Serf έγραψε:Η σύζυγος παρατηρεί συχνές διακοπές στη σύνδεση του laptop στο internet όταν εργάζεται από το σπίτι, που οδηγούν σε αποσύνδεσή της από το εταιρικό VPN. Δεν έχω καταλάβει κατά πόσο το laptop αποσυνδέεται από το WiFi ή χάνει η WiFi σύνδεση την πρόσβαση στο internet.
Από την πλευρά μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο τις (λιγότερες) φορές που εργάζομαι από το σπίτι. Ούτε κάποιο VPN πέφτει (δεν είμαι μόνιμα συνδεδεμένος), ούτε client εφαρμογές (βλ. SAP GUI) αποσυνδέονται από το server.
Από την άλλη έχω παρατηρήσει συχνές αποσυνδέσεις του κινητού από το WiFi ή/και εμφάνιση του
Τι θα μπορούσα να ελέγξω; Ο router είναι ένα Zte H288a (με VDSL 100άρα Forthnet/Nova). Υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να μας "χαιρετά" ο router;
Αντιστοιχα θεματα με wifi τα ελυσα οταν αντικατεστησα το Speedport της Cosmote με ενα Fritz.
Με 5 συσκευες συνδεδεμενες επανω του το wifi του ρουτερ παρεδιδε πνευμα! Αποσυνδεοταν απο τις ηδη συνδεδεμενες συσκευες και δεν επετρεπε σε νεες να δουν το SSID. Ολα αυτα για 10-20 δευτερολεπτα μεχρι να επανελθει και να το επαναλαβει καθε 2-3 ωρες! Με το Fritz δεν εχω αντιμετωπισει ακομα αντιστοιχο προβλημα!
Μιλαμε για cosmote ftth 100αρα.

Όλοι ΑΕΚ λοιπόν φέτος