Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#88737 Απλά θέλω όταν παίρνω ένα καινούριο κινητό να γίνεται με ένα πάτημα ίδιο με το προηγούμενο σε ότι αφορά το στήσιμο. Βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασία. Ίσως το μόνο πράγμα για το οποίο ζηλεύω τα σαπάκια της απλ.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:Απλά θέλω όταν παίρνω ένα καινούριο κινητό να γίνεται με ένα πάτημα ίδιο με το προηγούμενο σε ότι αφορά το στήσιμο. Βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασία. Ίσως το μόνο πράγμα για το οποίο ζηλεύω τα σαπάκια της απλ.

αααα... αρα θες και στημενες εφαρμογες. Καποιοι κάνουν κατι τετοια με το titanium backup νομιζω... Δεν ασχοληθηκα ποτε. Μια φορα τον χρονο διαδικασια... 2 ωρες... αυτο. Δεν αξιζει τον κοπο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#88739 ή αλλάζοντας το recovery σε clockworkmod, εγώ έτσι το κάνω

στα επαναφέρει όλα με τη παραμικρή λεπτομέρεια
Άβαταρ μέλους
By corsair
QsisVTS έγραψε:ή αλλάζοντας το recovery σε clockworkmod, εγώ έτσι το κάνω

στα επαναφέρει όλα με τη παραμικρή λεπτομέρεια

οχι ομως αμα εχεις αλλαξει συσκευη....
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#88742 ναι σωστά, από την άλλη αν έχεις αλλάξει συσκευή θα δούλευε τέλεια κάτι τέτοιο;

νομίζω ότι το backup της google που απλά θυμάται τις εφαρμογές σου και τις επαφές σου αρκεί

η νέα συσκευή θα πρέπει να στηθεί από την αρχή νομίζω
Άβαταρ μέλους
By pik.
#88752 το Lollipop ,τουλαχιστον στο 5.0.1 και με την sense ,εχει καταφερει να ριξει τουλαχιστον κατα 17% αν οχι περισσοτερο,την μπαταρια στο Μ8.

συγκεκριμενα με ιδια χρηση στο κιτκατ ,ειχα ΠΑΝΤΑ 5,5 ωρες οθονη με 4g και πηγαινε σε μιαμιση μερα.
Τωρα ναι μεν εχω πολυ ανωτερο γραφικο περιβαλλον, αλλα η μπαταρια ειναι σχεδον μονιμα κατω απο 5 ωρες.
μονο αν περασω πολλες ωρες σε wifi παω πανω απο 5.

ειμαι περιεργος στο Μ9 πως θα πηγαινει και πανω απο ολα αν θα καιει ο επεξεργαστης.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#88893 it's that time of the year again...Για πειτε,ειναι καλο ντιλ να διωξω το G2 στο 150αρι,να βαλω αλλα τοσα και να παω για OnePlus One?
Σε αυτονομια,αξιοπιστια την παλευει?Με αγορα απο το official site τους,απο που ερχεται η συσκευη?
Άβαταρ μέλους
By dimik
socratesn έγραψε:it's that time of the year again...Για πειτε,ειναι καλο ντιλ να διωξω το G2 στο 150αρι,να βαλω αλλα τοσα και να παω για OnePlus One?
Σε αυτονομια,αξιοπιστια την παλευει?Με αγορα απο το official site τους,απο που ερχεται η συσκευη?

....με 150€ που ουσιαστικά θα ξοδέψεις δεν νομίζω να παίρνεις καλύτερη συσκευή.
Σε 4 OnePlus στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον απο τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το πρώτο μέχρι 4 μήνες πριν το δικό μου κανένα πρόβλημα, αυτονομία με wifi ανοιχτό όλη μέρα εκτός ύπνου και 3 ώρες και 20 λεπτά ανοικτής οθόνης κατα μέσο όρο, 3 μέρες και 10 ώρες.
Όλα στάλθηκαν απο UK, πλέον νομίζω στέλνουν και απευθείας Ελλάδα. Τέλος του μήνα έρχεται και το Lollipop.

π.χ απο Νote 4 που έτυχε να δουλέψω για μια μέρα το προτιμώ, κυρίως λόγω software.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
dimik έγραψε:3 ώρες και 20 λεπτά ανοικτής οθόνης κατα μέσο όρο, 3 μέρες και 10 ώρες.

Κάτσε για να καταλάβω. Έχεις συνολικά 3ώρες οθόνη σε 3 μέρες; :vava:
Άβαταρ μέλους
By g8777
socratesn έγραψε:it's that time of the year again...Για πειτε,ειναι καλο ντιλ να διωξω το G2 στο 150αρι,να βαλω αλλα τοσα και να παω για OnePlus One?

Λοιποοοοοοον...
Αν διωξεις το G2 και κινηθεις στο 300αρι εχεις τις εξης επιλογες:

G3 16gb

One plus one 64 GB

Εχε υποψη σου οτι το OPO μπορεις πλεον να το παραγγειλεις καθε Τριτη (Τεταρτη;) απευθειας απο το site, χωρις να αναγκαζεσαι να κανεις τις μοντες που καναμε εμεις (δηλωναμε χωρα την Γερμανια και απο εκει μας το εστελνε το mailboxde.com). Παρ' ολα αυτα υπολογισε τελικη τιμη κανα 340αρι μαζι με τα μεταφορικα.
Θα ευχαριστηθεις μπαταρια και αλαγκαριστη εμπειρια χρησης, ενω απο πλευρας αξιοπιστιας το μονο προβλημα που επιμενει ειναι η μια εν δυναμει "κιτρινιλα" στο κατω μερος της οθονης (κατι αλλα για χρονους αποκρισης της οθονης μην τα λαβεις σοβαρα υποψη). Και οσο για την εμφανιση δεν εχει τπτ να ζηλεψει στην απτη ποιοτητα κατασκευης απο τις γνωστες μαρκες τις αγορας. Lollipop ΔΕΝ εδωσε ακομα η Cyanogen αλλα λενε οτι μεσα στον Μαρτιοαπριλη θα την δουμε. Α, ερχεται και το Oxygen OS απο την ιδια την One Plus.
Παντως οπως ειναι τωρα το κινητο πεταει.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#88901 Eυχαριστω και τους 2 :thumbsup:
Στο site του OPO στα ελληνικα παρακαλω δινει 299 το 64αρι.Εχει αλλα 40 ευρω μεταφορικα? :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#88904 Ναι, εχεις δικιο για τα μεταφορικα, μπορει να ειναι και φθηνοτερα. Ειχα υπολογισει και το κοστος απο το mailboxde μεσα. Και το ρημαδοσαιτ τους δεν σ αφηνει να κανεις μια εικονικη παραγγελια αν δεν εχεις invite για να το τσεκαρω. Τεσπα. Κοιτα και το G3 ομως πρωτα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
JasonLouk έγραψε:
dimik έγραψε:3 ώρες και 20 λεπτά ανοικτής οθόνης κατα μέσο όρο, 3 μέρες και 10 ώρες.

Κάτσε για να καταλάβω. Έχεις συνολικά 3ώρες οθόνη σε 3 μέρες; :vava:

E ναι, έχω υπολογιστή μπροστά μου για 14 ώρες την ημέρα.