Αμα το dgx σου κανει παρτο, προς το παρον ειναι υπο δοκιμην η φαση και οντως δεν μπορεις να κρινεις εσυ.
Ναι η yamaha υπερτερει στα μπιχλιμπιδια
Αν και σίγουρα μερικά πράματα θα μου έχουν ξεφύγει) είχα μισοκαταλήξει σε ένα μοντέλο. Σε όλα μου έκανε αλλά ήθελα να το δω από κοντά και να το πιάσω/παίξω. Μπόρεσα να βρω το ένα μαγαζί που το είχε και πήγα και το είδα. (περιέργως δύσκολο κοτζάμ Λονδίνο να μην το έχει σε πολλά. Θα έπρεπε να πάω πολλά χλμ εκτός. Εκτός αν ήταν σε λίγα μικρά κεντρικά μουσικά μαγαζάκια, τρύπες, χωρίς δυνατή ιντερνετική παρουσία). Πολύ καλοφτιαγμένο, με μια χαρά ήχο και με προτόγνωρα καλή αίσθηση στα πλήκτρα. Άρεσαν και στην κόρη μου τα πλήκτρα πιο πολύ από της Yamaha που είχαμε δοκιμάσει (σε δική της κεντρική μαγαζάρα). Ο κύβος ερρίφθη και αφού αυτός δεν μπορούσε να μου κάνει την τιμή που έχω βρει online μόλις γύρισα σπίτι προχώρησα σε αγορά. Roland F140R σε μαύρο (η κόρη φυσικά θα το προτιμούσε σε άσπρο αλλά δεν). Το πήρα από Bonners, το elite πακέτο με ρυθμιζόμενο πάγκο και Roland ακουστικά, με πήραν και τηλέφωνο για επιβεβαίωση και το περιμένω την Τρίτη, μεγειά μας!

trident1971 έγραψε:Καλοριζικο !Eυχαριστώ και πάλι για τις οδηγίες σου. Τις ξαναδιάβασα μόλις τώρα και βλέπω τώρα που έχω διαβάσει και καταλάβει αρκετά πράματα πόσο δίκιο είχες.
sknipper έγραψε:trident1971 έγραψε:Καλοριζικο !Eυχαριστώ και πάλι για τις οδηγίες σου. Τις ξαναδιάβασα μόλις τώρα και βλέπω τώρα που έχω διαβάσει και καταλάβει αρκετά πράματα πόσο δίκιο είχες.
Κατά τη μελέτη μου έπιασα και προγνώσεις για το μέλλον των ηλεκτρονικών πιάνων. Παραδοσιακά στηρίζονται σε ακριβή ηχογράφηση διάσημων πιάνων σε λίγες ή περισσότερες εντάσεις, ταχύτητες κλπ. Πλέον όμως αρχίζουμε να μιλάμε για μοντελοποίηση του ήχου. Με υπολογιστική ισχύ και με βάση την βασική ηχογράφηση μπορείς να προσθέσεις όλο το χρώμα, τις αρμονικές από τις άλλες χορδές και το κουτί, όλες τις αλληλεπιδράσεις που έχουν επίδραση στο τελικό άκουσμα. Καθώς βελτιώνονται οι αλγόριθμοι και η υπολογιστική ισχύς το αποτέλεσμα θα είναι όλο και καλύτερο, όλο και πιο φυσικό-πιο κοντά σε ακουστικό. Η Roland φαίνεται να προχωράει πολύ καλά στον τομέα αυτό και το χρησιμοποιεί σε πιο απλή μορφή ακόμα και στις χαμηλές κατηγορίες.
dimik έγραψε:Ρίξε μια ματιά στο εδώ https://www.thomann.de/gb/violins_for_c ... cents.htmlΤο ήξερα αυτό, κοιτάω εκεί και στο gear4music.com
sknipper έγραψε:dimik έγραψε:Ρίξε μια ματιά στο εδώ https://www.thomann.de/gb/violins_for_c ... cents.htmlΤο ήξερα αυτό, κοιτάω εκεί και στο gear4music.com
Κανένα άλλο γνωστό μέρος;
Ή καμία άποψη για επιλογή σε μάρκα (για κατηγορία τιμής περίπου 150-200);
Μην πει κανένας πάρε ένα με 60-100 ίδιο είναι. Άσχετα από κατασκευαστικές λεπτομέρειες η διαφορά στο άκουσμα μεταξύ 60-100 και 150-200 είναι χαωτική και άμεσα αντιληπτή ακόμα και για μένα. Το πρωτοκατάλαβα όταν άλλαξε βιολάκι και από ένα φτηνιάρικο πήγε στο υπάρχον, καμία σχέση.
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]