Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
pro έγραψε:Εσύ δεν ξέρω για μπαρ και γήπεδα, αλλά σίγουρα δεν πολυκαταλαβαίνεις από φόρουμ. Σε άλλον απάντησα όχι σε σένα. :lol:
Ξενυχτησα γι'αυτό δεν το πρόσεξα

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
pro έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Φαντάσου να πας σε ένα μπαρ που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μπροστά σου.
Αν συνεχίζεις να πηγαίνεις σημαίνει ότι είσαι οκ με τη φαση.
Αν γίνει ντου και πεις μετά 'εγώ παίδες το αφέψημα μου έπινα στη γωνίτσα μου, δεν ξέρω τίποτα', δεν θα είσαι ιδιαίτερα πειστικός.

EDDIE_147 έγραψε:Πας γήπεδο και από την απέναντι κερκίδα φεύγει κροτιδα/φωτοβολιδα/πατάτα με ξυράφια/μολοτοφ/διάλεξε.

Εγώ πάντως από αυτά καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα από γήπεδα. Και από μπαρ.

Μπορώ να διακρίνω όμως μια παραβατική συμπεριφορά και μετά να παίρνω τις ευθύνες μου (αν θέλω να παραμείνω στον ίδιο χώρο ή να την κάνω με ελαφρά).

Και για να μην ξεχνιόμαστε -->
https://www.reporter.gr/Oles-oi-eidhsei ... trakisthke

Δεν υπήρχε πρόθεση να σκοτώσει ή να τραυματίσει.
Έριξε κάτω το παιδί, απλά εξοστρακίστηκε.
Όλα ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By pro
bujinkan έγραψε:Ξενυχτησα γι'αυτό δεν το πρόσεξα
< >

Δεν πιστεύω να πήγες σε κανένα μπαρ που γίνεται διακίνηση, να σου έριξαν τίποτα μέσα στο ποτό και ν άρχισες τα μασκαραλίκια;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
pro έγραψε:
bujinkan έγραψε:Ξενυχτησα γι'αυτό δεν το πρόσεξα
< >

Δεν πιστεύω να πήγες σε κανένα μπαρ που γίνεται διακίνηση, να σου έριξαν τίποτα μέσα στο ποτό και ν άρχισες τα μασκαραλίκια;

< >
Άβαταρ μέλους
By sebastian
kostis20 έγραψε:Καποιες ομάδες συγκεκριμένες έχουν σκοτώσει κόσμο.

Τοσο λιγες λεξεις, τοση συμπυκνωμενη βλακεια...

Ανθρωποι που εχουμε δικαιωμα να ψηφιζουμε, να αναπαραγομστε, να οδηγαμε κ.ο.κ, αλλα δε μπορουμε να ξεχωρισουμε 2 γαιδαρων αχυρα.
Ειναι τοσο δυσκολο να αντιληφθουμε οτι ο δολοφονος δε σηκωνει επιπλεον χαρακτηρισμο. Στα ππαρια μας η ομαδα του, η εθνικοτητα του, το επαγγελμα του, ο προτερος βιος του και ολα του.

Η βια ειναι ενα φαινομενο 100% κοινωνικοπολιτικο και προφανως ειναι πολυ βολικο να πεταχτει η μπαλα στην εξεδρα, οπου εξεδρα βλεπε ποδοσφαιρο.
Οποιοσδηποτε χωρος εχει τετοια μαζικοτητα ειναι προσφορο εδαφος για καθε λογης σκατομουτρο λαμογιο με ειδικοτητα απο ναρκωτικα εως προστασια και απο λαθρεμποριο εως φασισμο.
Αν η μπαλα μαζευε 50 ατομα και οι βραδιες ποιησης 30.000 κοσμο, στις βραδιες ποιησης θα βρισκανε χωρο να "ανθισουνε" οι δουλειες και τοτε θα βγαινε ο αντιστοιχος και θα λεγε σκοτωνει ο Σαχτουρης κι ο Καρυωτακης.

Εξω η αστυνομια απο τα γηπεδα. Η φυλαξη να ειναι ευθυνη των ΠΑΕ με τις αναλογες τιμωριες.
Δεν μπορουν? Στα @@ μας.
Δεν μπορειτε - μην παιζετε Σουπερλιγκ. Λες και τωρα εχουμε πρωταθλημα...

Καμερες σε ολα τα γηπεδα που θα ελεγχονται μονο απο την αστυνομια.
Να μη ξερει κανεις τα ονοματα των μπατσων που χειριζονται τις καμερες. Συμβαινει ποινικη πραξη? Τα δεοντα.

Και οταν θα καθαρισουν τα γηπεδα, γιατι με αυτα τα 2 και μονο θα καθαρισουν, θα φανει η γυμνια αυτου του μπουρδελου του κρατους που το μεροκαματο ειναι μαυρα 20€ και το λαδι κανει 15€ το λιτρο στο σουπερ.
Γιατι η βια απλα θα μετακινηθει σε αλλο χωρο.
Γιατι δε θα νοιαζοταν σχεδον κανεις για ασπρο, πρασσινο, κοκκινο, κιτρινο, παραπανω απο 2 ωρες τη βδομαδα αν ειχε ενα μελλον δικαιο, χωρις ακραιες κοινωνικες ανισοτητες, με τη Δικαιοσυνη να λειτουργει ανεξαρτητα, με το κρατος να μη σε θεωρει κλεφτη μεχρι αποδειξεως του εναντιου, με Παιδεια που δε βιαζεται παντοιοτροπως.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#848928 Φιλαρακι δεν πιστευω να εισαι κουμμουνιστης;

Γιατι αυτα οι κουμμουνιστες τα λενε

Εγω παντως θα συμφωνησω με το 100%
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
sebastian έγραψε:Ειναι τοσο δυσκολο να αντιληφθουμε οτι ο δολοφονος δε σηκωνει επιπλεον χαρακτηρισμο. Στα ππαρια μας η ομαδα του, η εθνικοτητα του, το επαγγελμα του, ο προτερος βιος του και ολα του.

Η βια ειναι ενα φαινομενο 100% κοινωνικοπολιτικο και προφανως ειναι πολυ βολικο να πεταχτει η μπαλα στην εξεδρα, οπου εξεδρα βλεπε ποδοσφαιρο.
Οποιοσδηποτε χωρος εχει τετοια μαζικοτητα ειναι προσφορο εδαφος για καθε λογης σκατομουτρο λαμογιο με ειδικοτητα απο ναρκωτικα εως προστασια και απο λαθρεμποριο εως φασισμο.
Αν η μπαλα μαζευε 50 ατομα και οι βραδιες ποιησης 30.000 κοσμο, στις βραδιες ποιησης θα βρισκανε χωρο να "ανθισουνε" οι δουλειες και τοτε θα βγαινε ο αντιστοιχος και θα λεγε σκοτωνει ο Σαχτουρης κι ο Καρυωτακης.

Εξω η αστυνομια απο τα γηπεδα. Η φυλαξη να ειναι ευθυνη των ΠΑΕ με τις αναλογες τιμωριες.
Δεν μπορουν? Στα @@ μας.
Δεν μπορειτε - μην παιζετε Σουπερλιγκ. Λες και τωρα εχουμε πρωταθλημα...

Καμερες σε ολα τα γηπεδα που θα ελεγχονται μονο απο την αστυνομια.
Να μη ξερει κανεις τα ονοματα των μπατσων που χειριζονται τις καμερες. Συμβαινει ποινικη πραξη? Τα δεοντα.

Και οταν θα καθαρισουν τα γηπεδα, γιατι με αυτα τα 2 και μονο θα καθαρισουν, θα φανει η γυμνια αυτου του μπουρδελου του κρατους που το μεροκαματο ειναι μαυρα 20€ και το λαδι κανει 15€ το λιτρο στο σουπερ.
Γιατι η βια απλα θα μετακινηθει σε αλλο χωρο.
Γιατι δε θα νοιαζοταν σχεδον κανεις για ασπρο, πρασσινο, κοκκινο, κιτρινο, παραπανω απο 2 ωρες τη βδομαδα αν ειχε ενα μελλον δικαιο, χωρις ακραιες κοινωνικες ανισοτητες, με τη Δικαιοσυνη να λειτουργει ανεξαρτητα, με το κρατος να μη σε θεωρει κλεφτη μεχρι αποδειξεως του εναντιου, με Παιδεια που δε βιαζεται παντοιοτροπως.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται κι από τα μέτρα που (ΔΕΝ) παίρνει η εκάστοτε κυβέρνηση (η οποία κλείνει μονίμως το ματάκι στο κάθε λογής σκατόμουτρο λαμόγιο που αξιοποιεί τον επαγγελματικό αθλητισμό για τις πονηρές συναλλαγές του) μετά από κάθε προαναγγελθέν φονικό που μας ρίχνει όλους από τα σύννεφα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#848944 Στις σοβαρές χώρες πώς έχει λυθεί το θέμα; Γιατί πρέπει κι εδώ να ανακαλύψουμε τον τροχό;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
pro έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Φαντάσου να πας σε ένα μπαρ που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μπροστά σου.
Αν συνεχίζεις να πηγαίνεις σημαίνει ότι είσαι οκ με τη φαση.
Αν γίνει ντου και πεις μετά 'εγώ παίδες το αφέψημα μου έπινα στη γωνίτσα μου, δεν ξέρω τίποτα', δεν θα είσαι ιδιαίτερα πειστικός.

EDDIE_147 έγραψε:Πας γήπεδο και από την απέναντι κερκίδα φεύγει κροτιδα/φωτοβολιδα/πατάτα με ξυράφια/μολοτοφ/διάλεξε.

Εγώ πάντως από αυτά καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα από γήπεδα. Και από μπαρ.

Ωραία πάσα

Εικόνα

https://x.com/eat_the_banker/status/173 ... p9K3hpprVQ
Άβαταρ μέλους
By edmond
#848954 Όπως ειπώθηκε άνωθεν -και είναι απλή λογική φυσικά- δίνεις πάσα στις ομάδες να βάλουν κάμερες στις έδρες τους. Ας πούμε με μια διορία 1 μήνα ξέρωγω. Δεν θέλουν; Πολύ ωραία. Μετά το πέρας του μήνα, σε κάθε αγωνιστική που δεν έχει γίνει η σχετική συμμόρφωση, απλά ήττα στα χαρτιά άνευ αγώνα με 3-0. Όοοοταν μπουν οι κάμερες, τότε όλα μπόμπα. Και δεν χρειάζεται να τις χειρίζονται αστυνομικοί. Η ομάδα θα τις χειρίζεται, με προφανώς αγαστή συνεργασία με την ελ.ας όταν θα χρειαστεί υλικό. Αν τυχόν "χαλάσει" το σύστημα, τιμωρία βαθμολογική, όχι χρηματική και αηδίες.
Α, και όλα τα εισιτήρια με ονοματεπώνυμο.
Δύσκολα πράγματα εεε;
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#848955 Μια που είπαμε για χρηματική ή άλλη τιμωρία:

Παίρνω πάσα να αναφέρω πως τελικά για τα επεισόδια στον Βόλο ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 80.000 €

https://www.newsbeast.gr/sports/arthro/ ... -ston-volo
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#848959 How a referee being punched shut down Turkish football

Πώς λένε το "Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα" στα τούρκικα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Zorz έγραψε:How a referee being punched shut down Turkish football

Πώς λένε το "Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα" στα τούρκικα; :hmmm:

Αφού τα "βρήκαν" οι γείτονες, ανταλλάσσουν τώρα τεχνογνωσία και στις τιμωρίες στο ποδόσφαιρο :whistlink: