KiloMeater έγραψε:Δεν θέλω να κάνω manual τίποτα, περιμένω να το σπρώξουν από μόνοι τους ως update
Για ποιον ακριβως λογο;
KiloMeater έγραψε:Δεν θέλω να κάνω manual τίποτα, περιμένω να το σπρώξουν από μόνοι τους ως update

kyr80 έγραψε:Δεν αντέχω άλλο με το lollipop σε note 3, το ίδιο και η μικρή σε galaxy S5. Τα κινητά κολλάνε, δεν ανοίγουν αρχεία εντός email, δεν παίζουν το 1/3 των εφαρμογών χωρίς πρόβλημα, δεν ανοίγει το μενού των ακουστικών, μπαίνει μόνο του σε silent mode και χάνω κλήσεις και πολλά πολλά ακόμα!
Μπορώ να κάνω κάτι;
Έστειλα email πριν 3 ημέρες στη samsung, και με έχουν γειώσει. Αν δεν βρω σύντομα λύση, samsung για εμένα τέλος. Μετά από 40 τηλεοράσεις, 8 tablet, 1 laptop και galaxy s plus, S4,S5, note2 και note3.
Έχω ξενερώσει απίστευτα, σε σημείο από αύριο να κουβαλάω μαζί μου το tablet με tethering για να ανοίγω τα email.
kyr80 έγραψε:Δεν αντέχω άλλο με το lollipop σε note 3, το ίδιο και η μικρή σε galaxy S5. Τα κινητά κολλάνε, δεν ανοίγουν αρχεία εντός email, δεν παίζουν το 1/3 των εφαρμογών χωρίς πρόβλημα, δεν ανοίγει το μενού των ακουστικών, μπαίνει μόνο του σε silent mode και χάνω κλήσεις και πολλά πολλά ακόμα!
Μπορώ να κάνω κάτι;
Έστειλα email πριν 3 ημέρες στη samsung, και με έχουν γειώσει. Αν δεν βρω σύντομα λύση, samsung για εμένα τέλος. Μετά από 40 τηλεοράσεις, 8 tablet, 1 laptop και galaxy s plus, S4,S5, note2 και note3.
Έχω ξενερώσει απίστευτα, σε σημείο από αύριο να κουβαλάω μαζί μου το tablet με tethering για να ανοίγω τα email.
saxon_747 έγραψε:Καμμία σχέση το root με το factory reset. Στο factory reset το κινητό καθαρίζει απο τα παντα και εγκαθίσταται η lollipop απο την αρχή, σα format και clean install σε pc. <br abp="795"><br abp="796">Το greenify είναι εφαρμογή που αδρανοποιει εφαρμογές που δε χρησιμοποιουνται μετα απο λίγη ωρα. Δουλεύει καλυτερα με root
popolaros έγραψε:με 250 ευρω σε απαλλάσσω απο το μαρτυριο τωρα κιολας

saxon_747 έγραψε:Τι να σου πω.... Το moto g μου είναι μια χαρά με lollipop. Πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο, πιο ομορφο, με περισσότερη διαθέσιμη μνήμη και μπαταρία αν όχι στα ίδια επίπεδα, ίσως λίγο καλύτερη.
giannik1977 έγραψε:saxon_747 έγραψε:Τι να σου πω.... Το moto g μου είναι μια χαρά με lollipop. Πιο εύχρηστο, πιο γρήγορο, πιο ομορφο, με περισσότερη διαθέσιμη μνήμη και μπαταρία αν όχι στα ίδια επίπεδα, ίσως λίγο καλύτερη.
![]()
![]()
Πως γκενεν αυτο;;;;;
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]