Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#90614 Την καρτα την εχεις προσθεσει στον λογαριασμο του paypal?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#90697 Αν πληρώνεις μέσω Paypal, τότε η κάρτα πρέπει να είναι ήδη δηλωμένη και ταυτοποιημένη, δεν γίνεται να την δηλώσεις εκείνη τη στιγμή. Αν πληρώνεις μέσω κάρτας απευθείας, τότε μπορεί να είχε κάποιο στιγμιαίο πρόβλημα η υπηρεσία επιβεβαίωσης της κάρτας ή απλά να έβαλες κάποιο από τα στοιχεία λάθος (π.χ. το τριψήφιο ασφαλείας, ονομ/πωνυμο κλπ)
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#90849 Η κάρτα ήταν δηλωμένη και έχω κάνει άπειρες αγορές με αυτή.
Απ'ότι βλέπω, αυτή η καθυστέρηση στην ενημέρωση του υπολοίπου, δημιουργεί τέτοια θέματα.
Πάντα με paypal (εκτός amazon βέβαια) και στην συγκεκριμένη μέρα, δοκίμασα και με σκέτη κάρτα.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#101406 Πρωτη μου αγορα απο amazon και μαλιστα απο amazon.de
Εγω δηλωσει vat register, δηλαδη πληρωσα χωρις το ΦΠΑ.
Το προβλημα μου ειναι οτι μαζι με τα προιοντα που παρελαβα δεν μου στειλανε αποδεικτικο/τιμολογιο για την αγορα.
Θα μου το στειλουν μετα? επειδη ειναι στα Γερμανικα τα mail που εχω λαβει χεν καταλαβαινω γρι αν υπαρχει καπου καποιος συνδεσμος.
Σε αλλη αγορα που ειχα κανει απο εξωτερικο σε ανεξαρτητο καταστημα μου ειχαν στειλει εντυπο τιμολογιο.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#101416 Δεν ξέρω τι παίζει με το Amazon, οικονομία στο χαρτί κάνουν; Και εμένα τα ίδια μου κάνουν τώρα τελευταία :x

Αν ο πωλητής είναι το Amazon, μπορείς να κάνεις την εκτύπωση του τιμολογίου μέσα από την σελίδα τους (My orders), στα Γερμανικά βέβαια υπάρχει ένα θέμα...

Αν ο πωλητής δεν είναι το Amazon, τότε πρέπει να επικοινωνήσεις εσύ με τον πωλητή για να σου στείλει το τιμολόγιο. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By nEK
#101426 Εχω μπει στις παραγγελιες μου αλλα δεν μου βγαζει κατι σχετικο που να πω οτι ειναι τιμολογιο. Το amazon ειναι πωλητης και αποστολεας.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#101609 Μπαίνεις στο Amazon.de, κάνεις sign in, πάνω δεξιά που λέει "Mein Konto" επιλέγεις το δεύτερο (Meine Bestellungen). Κανονικά πρέπει να σου ανοίξει η καρτέλα με τις τελευταίες παραγγελίες σου. Δεξιά πάνω στην παραγγελία που σε ενδιαφέρει πρέπει να γράφει "Rechnung". Κάνεις click εκεί και επιλέγεις το πρώτο (Bestellübersicht drucken). Αν το Amazon είναι και ο πωλητής του προϊόντος, τότε λογικά αυτό πρέπει να είναι το τιμολόγιο σου σε εκτυπώσιμη μορφή.

Σε μια περίπτωση βέβαια, μου είχαν πει ότι μπορώ να το έχω σε ηλεκτρονική μορφή και έπρεπε να μου το στείλουν μέσω ταχυδρομείου. Ύστερα από 2 μήνες και αφού τους ενόχλησα ξανά τελικά μου το έστειλαν (όλα αυτά για Amazon Αγγλίας).
Άβαταρ μέλους
By nEK
#101681 Thanks for reply.
Το παιδεψα λιγο με μεταφραση και "βρηκα" την αποδειξη στη Γερμανικη.
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#108924 Μέχρι στιγμής ψώνιζα από amazon και για ebay έδινα παραγγελίες σε φίλους αλλά έφτασε η ώρα. Το paypal λοιπόν, όταν πάω να του δώσω λογαριασμό τραπέζης ζητάει authorisation. Λέει ότι χρειάζεται για να τραβάει αυτόματα χρήματα. Εγώ θέλω να μεταφέρω ένα ποσό από το λογαριασμό στο paypal χειροκίνητα. Θα μπορώ να το κάνω αυτό αν δεν δώσω authorisation?

< using some app
Άβαταρ μέλους
By Chris
#111765 Έκανα λοιπόν ότι μου λέει το paypal, μόνο που δεν μπόρεσα να βάλω κάρτα γιατί έχω μαέστρο και δεν την δέχεται, οπότε υποτίθεται τραβάει από το λογαριασμό τραπέζης. Το θέμα είναι ότι έκανα μια αγορά στις 11 του μήνα, ebay+paypal βλέπουν ότι έχει πληρωθεί και αποσταλλεί στις 12 αλλά στο ebanking δεν βλέπω ανάληψη ακόμα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#111766 Δεν βλέπεις πληρωμή, αλλά μήπως βλέπεις κάποια δέσμευση;
Σε τί νόμισμα έγινε η πληρωμή;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Chris έγραψε:Έκανα λοιπόν ότι μου λέει το paypal, μόνο που δεν μπόρεσα να βάλω κάρτα γιατί έχω μαέστρο και δεν την δέχεται, οπότε υποτίθεται τραβάει από το λογαριασμό τραπέζης. Το θέμα είναι ότι έκανα μια αγορά στις 11 του μήνα, ebay+paypal βλέπουν ότι έχει πληρωθεί και αποσταλλεί στις 12 αλλά στο ebanking δεν βλέπω ανάληψη ακόμα :hmmm:

Ανάληψη όχι, το περίεργο θα ήταν να την έβλεπες τόσο γρήγορα....δέσμευση όμως του ποσού έχει γίνει, αν δεν το βλέπεις έξω-έξω θα πρέπει να το ψάξεις κάπου στο Web-banking σου (τι τράπεζα έχεις ? στην Αlpha φαίνεται φάτσα-κάρτα η δέσμευση)