otso έγραψε:εγω αν ξαναεπερνα ψυγειο θα επαιρνα 2 . ενα μονο συντηρηση και ενα μονο καταψυκτη οπως σκανδιναβια.
για ποιον λογο εχουν 2 και οχι ενα ψυγειοκαταψυκτη?
otso έγραψε:εγω αν ξαναεπερνα ψυγειο θα επαιρνα 2 . ενα μονο συντηρηση και ενα μονο καταψυκτη οπως σκανδιναβια.
Λογικά σε κάτι τέτοιο θα πάμε. Γνωρίζει κάποιος διαφορά στα 1, 2;
(ή να αντιπροτείνει κάποιο)
otso έγραψε:πρακτικο χωρους και δεν πηγαινουν καθε τοσο σουπερ μαρκετ , και να φανταστεις εχουν και κελλαρι , ακομα και οι πολυκατοικιες εχουν (κελλαρι) σε κοινοχρηστους χωρους. βεβαια προιποθετει να εχεις χωρους η να ειναι τετοια η διαρυθμιση του σπιτιου που να εχει προβλεψει και μικρη αποθηκη .
εξ αλλου πολλοι δεν εχουμε και εδω καταψυκτη; γιατι να παρουμε και αλλο ψυγειο με καταψυκτη , αυτο που μας λειπει ως οικογενεια ειναι η μεγαλη συντηρηση
xenos έγραψε: Γνωρίζει κάποιος διαφορά στα 1, 2;(ή να αντιπροτείνει κάποιο)
nEK έγραψε:Υπαρχουν σχετα ψυγεια?
xenos έγραψε:Αυτό εννοώ σαν 3ο: https://www.skroutz.gr/s/6008744/LG-GBB ... bb530pzcfb
252+91 λίτρα συνολικά.
Τα 1,2 είναι 321+119. Αρκετά μεγαλύτερα...Λογικά σε κάτι τέτοιο θα πάμε. Γνωρίζει κάποιος διαφορά στα 1, 2;
(ή να αντιπροτείνει κάποιο)
xenos έγραψε:οκ, στα 2 LG θα παίξω λογικά. θενκς!
Το σύγκρινα με ένα samsung που είχε δίπλα και το 2ο μου φαίνονταν ίδιο σε συντήρηση και μεγαλύτερο σε κατάψυξη. Στα χαρτιά βέβαια φάνηκε πως δεν ισχύει, αλλά το samsung μας φάνηκε πιο καλό μέσα (όχι πιο μεγάλο προφανώς), με 2 συρτάρια. Λέω να πάω γι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/2806600/Samsun ... 4353fbaslf
xenos έγραψε:Το σήριαλ συνεχίζεται!![]()
Πήγα κ είδα το lg, αλλά κάπως μου φάνηκε.Το σύγκρινα με ένα samsung που είχε δίπλα και το 2ο μου φαίνονταν ίδιο σε συντήρηση και μεγαλύτερο σε κατάψυξη. Στα χαρτιά βέβαια φάνηκε πως δεν ισχύει, αλλά το samsung μας φάνηκε πιο καλό μέσα (όχι πιο μεγάλο προφανώς), με 2 συρτάρια. Λέω να πάω γι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/2806600/Samsun ... 4353fbaslf
10 χρόνια το μοτέρ, Α++, inverter, κλπ. Καμία πρόσφατη κακή εμπειρία από ψυγείο samsung;
ArrowsFA1 έγραψε:Έχω ακούσει ότι υπάρχουν πλυντήρια που έχουν παροχή για ζεστό και κρύο νερό.
Το δικό μου, ένα LG 7κιλο, δεν έχει. Στον τοίχο όμως υπάρχει παροχή κρύου και ζεστού από το δοχείο ΖΝΧ....
Με δεδομένο ότι το δοχείο ΖΝΧ έχει πάντα ζεστό νερό, είναι σπατάλη ενέργειας να πρέπει το πλυντήριο να ζεστάνει εξαρχής κρύο νερό ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει το ήδη υπάρχον ζεστό.
(με την παραδοχή ότι η θέρμανση του δοχείου ΖΝΧ είναι φθηνότερη από τη θέρμανση του νερού στο πλυντήριο).
Μπορεί να γίνει η δουλειά με κάποια βάνα ανάμιξης ή είναι κάτι εξαιρετικά περίπλοκο;
The Ace έγραψε:Για το θέμα μείκτη, τα διπλής παροχής (τουλάχιστον σίγουρα τα Miele) θέλουν μείκτη ζεστού-κρύου που να δίνει σταθερά 60 βαθμούς νερό στην είσοδο ζεστού, γιατί αλλιώς παθαίνουν μια ψιλοκολούμπρα αν π.χ. ο ηλιακός δώσει κανά 85αρι στο ντάλα καλοκαίρι. Και τέτοιοι μείκτες δεν βρίσκονται εύκολα, έφαγα τη μισή Αθήνα τότε να τον βρω, και τον βρήκα σε εισαγωγέα με επαγγελματικό εξοπλισμό για ξενοδοχεία
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]