Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#97466 όλο βλακείες αυτη η google :thumbsdown:
για μεμονομένα σημεία απο kml έβαλα αυτό για να κάνω τη δουλειά μου για όποιον ενδιαφέρεται.

τώρα για διαδρομή μάλλον όπως τα λέει ο μιράγκε...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#97503 Μετά από ενημέρωση και πρηξιμο απο την γνωστή άγνωστη θεσσαλονικια λερα περαστηκε η επίσημη lollipop στο G2.
Δεν ήταν ota αλλά μέσω lg suite μόνο. Πήρε αρκετή ώρα και μάλιστα βρήκε ότι ήμουν rooted :innocent:
Εικόνα

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά την "επιτυχή" ολοκλήρωση του update όπου άρχισε να κρασαρει το process.com.phone ανα 3 δευτερόλεπτα και τα settings :dizzy:.
Λύθηκε με factory reset και απο χθες δεν είχα κάποιο θέμα. :hmmm:

Ήθελα να το παίξω dumb user που απλά βλέπει update-κάνει update αλλά δεν

(ui απο g3 επιτέλους και ίσως λίγο placebo effect αλλά μου φαίνεται πιο smooth)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#97504 Αφου δεν στο τουβλιασε παλι καλα να λες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#97509 :lol:

Για τον corsair λεμε ε??
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#97511 ναι, αυτόν που έδωσε το G2 για να πάρει δίκαρτο κινέζο ... :s_roses
Άβαταρ μέλους
By drdino
#97512 Καλά έκανε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
mirage έγραψε:Αφου δεν στο τουβλιασε παλι καλα να λες.

Δεν ήξερα ότι μπορούσε να τουβλιασει απο 50 χλμ μακριά :o

Αλλά είπαμε ότι και αν γίνει #zenfone2 :ikar:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#97535 @jason Ινφοζζ?εχει βγει οφφισιαλ?
Edit, πες και μια πρωτη εντυπωση για battery life αν ειναι εύκολο.
Σορρυ για τα engreek εγραφα απο κινητο βιαστικα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#97537 Στο δικό μου ιταλικό ναι.
Προσπαθησε απο settings, about phone, update center, software update αν στο βγάλει γιατί (περιεργως) απο το app drawer, update center δεν μου έβγαζε ότι υπάρχει update
Άβαταρ μέλους
By sknipper
EDDIE_147 έγραψε:Technolevel unlocked --> Boarding σε πτήση με κινητό. Κατέβασα και το απλικέσιο της Aegean
Το είχα κάνει αυτό ακόμα και με το Νοκια Ν85 πριν χρόνια. Το ξαναέκανα πρόσφατα με Android. Καλού κακού όμως έχω και το hard copy στην τσέπη

Τελικά το τηλέφωνο που μου προτάθηκε εδώ (Archos 50 Diamond) δεν διατίθεται ακόμα σε μαύρο (κίτρινο φλούο δεν παίρνω) και δεν διατίθεται γενικά, από αναβολή σε αναβολή κι όποιος προλάβει και το κόστος του είναι αρκετά πιο μεγάλο από όσο θα ήθελα (φτάνει στα >240 ευρώ).
Θέλω αξιοπιστία (δηλαδή σχετικά επώνυμο), όχι πάνω από 5,1 ίντσες αλλά καλή οθόνη (IPS ή amoled), 1280x720 μου αρκεί, οπωσδήποτε SD και βέβαια διαθεσιμότητα. Δίκαρτο, ραδιόφωνο, αφαιρούμενη μπαταρία και 4G επιθυμητά αλλά όχι απαραίτητα. Σαν σημείο αναφοράς βάζω το (τρισκατάρατο,απαρχαιωμένο κλπ που όμως στα λεφτά του δεν γνωρίζω άξιο αντίπαλο) Samsung S3 neo (4,8 amoled, 4core, 16/1,5 GB) στα περίπου 160 ευρώ και δε θα ήθελα να δώσω πάνω από 200+πολύ λίγα ευρώ. Δώστε μια βοήθεια!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Anonymous Founder έγραψε:Moto G.
Μόνο αυτό βλέπω κι εγώ αλλά υστερεί σε μνήμη (έχει μόνο 8/1GB έναντι 16/1,5), πάχος σημαντικά μεγαλύτερο και βάρος χωρίς μεγαλύτερη μπαταρία. Πλεονεκτεί στις 2 κάρτες, στα 2 ηχεία και στις 0,2 ίντσες παραπάνω οθόνη (αν και αυτό το χάνει με το να έχει μέσα εκεί και τα κουμπιά). Και η πιουρίλα, ότι θα παίρνει αναβαθμίσεις κλπ που δεν νομίζω να με νοιάζει. Αν είναι έτσι η παραπάνω μνήμη νομίζω είναι πιο σημαντική.
Καμιά άλλη αξιοπρεπή οικονομική ιδέα;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#98232 Η λιγότερη μνήμη δεν είναι πρόβλημα στο συγκεκριμένο γιατί τρέχει την καθαρή έκδοση Android και δεν έχει τα κλασικά lag των Samsung.
Δοκίμασέ τα δίπλα δίπλα και θα δεις πως είναι πολύ πιο γρήγορο.
Σε αυτή την κατηγορία τιμής, είναι η καλύτερη αγορά ακόμη το Moto G.
Άβαταρ μέλους
By alexm
#98243 Είχε προσφορά το z1 compact στα 199 το mediamarkt. Αλλιώς το Motorola g η το g3s. Αν δεν είχες θέμα με την sd θα σου πρότεινα και το meizu mx3 που κάνει 209 στο Γερμανό Πράγματι το s3 neo είναι ελεεινό