Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#791400 Άπλυτα κατακάθια; :lol:

Σε αντιδιαστολή με τα πλυμένα κατακάθια που ξέρουμε όλοι φαντάζομαι...

Ρε 'σύ Ποπολάρε, πραγματικά κουβαλάς πολύ μίσος μέσα σου. Πρέπει να το κοιτάξεις λίγο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#791407 Νομίζω πως ο χαρακτηρισμός κατακάθι για τον Κουρτάκη είναι μάλλον επιεικής. Δεν νομίζω πως καταδικάστηκε και από δικαστική πλάνη, τι λες κι εσύ Χρήστο Λάππα;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Χρήστος Λάππας έγραψε:Άπλυτα κατακάθια; :lol:

Σε αντιδιαστολή με τα πλυμένα κατακάθια που ξέρουμε όλοι φαντάζομαι...

Ρε 'σύ Ποπολάρε, πραγματικά κουβαλάς πολύ μίσος μέσα σου. Πρέπει να το κοιτάξεις λίγο.

εσυ γιατι ζοριζεσαι;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#791420 Λέω ότι δεν έχω ιδέα για την υπόθεση. Είτε με ρωτάς για αυτό, είτε για την άποψη μου για το πλάσμα κουάρκ γλουωνίων είναι ένα και το αυτό, High Fidelity.

Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι αναφέρεις δικαστική πλάνη. Με έχεις ακούσει εμένα ποτέ να λέω κάτι τέτοιο ;

Ποπολάρε, εσύ δεν θα προβληματιζόσουν όταν ένας χρήστης βρίζει συνεχώς και αδιαλείπτως θεούς και δαίμονες;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#791422 Περίεργο, δεν έχει πάρει το αυτί σου την τεράστια, πανάκριβη βίλα που νοικιάζει στο Σούνιο ο Τσίπρας, αντί πινακίου φακής; Είσαι βέβαιος;
https://www.parapolitika.gr/politiki/ar ... to-sounio/

O κος Κουρτάκης έχει γράψει πολλά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το θέμα, σίγουρα δεν πήρε το αυτί σου τίποτε;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#791423 Φυσικά, έχω ακούσει την υπόθεση αυτή. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν αυτός ο δημοσιογράφος που ενεπλάκη στην είδηση.

Από την στιγμή που καταδικάστηκε, γιατί ρωτάς την δική μου γνώμη; Κρίθηκε ένοχος, τελείωσε το πράγμα. Εγώ τι περιμένεις να σου πω; Είναι δουλειά μου να κρίνω την δικαιοσύνη; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Περίεργο, δεν έχει πάρει το αυτί σου την τεράστια, πανάκριβη βίλα που νοικιάζει στο Σούνιο ο Τσίπρας, αντί πινακίου φακής; Είσαι βέβαιος;
https://www.parapolitika.gr/politiki/ar ... to-sounio/

O κος Κουρτάκης έχει γράψει πολλά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για το θέμα, σίγουρα δεν πήρε το αυτί σου τίποτε;

Tο μονο κακο στην ιστορια οτι δεν ζητησε αποζημιωση χρηματικη ο Τσιπρας, παρα μονο να ανασκευασει.

Κριμα. Ολοι αυτοι στην τσεπη πονανε. Ας του επαιρνε μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρω και ας τα εδινε σε φιλανθρωπιες. Ας εχανε μερος ή ολη την περιουσια του να βαλει μυαλο
Ο επομενος θα το σκεφτοταν πολυ σοβαρα πριν γραψει παραμυθια της Χαλιμας για πολιτικους σκοπους.

Τωρα την ανασκευη της ειδησης ποσοι θα την διαβασουν;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#791429 Παίδες στείλτε μόνο ένα μέιλ στο RSF μην νομίσουν ότι γίνεται άδικα μήνυση κατά δημοσιογράφων και γράψει στο ρανκινς.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:Φυσικά, έχω ακούσει την υπόθεση αυτή. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν αυτός ο δημοσιογράφος που ενεπλάκη στην είδηση.

