογους που αφαιρει την ιδια του την ζωη , δεν δημοσιευεται .
Θεωρω λοιπον μεγιστη αλητεια το να χρησιμοποιειται ο θανατος ενος ανθρωπου ποσο μαλλον αυτοκτονιας που απ οσο ξερω ακομα και αν υπαρχει σημειωμα που να καταδεικνυει τους λογους θεωρειται πολυπαραγοντικη .
Τελος παντων επειδη ηταν δημοσιευμενο και στο τοπικ δημοσιογραφια και παραπληροφορηση ειχα την εντυπωση οτι ηταν σαφες οτι αναφερομουν στο μεσον. Αν διαφωνεις και στην εξηγηση μου προφανως ειναι δικαιωμα σου .
Οσο για το κλοτσοσκούφι , ναι το νοιωθω και εντονα μιας και ειμαι απο αυτους που θελουν να οριζουν την μοιρα τους οι ιδιοι κατα το δυνατον και γι αυτο διαλεξα την δουλεια που κανω και οχι επειδη ειχα ταλεντο η ηταν το ονειρο μου, οχι οτι ειχα τον απολυτο ελενχο παντα αλλα τα τελευταια 2 χρονια τα πραγματα εχουν ξεφύγει . ηθελα να γραψω σε μια συζητηση που ξεκινησε για την αγροτια , αλλά αφενος θα ηταν βιβλιο αφετερου δεν θα ενδιεφερε και πραγματικα κανεναν .
Θα αναφερω μονο οτι σαν οικονομικο μεγεθος ειμαι της πλακας , αλλα πρεπει τωρα να ξαναμπω να δω πως εκλεισε το χρηματιστηριο βαμβακος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#793729 Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Αυτή είναι η ζωή μου

Θυμάμαι πως στα διαλείμματα παίρναμε φτυαράκια και κουβαδάκια και σκάβαμε το χώμα, πιστεύοντας πως θα ανακαλύψουμε αρχαιολογικούς θησαυρούς! Ίσως από εκεί να ξεκίνησε και η αγάπη μου για την αρχαιολογία, την επιστήμη που πάντα με συγκινούσε τόσο πολύ και που ενώ ήμουν ήδη γιαγιά αποφάσισα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα: κατάφερα να κάνω τη διατριβή μου στην αρχαιολογία! Μάλιστα επειδή οι απαιτήσεις της διατριβής ήταν τόσο μεγάλες, και προκειμένου να μην μείνω πίσω σε όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου, καθόμουν και έγραφα τα βράδια, που όλοι κοιμόντουσαν!

Δεν ξεχνώ μια ημέρα, όταν πρόσφατα βρέθηκα στο Νοσοκομείο μας, που είδα ένα μικρό αγοράκι να κλαίει. Ανήσυχη το πλησίασα για να μάθω τι συμβαίνει και μου εξήγησε πως μόλις είχε λάβει το εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του. “Εγώ όμως δεν θέλω να φύγω από εδώ. Η αγάπη και η στοργή από όλους εδώ με έκαναν να νιώσω πως το Νοσοκομείο αυτό είναι το σπίτι μου!”.

Η Μαριάννα μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου. Πολλές φορές μιλώντας μαζί της, μέσα από τις σκέψεις και τα λόγια της, είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου! Το πείσμα, η αποφασιστικότητα αλλά και η ευαισθησία για τα παιδιά είναι κοινά μας χαρακτηριστικά. Νιώθω πολύ υπερήφανη για όλα όσα κάνει και βεβαίως για την μεγάλη της προσφορά στην ΕΛΠΙΔΑ, μέσα από το ΕΛΠΙΔΑ Youth, τη νέα γενιά της ΕΛΠΙΔΑΣ

Πολύ έντονα θυμάμαι την περίοδο της εξορίας του Βαρδή στην Αμοργό. Τότε είχαμε ήδη αποκτήσει τα τρία μας παιδιά με το τρίτο νεογέννητο στην κούνια. Ενιωθα την καρδιά μου κομμένη στα δύο: ανάμεσα στον άντρα που λάτρευα και στα παιδιά μου που ήταν το κέντρο της ζωής μου. Παίρνοντας ένα καΐκι μέσα στον χειμώνα, πήγα στην Αμοργό με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μας. Μέναμε σε ένα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό, πλημμυρισμένοι όμως από την αγάπη και τη συμπαράσταση των κατοίκων της Αμοργού. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ… Κάθε μέρα έβρισκα στο παράθυρό μας πότε ένα μπουκάλι γάλα, πότε δύο αυγά, ένα ζεστό ψωμί… Η αγάπη τους ήταν βάλσαμο στην ψυχή μας

Καταρχην:
Εικόνα

I am Plaputas, of Borg.All your base are belong to us.

Κατ δευτερον.

Πολυ συγκινητικη ιστορια. Κατι λειπει ομως. Ο villain. :iconcool:

ή αλλιως Ο ΜΑ ΛΑΚΑ$.

ο Malakas------------->

Εικόνα

μα αφου ΒΡΕ ΓΙΔΙ το βλεπεις το αρβανιτικο ασκερι πώς σε περιμενει στα στενα, ΠΟΥ ΠΑΣ;;; :s_hang

Εκει χαθηκε ολο το παιχνιδι, θα ειμασταν Ελβετια τωρα. :(

ΒΕΑΜS εδω εχουμε να κανουμε με πολυ σοβαρη ιστορια λαου, μην τα ξαναλεμε. :s_drinks