Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#97594 Δυστηχως δεν υπαρχει αλλη λυση..Τα ψυχιατρικα καταστηματα δεν ειναι φυλακές , δεν υπαρχει φυλαξη , ειναι λιγο μπατε σκυλοι αλλεστε..
Άβαταρ μέλους
ByF&G
QsisVTS έγραψε:δε θέλω να επιτύχω τίποτα, απλά παρατήρησα κάτι περίεργο που έγινε
καθυστέρηση λογω άγχους κτλ ναι τα έχουμε δει, αλλά αυτά είναι πολύ σπάνια και αυτή τη περίοδο δεν παίζουν τέτοια θέματα. το τόσο νωρίς είναι που μου προκάλεσε την έκπληξη

από ότι κατάλαβα το αίμα (μαζί με όλες αυτές τις αηδίες της περιόδου) υπάρχουν έτσι κι αλλιώς και πιο πριν μέσα στη γυναίκα και απλά όταν έρχεται η ώρα της περιόδου κατεβαίνουν τελείως και αρχίζει το splatter

με το σεξ (δε μιλάμε βέβαια απλά να κάνεις σεξ δε συμβαίνει πάντα, πρέπει να υπάρξουν προϋποθέσεις για να ανοίξουν τα λούκια :lol: ) η ροή των πραγμάτων που υπάρχουν διευκολύνεται οπότε γίνεται πιο νωρίς η όλη φάση

δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι κάτι που συμβαίνει και το έχω διαπιστώσει πολλάκις. το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι η βδομάδα πριν, αυτό είναι νέο μου ρεκόρ :iconcool:

βέβαια διάβασε η γυναίκα στα ιντερνετς που έψαχνε γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο για μια που έλεγε ότι ο άντρας της της την έχει φέρει και δυο βδομάδες πριν, οπότε πλέον έχω νέο στόχο μιας και κατάλαβα ότι δεν είμαι ο μοναδικός κομιστής περιόδου στο κόσμο, υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός εκεί έξω

και πλάκα πλάκα να πω αναφέρω κιόλας μιας και έγραφα πριν στο τοπικό για τη γυμναστική, ότι η γυμναστική με έχει κάνει λίγο πιο υπερδραστήριο από ότι συνήθως, οπότε ξαναζώ τη περίοδο της ενηλικίωσης μου :innocent:

Κιουση οταν η κοπελα σου ειναι στις μερες της για περιοδο και εσυ ανεβεις πανω της και τη σφυροκοπας θα της ερθει νωριτερα . Καραδιαπιστωμενο.
Σε θαυμαζω νεε μου!!!! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#97619 τι να κάνω βρε κουπέα μια χαρά μου έμεινε κι εμένα στην άθλια ζωή, θα την αφήσω να πάει χαμένη; :lol:

όλα τα υπόλοιπα είναι μάταια

βέβαια επειδή θεωρητικά (ίσως όχι και τόσο θεωρητικά) ακόμα αναρρώνω από τη δική μου επέμβαση πρέπει να το πηγαίνω ίσως λίγο πιο χαλαρά, από την άλλη με πιάνει μερικές φορές τέτοιο άγχος για αύριο που στο "σήμερα" δε λυπάμαι τίποτα, άλλωστε δε θα ζήσω για πάντα
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#97621 Δεν γινεται να κανεις σεξ και να εισαι αγχωμενος για το αυριο. Χαλας την υγεια σου.
Κανε το σεξ , πεσε για ενα διωρο υπνου και μετα κανε μια καλη μασα . Στη συνεχεια και αφου χωνεψεις με μερικα γλωσσοφιλα συζητας με την κοπελα σου το μελλον σου . Πες της ομως και κατι για το μελλον της σχεσης σας για να σε ακουει με περισσοτερο ενδιαφερον.
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου και μαζι σου.
Οχι στρες ομως!
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#100852 Φίλος κόλλησε μικροβιολογική λοίμωξη σε χειρουργείο χιαστών και πρέπει να ξανανοιχτεί για να καθαριστεί η φλεγμονή. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό για τον καθαρισμό και την αποθεραπεία ?
Από τι μπορεί να προκλήθηκε η λοίμωξη ?
Άβαταρ μέλους
By mrnoname
#100981 Από ενδονοσοκομειακό πιθανότατα παθογόνο. Εφιάλτης κάθε χειρουργού, ειδικά σε χειρουργεία με προσθετικά υλικά. Η αποθεραπεία του θα πάει λίγο ή πολύ πιο πίσω, αναλόγως του τι φλεγμονή έχει τσιμπήσει και τι κατάσταση θα βρουν όταν θα ανοίξουν. Περισσότερα από τους ορθοπαιδικούς του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#100994 Δυστυχώς ένας μικρός κίνδυνος από κάθε επέμβαση είναι και η λοίμωξη. Επειδή θεωρούμε ότι ο γιατρός ακολουθεί σωστές τεχνικές, εδόθηκε η προληπτική αντιβιωτική κάλυψυ περιεγχειρητικά, τα υλικά ήταν αποστειρωμένα, το χειρουργείο ήταν καθαρό όπως και τα φίλτρα του αερισμού και η όλη συμπεριφορά του προσωπικού ήταν η πρέπουσα μένει ένα μικρό ποσοστό τύχης. Το ποσοστό αυξάνεται αν κάποιος είναι διαβητικός ή γενικά με μειωμένη ανοσία ή αν νοσεί την περίοδο της επέμβασης.
Έχει σημασία αν μιλάμε για επιφανειακή φλεγμονή, δηλαδή του τραύματος που δεν είναι σοβαρό ή αν είναι για πιο βαθειά που μπορεί να έχει πιο σοβαρές συνέπειες. Στην πρώτη περίπτωση αντιμετωπίζεται με αντιβίωση ή και απλό χειρουργικό καθαρισμό κλπ ενώ στη δεύτερη ξεκινάς πάλι με αντιβίωση ίσως ενδοφλέβια για ως 6 εβδομάδες (αφού πάρεις δείγματα για ταυτοποίηση του μικροβίου για χορήγηση του κατάλληλου αντιβιωτικού) αλλά ίσως χρειαστεί 1 ή περισσότερες χειρουργικές εκπλύσεις (αρθροσκοπικά ή και ανοιχτά) και στην χειρότερη περίπτωση αφαίρεση του μοσχεύματος. Όπως και να έχει πλέον μιλάμε για μια πιθανόν μακρά και επίπονη διαδικασία που καθυστερεί την επούλωση και αποκατάσταση του γόνατος.
Καλή τύχη!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#106620 Πρωτομαγιά σήμερα κ μας βρίσκει στο νοσοκομειο..ο μικρουλης με φλεγμονή στο πτερύγιο του αυτιού κ ενδοφλέβια αντιβιωση...:(
Άβαταρ μέλους
By gianik
#106626 Ευχαριστώ Νικολα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#106639 Περαστικα σας Γιαννη.
Εγω μολις εβαλα δαχτυλο και εκανα εμετο. Ειχα ενα απιστευτο φουσκωμα. Το σιμεκο δεν εκανε τπτ..Καμπανακι..

< 3
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#106641 Τι κατέβασες πάλι... :P

Περαστικά στο πιτσιρίκι ρε!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#106648 Γιωργη μακρυα απο την μπομπιτσα μην εχεις καμμια ιωσουλα με στομαχι..
εμεις αν ολα πανε καλα θα βγουμε αυριο μεσημερι κ θα συνεχισουμε αντιβιωση απο το στομα πλεον ..Κοιμαται ο μικρος τωρα διπλα μου κ η γυναικα παραδιπλα..εμενα δεν με πιανει υπνος , δεν μπορω καθολου τα νοσοκομεια..