Από την στιγμή που καταδικάστηκε, γιατί ρωτάς την δική μου γνώμη; Κρίθηκε ένοχος, τελείωσε το πράγμα. Εγώ τι περιμένεις να σου πω; Είναι δουλειά μου να κρίνω την δικαιοσύνη; :s_dunno

Δεν ξέρω, ούτε δουλειά σου είναι να κρίνεις τον popolaros, αλλά το κάνεις, ή όχι; Άρα, για την καθαυτό υπόθεση, υποθέτω πως επιλέγεις να μην σχολιάσεις, προτιμώντας να σχολιάζεις κάτι ανούσιο, όπως η έκφραση του popolaros.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#791438 Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι υποθέτεις, εγώ απλά εξηγώ ότι δεν ήξερα ότι μιλάμε για την συγκεκριμένη υπόθεση. Εκτός και αν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω όλους τους δημοσιογράφους και για τι πράγμα έχει γράψει ο καθένας.
Την υπόθεση φυσικά την γνώριζα. Ποιος είχε γράψει για αυτή όχι. Όπως επίσης δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο και το ποιον του.

Αναφορικά με τον Ποπολάρο τώρα, είναι επιλογή σου να κάνεις τα στραβά μάτια σε ένα χρήστη που χρησιμοποιεί εκφράσεις μίσους σε κάθε δεύτερο μήνυμα του ανεβάζει. Αλλάξτε όμως εκείνο τον κανονισμό γιατί προφανώς δεν σας ενδιαφέρει να τον τηρείτε:

"Στο petrolheads.gr δεν επιτρέπεται:
6. η χρήση απρεπών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων."
viewtopic.php?f=2&t=172
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#791444 Στο out loud στο πρωτοθεμα γράφει
Σκεφτείτε το καλάθι της Τουρκάλας νοικοκυράς. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι υποθέτεις, εγώ απλά εξηγώ ότι δεν ήξερα ότι μιλάμε για την συγκεκριμένη υπόθεση. Εκτός και αν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω όλους τους δημοσιογράφους και για τι πράγμα έχει γράψει ο καθένας.
Την υπόθεση φυσικά την γνώριζα. Ποιος είχε γράψει για αυτή όχι. Όπως επίσης δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο και το ποιον του.

Αναφορικά με τον Ποπολάρο τώρα, είναι επιλογή σου να κάνεις τα στραβά μάτια σε ένα χρήστη που χρησιμοποιεί εκφράσεις μίσους σε κάθε δεύτερο μήνυμα του ανεβάζει. Αλλάξτε όμως εκείνο τον κανονισμό γιατί προφανώς δεν σας ενδιαφέρει να τον τηρείτε:

6. η χρήση απρεπών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων."
https://petrolheads.gr/viewtopic.php?f=2&t=172

Ακριβώς αυτό σου εξηγώ όμως. Από την μία δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, από την άλλη έχεις άποψη για τις εκφράσεις του popolaros.
Παρόμοια λοιπόν κι εγώ μπορώ να σου απαντήσω, πως η άποψή σου έχει ελάχιστη αξία, μιας και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα.

Όσο για τον popolaros, είναι από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος πελάτης των συντονιστών, έχει δεχτεί μάλλον τις περισσότερες ποινές, επομένως μάλλον ούτε σε αυτό το θέμα είσαι ενημερωμένος αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, παραθέτω το link για να ενημερωθείς:
viewtopic.php?f=2&t=360&start=195

Στο συγκεκριμένο, η έκφραση του popolaros όπως ξαναλέω, είναι προφανώς εντός κανονισμού, γιατί για κάτι χαμερπή όντα σαν τον Κουρτάκη, θα τον χαρακτήριζα και ήπιο.

Η δική μου γνώμη -που θα μου πεις πως δεν σε ενδιαφέρει, αλλά παρόμοια μπορώ ν'απαντήσω και εγώ ασφαλώς- είναι πως η ουσία δεν είναι η έκφραση, αλλά το γεγονός. Το γεγονός λοιπόν είναι πως μια ολόκληρη κατασκευή συκοφάντησης πολιτικών αντιπάλων κατέπεσε με πάταγο, αλλά εσύ επιλέγεις -για τους δικούς σου λόγους- ν'ασχοληθείς με τις εκφράσεις ενός μέλους του φόρουμ, και όχι με το γεγονός.
Δεν είναι η πρώτη φορά εννοείται, κάθε φορά που κάτι συμβαίνει και αποδεικνύει πως δεν έχουμε την καλύτερη κυβέρνηση σε ετούτη την γωνία από καταβολής Bing Bang, έχουμε όλο αυτό το πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Χρήστος Λάππας έγραψε:Αναφορικά με τον Ποπολάρο τώρα, είναι επιλογή σου να κάνεις τα στραβά μάτια σε ένα χρήστη που χρησιμοποιεί εκφράσεις μίσους σε κάθε δεύτερο μήνυμα του ανεβάζει. Αλλάξτε όμως εκείνο τον κανονισμό γιατί προφανώς δεν σας ενδιαφέρει να τον τηρείτε:

https://petrolheads.gr/viewtopic.php?f=2&t=172

΄Το (γενικευμένο) "άπλυτα κατακάθια" είναι προσωπική άποψη του χρήστη και όχι έκφραση μίσους. :hmmm:
Μπορεί όποιος θέλει να διαψέυσει τον popolaro και να υποστηρίξει ότι δεν είναι άπλυτα τα κατακάθια. :roll:

Οι απόψεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται στο petrolheads.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Οι διαχειριστές του παρόντος δικτυακού χώρου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:Ακριβώς αυτό σου εξηγώ όμως. Από την μία δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, από την άλλη έχεις άποψη για τις εκφράσεις του popolaros.
Παρόμοια λοιπόν κι εγώ μπορώ να σου απαντήσω, πως η άποψή σου έχει ελάχιστη αξία, μιας και δεν σε ενδιαφέρει το θέμα.

Μπορείς να διαβάζεις λίγο πιο προσεκτικά τι γράφουν οι συνομιλητές σου;
Δεν έγραψα ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Έγραψα επί λέξει:

δεν έχω ιδέα για την υπόθεση (της καταδίκης του δημοσιογράφου)

Και όταν μου εξήγησες ότι πρόκειται για το σπίτι που νοικιάζει ο Τσίπρας, σου εξήγησα, πάλι επί λέξει:

Φυσικά, έχω ακούσει την υπόθεση αυτή. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν αυτός ο δημοσιογράφος που ενεπλάκη στην είδηση.

Από την στιγμή που καταδικάστηκε, γιατί ρωτάς την δική μου γνώμη; Κρίθηκε ένοχος, τελείωσε το πράγμα. Εγώ τι περιμένεις να σου πω; Είναι δουλειά μου να κρίνω την δικαιοσύνη;

Από αυτά, εσύ φτάνεις στο συμπέρασμα ότι δεν με ενδιαφέρει το θέμα και άρα δεν δικαιούμαι να εκφέρω άποψη για τα μηνύματα ένα χρήστη που δείχνει πραγματική αδυναμία να γράψει στο δημόσιο forum χωρίς να βρίζει; Ως συντονιστική ομάδα έχετε χάσει λίγο την μπάλα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Χρήστος Λάππας έγραψε: ένα χρήστη που δείχνει πραγματική αδυναμία να γράψει στο δημόσιο forum χωρίς να βρίζει; Ως συντονιστική ομάδα έχετε χάσει λίγο την μπάλα.

Τόσο ευαίσθητος είσαι βρε Χρήστο;

Αμάν πια, δεν κατέβασε κάνα καντήλι, καμμία χριστοπαναγια, ούτε επιτέθηκε λεκτικά σε χρήστη.

Όταν το έκανε, μια χαρά ανταποκρίθηκε η συντονιστική ομάδα, όπως και κάθε φορά που οποιαδήποτε χρήστης παραφερθηκε.

Πολύ συζήτηση για το τίποτα.

Αν το θέμα είναι η εφαρμογή του κανονισμού χωρίς κρίση, διορθώνεται με μια αναδιατύπωση του από τον HF. :shifty: