pro έγραψε:Εσύ δεν ξέρω για μπαρ και γήπεδα, αλλά σίγουρα δεν πολυκαταλαβαίνεις από φόρουμ. Σε άλλον απάντησα όχι σε σένα.Ξενυχτησα γι'αυτό δεν το πρόσεξα

pro έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Φαντάσου να πας σε ένα μπαρ που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μπροστά σου.
Αν συνεχίζεις να πηγαίνεις σημαίνει ότι είσαι οκ με τη φαση.
Αν γίνει ντου και πεις μετά 'εγώ παίδες το αφέψημα μου έπινα στη γωνίτσα μου, δεν ξέρω τίποτα', δεν θα είσαι ιδιαίτερα πειστικός.EDDIE_147 έγραψε:Πας γήπεδο και από την απέναντι κερκίδα φεύγει κροτιδα/φωτοβολιδα/πατάτα με ξυράφια/μολοτοφ/διάλεξε.
Εγώ πάντως από αυτά καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα από γήπεδα. Και από μπαρ.
bujinkan έγραψε:Ξενυχτησα γι'αυτό δεν το πρόσεξα
< >
pro έγραψε:bujinkan έγραψε:Ξενυχτησα γι'αυτό δεν το πρόσεξα
< >
Δεν πιστεύω να πήγες σε κανένα μπαρ που γίνεται διακίνηση, να σου έριξαν τίποτα μέσα στο ποτό και ν άρχισες τα μασκαραλίκια;

kostis20 έγραψε:Καποιες ομάδες συγκεκριμένες έχουν σκοτώσει κόσμο.

sebastian έγραψε:Ειναι τοσο δυσκολο να αντιληφθουμε οτι ο δολοφονος δε σηκωνει επιπλεον χαρακτηρισμο. Στα ππαρια μας η ομαδα του, η εθνικοτητα του, το επαγγελμα του, ο προτερος βιος του και ολα του.
Η βια ειναι ενα φαινομενο 100% κοινωνικοπολιτικο και προφανως ειναι πολυ βολικο να πεταχτει η μπαλα στην εξεδρα, οπου εξεδρα βλεπε ποδοσφαιρο.
Οποιοσδηποτε χωρος εχει τετοια μαζικοτητα ειναι προσφορο εδαφος για καθε λογης σκατομουτρο λαμογιο με ειδικοτητα απο ναρκωτικα εως προστασια και απο λαθρεμποριο εως φασισμο.
Αν η μπαλα μαζευε 50 ατομα και οι βραδιες ποιησης 30.000 κοσμο, στις βραδιες ποιησης θα βρισκανε χωρο να "ανθισουνε" οι δουλειες και τοτε θα βγαινε ο αντιστοιχος και θα λεγε σκοτωνει ο Σαχτουρης κι ο Καρυωτακης.
Εξω η αστυνομια απο τα γηπεδα. Η φυλαξη να ειναι ευθυνη των ΠΑΕ με τις αναλογες τιμωριες.
Δεν μπορουν? Στα @@ μας.
Δεν μπορειτε - μην παιζετε Σουπερλιγκ. Λες και τωρα εχουμε πρωταθλημα...
Καμερες σε ολα τα γηπεδα που θα ελεγχονται μονο απο την αστυνομια.
Να μη ξερει κανεις τα ονοματα των μπατσων που χειριζονται τις καμερες. Συμβαινει ποινικη πραξη? Τα δεοντα.
Και οταν θα καθαρισουν τα γηπεδα, γιατι με αυτα τα 2 και μονο θα καθαρισουν, θα φανει η γυμνια αυτου του μπουρδελου του κρατους που το μεροκαματο ειναι μαυρα 20€ και το λαδι κανει 15€ το λιτρο στο σουπερ.
Γιατι η βια απλα θα μετακινηθει σε αλλο χωρο.
Γιατι δε θα νοιαζοταν σχεδον κανεις για ασπρο, πρασσινο, κοκκινο, κιτρινο, παραπανω απο 2 ωρες τη βδομαδα αν ειχε ενα μελλον δικαιο, χωρις ακραιες κοινωνικες ανισοτητες, με τη Δικαιοσυνη να λειτουργει ανεξαρτητα, με το κρατος να μη σε θεωρει κλεφτη μεχρι αποδειξεως του εναντιου, με Παιδεια που δε βιαζεται παντοιοτροπως.
pro έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Φαντάσου να πας σε ένα μπαρ που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών μπροστά σου.
Αν συνεχίζεις να πηγαίνεις σημαίνει ότι είσαι οκ με τη φαση.
Αν γίνει ντου και πεις μετά 'εγώ παίδες το αφέψημα μου έπινα στη γωνίτσα μου, δεν ξέρω τίποτα', δεν θα είσαι ιδιαίτερα πειστικός.EDDIE_147 έγραψε:Πας γήπεδο και από την απέναντι κερκίδα φεύγει κροτιδα/φωτοβολιδα/πατάτα με ξυράφια/μολοτοφ/διάλεξε.
Εγώ πάντως από αυτά καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα από γήπεδα. Και από μπαρ.

Zorz έγραψε:How a referee being punched shut down Turkish football
Πώς λένε το "Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα" στα τούρκικα;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]