Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#52512 Αν το απαιτεί η δουλειά σου βάζεις εταιρικό. 25 ώρες το μήνα είναι πολλές για προσωπική χρήση εκτός και είναι για γουτσου γουτσου καταστάσεις οπότε εκεί δεν σου φτάνει τίποτα. Sky is the limit.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#52520 :lol:

γύρω στα 1000 είμαι περίπου. λίγο πάνω λίγο κάτω κάθε μήνα.
δουλειά, κυρίως και κατα δεύτερων στο αίσθημα όταν είναι\είμαι μακριά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Από τις 25 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες θα ζήσουν την εμπειρία των Vodafone Red απολαμβάνοντας 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1500 SMS προς όλους καθώς και 2GB mobile internet, εντελώς δωρεάν. Με το αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο της Vodafone θα μιλήσουν ελεύθερα, θα στείλουν μηνύματα και θα σερφάρουν ξέγνοιαστα για να μοιραστούν τις ευχές τους με όλους.

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές Vodafone θα πρέπει να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη “RED” στο 1339. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 31 Δεκεμβρίου.

:thumbsup:

Μη στειλετε εσεις με τις καρτες :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Mark
#52581 Έστειλα για πλάκα σε ένα καρτοκινητό που έχω πεταμένο εχθές το βράδυ. Αλλά για μένα σιγά τα αυγά. Τι να μου πει το red για μια εβδομάδα τη στιγμή που έχω ένα φοιτητικό CU και ένα φοιτητικό What's Up σε dual sim τηλέφωνο. :P

< G μου
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Geo f1 έγραψε:
Από τις 25 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες θα ζήσουν την εμπειρία των Vodafone Red απολαμβάνοντας 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1500 SMS προς όλους καθώς και 2GB mobile internet, εντελώς δωρεάν. Με το αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο της Vodafone θα μιλήσουν ελεύθερα, θα στείλουν μηνύματα και θα σερφάρουν ξέγνοιαστα για να μοιραστούν τις ευχές τους με όλους.

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές Vodafone θα πρέπει να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη “RED” στο 1339. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 31 Δεκεμβρίου.

Σοβαρή προσφορά ήταν το καλοκαίρι με το απεριόριστο Internet, αυτό εδώ -αν και καλοδεχούμενο προφανώς- δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί, αφού δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας σώφρων άνθρωπος που θα πάει να δώσει 70 και 80 ευρώ το μήνα για τις παροχές των Red..... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#52596 Eπαιζε και μια προσφορά στο public ανάλογη του φοιτητικού. http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost5780496 πρέπει να έχει τελείωσει όμως γιατί δεν βρίσκω λινκ.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Geo f1 έγραψε:

Νταξει βρε Geako, τοσα λεφτά τους χαρίζεται καθε μηνα... ενα φιλικο πατ πατ στην πλάτη, ενα χρόνια πολλά και ενα καθρεφτάκι για δώρο δεν κοστίζει και τιποτα.... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
vasilis έγραψε:μάλιστα,
άρα πάμε με όπλο τη φορητότητα προς voda στη μάχη για αναπροσαρμογή του συμβολαίου που τελειώνει σε κανα δίμηνο :superman:

το Red κατεβαινει πολυ....
παρα πολυ...

κανε σκληρη διαπραγματευση, αλλιως θα καταντησεις κορσερ να περιμενεις 1η του μηνα για να κανεις κανα τηλεφωνο
Άβαταρ μέλους
By g8777
#52739 ΕΤΣΙ παιδια. Δυνατα, με συμβολαιο ΟΛΟΙ. :yahoo: :yahoo:
Red , blue, green και βυθιστε στα χρεη τις εταιρειες. :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By ripper
panos2171 έγραψε:Aν δεν κάνω λάθος δεν είναι ακριβώς έτσι. Δηλαδή τα 300' προς όλους ή μέχρι 1GB με 10αρα ανανέωση ισχύει μόνο για παλιούς συνδρομητές. Γιατί σε μένα ισχύει αυτό με τα 300 ή το 1GB (ταυτόχρονα με 10€ ανανέωση δε στα δίνει και τα δύο, ή το ένα ή το άλλο) ενώ στης μητέρας μου που πήγε από συμβόλαιο wind σε f2g το καλοκαίρι δεν υπάρχει αυτό το bonus.
Λέω κάτι λάθος;

Το εξήγησαν και παραπάνω. Με 10Ε ανανέωση παίρνεις το 1GB δώρο. Βάζεις 5+2Ε τα πακέτα προς όλους και έχεις 300 προς όλους και 150 επιπλέον προς wind.
Χωρίς log and win, lucky days κτλ.
Βέβαια για μένα το σημαντικότερο είναι η ευελιξία γιατί δεν μιλάς/καταναλώνεις πάντα τα ίδια.

Προτείνω πάντως σε όλους να κάνουν συμβόλαιο. Που να μπλέκεις με τις κάρτες. Σχολιαρόπαιδα είμαστε;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#53096 Μια που είναι στην μόδα τώρα λέω να κάνω και εγώ το δικό μου από συμβόλαιο, καρτοκινητό.
Αλλά δεν ξέρω που να πάω ρε γμτ. Η wind έχει καλύτερα πακέτα, η cosmote καλύτερο σήμα (για ιντερνετ) και η :inlove: έχει voda......
Πιασ' τ' αυγό και κούρευ' το....

Θέλω περίπου 500' προς όλους, καμιά 150αρια SMS (κυρίως προς voda), και 1GB internet. Πόσο περίπου θα μου βγαίνει αυτό;
Τι προτείνετε ινστρούχτορες της καρτοκινητής;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Bayern7 έγραψε:Μια που είναι στην μόδα τώρα λέω να κάνω και εγώ το δικό μου από συμβόλαιο, καρτοκινητό.
Αλλά δεν ξέρω που να πάω ρε γμτ. Η wind έχει καλύτερα πακέτα, η cosmote καλύτερο σήμα (για ιντερνετ) και η :inlove: έχει voda......

Θέλω περίπου 500' προς όλους, καμιά 150αρια SMS (κυρίως προς voda), και 1GB internet. Πόσο περίπου θα μου βγαίνει αυτό;

WIND! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Thomas_C200K έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Μια που είναι στην μόδα τώρα λέω να κάνω και εγώ το δικό μου από συμβόλαιο, καρτοκινητό.

WIND! :rtfm:

Ναι μωρέ. WIND λέω κι εγώ... Αλλα ντάξει το Internet τους στην επαρχία είναι τραγικό....
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk

Με σειρά εκτέλεσης
1. Πώληση meizu
2. αγορά iphone 6+ 128gb
3. ΝΕΟ συμβόλαιο vodafone red over 9000 full extra,turbo etc με όσο μεγαλύτερη δέσμευση γίνεται! :rtfm:

Αρκετοι είμαστε στην καρτοκινητή! Enough is enough! Θα πέφτουν ban απο δω και πέρα :x

Σοβαρή απάντηση : Ζύγιασε το σήμα στην περιοχή σου και πράξε ανάλογα. Προσωπικά θα έκλεινα παραπάνω στο καλύτερο σήμα internet γιατί απο κλήσεις θεωρώ το επίπεδο "αποδεκτό" οπουδήποτε.