Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:
Govus έγραψε:
dimik έγραψε:Πάντως τώρα τον συμπάθησα περισσότερο τον μπαρουφάκη γιατί είναι και Hornetάκιας :metalo:

Και μόνο που "πολιτικός" φοράει κράνος, συνιστά ΤΕΡΑΣΤΙΑ "αλλαγή"...

XJR 1300 εχει ο Βαρουφακης.

Είπα κι εγώ, δεν μου φάνηκε για Hornet. :lol:
Μέχρι στιγμής όλα καλά, ακόμη όμως δεν άρχισαν τα δύσκολα. Το ότι υπάρχει διαφορετικό ήθος προς το παρόν, για μένα είναι ολοφάνερο, να δούμε αν θα συνεχίσουν έτσι ή το κάνουν για τα μάτια του κόσμου...
Να κοπούν και σπατάλες στο δημόσιο, αν φύγουν οι "σύμβουλοι" και οι παρατρεχάμενοι είναι εξαιρετικά σημαντικό. Επίσης σημαντικό, να κοπούν παροχές προς τους βουλευτές: αυτοκίνητα, κινητά κλπ, δεν χρειάζονται.
Τα υπόλοιπα, θα τα δούμε στην πορεία.

ΥΓ: Συγνώμη που γράφω καλά λόγια και συγχίζεται ο manosky, αλλά είμαι γνωστός ΕΑΜοβούλγαρος, ληστοσυμμορίτης και πρώην ψηφοφόρος μΠΑΣΟΚ, οπότε δεν εκπλήσσεται... :s_biggrin

liostemi έγραψε:
The Ace έγραψε:Πέρα από την πλάκα, μόλις όλοι αυτοί συνειδητοποιήσουν τι μετακινήσεις, φόρτο εργασίας και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα έχουν οι υπουργικές θέσεις, μια χαρά θα αφεθούν στα χέρια των οδηγών, καθήμενοι στα πίσω καθίσματα των -έστω φθηνών- υπουργικών οχημάτων....

...και θα είναι και απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι πολλοί δουλεύουν και κατά τη διάρκεια της διαδρομής...
...να ελπίζω ότι δεν θα σχολιασθεί αρνητικά, ή ...ματαιοπονώ?!..

Μείνε ήσυχος... :svivhaha: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Νίκος Παππάς έγραψε:
Govus έγραψε:
dimik έγραψε:Πάντως τώρα τον συμπάθησα περισσότερο τον μπαρουφάκη γιατί είναι και Hornetάκιας :metalo:

Και μόνο που "πολιτικός" φοράει κράνος, συνιστά ΤΕΡΑΣΤΙΑ "αλλαγή"...

XJR 1300 εχει ο Βαρουφακης.

Α να μου χαθεί το κοπρόσκυλο, κακό χρόνο να 'χει που θέλει να ρημάξει τον τόπο :twisted:

Δίκιο έχεις, το πέρασα για Hornet αλλά είναι όντως γιαμαχική αντιγραφή
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#70249 Αν και ειναι πολυ νωρις, κατι αλλαζει...

Η επίδειξη διαφορετικού πολιτικού ήθους των ανθρώπων που ασκούν διακυβέρνηση, αλλά και η περικοπή των περιττών παροχών - υπηρεσιών ήταν από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε από τα στελέχη του υπουργικού συμβουλίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους υπουργούς και τους υφυπουργούς να περικόψουν τις σπατάλες των υπουργείων και τις... διαθεσιμότητες των δημοσίων υπαλλήλων, όπως οι αστυνομικοί που τους συνοδεύουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωθυπουργός τους ζήτησε να «ξεχάσουν» τις πολυπληθείς συνοδείες και τα μεγάλα αυτοκίνητα που μέχρι τώρα είχαν στη διάθεσή τους οι υπουργοί.

Το βαρύ φορτίο πέφτει στον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος είναι αρμόδιος για να ρυθμίσει όλες τις αλλαγές που σχετίζονται με τα υπουργικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο υπουργικό αυτοκίνητο που θα μπει προς πώληση είναι η αλεξίσφαιρη BMW, αξίας 750.000 ευρώ, με την οποία κυκλοφορούσε ως σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

efsyn.gr
Άβαταρ μέλους
By Cosmic
Νίκος Παππάς έγραψε: Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο υπουργικό αυτοκίνητο που θα μπει προς πώληση είναι η αλεξίσφαιρη BMW, αξίας 750.000 ευρώ, με την οποία κυκλοφορούσε ως σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. [/b]

efsyn.gr

Πληροφορίες λένε πως ίσως να μην πιάσει ούτε τα μισά λεφτά...
Έχουν κάνει πέντε βιολογικούς καθαρισμούς και ακόμα μυρίζει σουβλάκι το πίσω κάθισμα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#70269 Καλά, κάτι τέτοιες εντολές για περικοπές και "να δώσουμε το καλό παράδειγμα" δε μου λένε τίποτα, και για το Σαμαρά είχαν βγει κατά καιρούς δημοσιεύματα ότι τους είχε πει τα ίδια, και για το γιωργάκη, και για τους προηγούμενους φαντάζομαι.

Το μόνο θετικό είναι ότι θα σταματήσουν να παραλύουν όοολα τα ΒΠ κάθε απόγευμα που γυρνούσε σπίτι του, τώρα θα κλείνει η Κηφησίας μόνο μέχρι το Ψυχικό, κάτι είναι και αυτό
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Chris έγραψε:Καλά, κάτι τέτοιες εντολές για περικοπές και "να δώσουμε το καλό παράδειγμα" δε μου λένε τίποτα, και για το Σαμαρά είχαν βγει κατά καιρούς δημοσιεύματα ότι τους είχε πει τα ίδια, και για τους προηγούμενους φαντάζομαι.

Το μόνο θετικό είναι ότι θα σταματήσουν να παραλύουν όοολα τα ΒΠ κάθε απόγευμα που γυρνούσε σπίτι του, τώρα θα κλείνει η Κηφησίας μόνο μέχρι το Ψυχικό, κάτι είναι και αυτό

Ελπίζω να μην τσίμπησες και εσύ την τρολιά περί Παλαιού Ψυχικού και Μωραϊτη κλπ κλπ...
Ο Τσίπρας θα συνεχίσει να μένει στην Κυψέλη, δεν υπάρχει σενάριο μετακόμισης.
:whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#70276 Ακόμα καλύτερα, δεν περνάω ποτέ από Κυψέλη :lol:

Για μωραίτη δεν ξέρω, αλλά το Ψυχικό μου ακούστηκε πειστικό, για λόγους ασφάλειας και μόνο
Άβαταρ μέλους
By Chris
#70280 Μαυραγορίτης το 40, βασανιστής στη χούντα και 60 level wizard στο wow άκουσα, αληθεύει? :hmmm:

Σοβαρά τώρα, από το λόφο απέναντι εκεί στην Κυψέλη τον πετυχαίνεις και με σφεντόνα πάντως, θα θέλει να πάει ο Γκέο κάνα βράδυ με την κοπελιά και θα έχει μπάτσους κρυμμένους μέσα σε κάθε θάμνο
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Chris έγραψε:Ακόμα καλύτερα, δεν περνάω ποτέ από Κυψέλη :lol:

Για μωραίτη δεν ξέρω, αλλά το Ψυχικό μου ακούστηκε πειστικό, για λόγους ασφάλειας και μόνο

Ήταν τρολιά ύπουλη, γιατί φαινόταν πειστική. Αυτά που έλεγα για τις πηγές, ξέρω ξέρω, ο πατέρας του, ο θείος του, κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#70285 Ο Κουρής παραμένει σταθερός: προσπαθεί κάθε φορά να πάει με την εξουσία.
Αν δεν πέσει το χρήμα, θα αλλάξει τροπάρι...