Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
sknipper έγραψε:
sknipper έγραψε:.....
mirage έγραψε:I am confused
Εγώ να δεις.... :lol:

corsair έγραψε:...VFM... πιστεύω αντιλαμβάνεσαι πως αυτο ειναι σε άμεση συνάρτηση με τις δυνατότητες της συσκευης και ΟΧΙ μονο με την τιμη.
Τετραπυρηνο... και? Δεν λεει τιποτα αυτο απο μόνο του. Καλώς η κακως ο Snap 400 ειναι αδύναμος και πλεον θα το δείχνει ολο παραπάνω οσο βαραίνουν τα προγράμματα... Δεν ειναι για πολλα πολλα...

Ράδιο: κριτηριο για κινητο? Με τίποτα. Ειδικά δε για σένα ως κατοικο εξωτερικου με unlimited data... :rtfm:

Εφαρμογες στο PC για κινητο? ...Τι να τις κάνεις? Απο ποτε εξαρταται ενα android απο PC? :hmmm:

ps: εχει κινητα, πραγματικα VFM, καινούργιας σοδειάς, πληρέστατα με 200 ευρώ... Βεβαια λίγη σημασία έχει μιας και πάλι σε κόβω να κάνεις "ερευνα" :lol:
VFM είναι ακριβώς αυτό που λέει, αξία ή δυνατότητες αν θέλεις πές το, για τα λεφτά που δίνεις. Τα πολύ φτηνά χάνουν πολύ σε δυνατότητες τα πολύ καλά χάνουν σε τιμή. Δεν υπάρχει το ίδιο VFM για όλους. Το καλό VFM για αυτά που θέλω εγώ είναι στα μεσαία κόστη και δυνατότητες.
Το ράδιο το θεωρώ σημαντικό. Και δεν έχω unlimited data, με κάρτα είμαι και με συμφέρει. Για να καταλάβεις τα μηνιαία έξοδά μου είναι λιγότερα από 10 ευρώ.... Δεν μπορείς να το απορρίπτεις επειδή εσύ με τελείως διαφορετικό προφίλ δεν το χρησιμοποιείς. Για κάποιον άλλον το κριτήριο μπορεί να είναι να βγαίνει σε ροζ....
Έχω το kies, αν πάρω κι άλλη μάρκα θα πρέπει να έχω και της άλλης μάρκας κοκ. Και όλα αυτά έχουν πράματα που τρέχουν συνέχεια και τρώνε πόρους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βολεύει οι παραμφερείς συσκευές μιας οικογένειας να εξυπηρετούνται από το ίδιο πρόγραμμα.

Αφού με καλύπτει το S2p σίγουρα με υπερκαλύπτει το S3neo και κάνω πολλά βήματα εμπρός. Εννοείται ότι υπάρχουν πιο καλά αλλά δεν μου έχεις βρει λόγο να πάω παραπέρα. Το να αναφέρεσαι σε κινητά VFM με 200 ευρώ χωρίς να λες ποια είναι δεν βοηθάς.... απλά μου τη λές επειδή κατέχεις το αντικείμενο και μπορείς. Η εύκολη λύση.... το δύσκολο είναι να μπορείς να μου την πεις αλλά να σεβαστείς τις όποιες μέτριες ανάγκες μου και προτεραιότητές μου και να ξοδέψεις το χρόνο σου και το χώρο του φόρουμ πιο εποικοδομητικά, να προτείνεις τεκμηριωμένα για μένα. Κινητό όχι μτχ, μέχρι 200 ευρώ, με ραδιόφωνο, SD, 4,5-5 οθόνη καλή, >8GB, >1 RAM, μαζεμένο, 2 κάμερες, με αξιοπρεπείς επιδόσεις, αξιοπιστία, αντοχή και υποστήριξη.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανεις οτι και το 90% των ανθρωπων γυρω σου: Μπαινεις σε ενα car phone warehouse υπογραφεις ενα συμβολαιο για 2 χρονια και εχεις ενα ωραιο Galaxy S6/ΗΤC M8 με 30 το μηνα. Πραγματικα η διαφορα με αυτο που πληρωνεις τωρα ειναι αναξια λογου ειδικα μεσα στα αλλα εξοδα που υπαρχουν.
Άβαταρ μέλους
By corsair
sknipper έγραψε: ]VFM είναι ακριβώς αυτό που λέει, αξία ή δυνατότητες αν θέλεις πές το, για τα λεφτά που δίνεις. Τα πολύ φτηνά χάνουν πολύ σε δυνατότητες τα πολύ καλά χάνουν σε τιμή. Δεν υπάρχει το ίδιο VFM για όλους. Το καλό VFM για αυτά που θέλω εγώ είναι στα μεσαία κόστη και δυνατότητες.
Το ράδιο το θεωρώ σημαντικό. Και δεν έχω unlimited data, με κάρτα είμαι και με συμφέρει. Για να καταλάβεις τα μηνιαία έξοδά μου είναι λιγότερα από 10 ευρώ.... Δεν μπορείς να το απορρίπτεις επειδή εσύ με τελείως διαφορετικό προφίλ δεν το χρησιμοποιείς. Για κάποιον άλλον το κριτήριο μπορεί να είναι να βγαίνει σε ροζ....
Έχω το kies, αν πάρω κι άλλη μάρκα θα πρέπει να έχω και της άλλης μάρκας κοκ. Και όλα αυτά έχουν πράματα που τρέχουν συνέχεια και τρώνε πόρους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βολεύει οι παραμφερείς συσκευές μιας οικογένειας να εξυπηρετούνται από το ίδιο πρόγραμμα.

Αφού με καλύπτει το S2p σίγουρα με υπερκαλύπτει το S3neo και κάνω πολλά βήματα εμπρός. Εννοείται ότι υπάρχουν πιο καλά αλλά δεν μου έχεις βρει λόγο να πάω παραπέρα. Το να αναφέρεσαι σε κινητά VFM με 200 ευρώ χωρίς να λες ποια είναι δεν βοηθάς.... απλά μου τη λές επειδή κατέχεις το αντικείμενο και μπορείς. Η εύκολη λύση.... το δύσκολο είναι να μπορείς να μου την πεις αλλά να σεβαστείς τις όποιες μέτριες ανάγκες μου και προτεραιότητές μου και να ξοδέψεις το χρόνο σου και το χώρο του φόρουμ πιο εποικοδομητικά, να προτείνεις τεκμηριωμένα για μένα. Κινητό όχι μτχ, μέχρι 200 ευρώ, με ραδιόφωνο, SD, 4,5-5 οθόνη καλή, >8GB, >1 RAM, μαζεμένο, 2 κάμερες, με αξιοπρεπείς επιδόσεις, αξιοπιστία, αντοχή και υποστήριξη.

1) Και γω με κάρτα βρεταννική ειμαι και εχω unlimited data. Μαλλον κάτι κάνεις λάθος. Πολυ λάθος. Τι διαολο... εδώ ακομα και στην Ελλάδα φτάνουν και περισσευουν για streaming ραδιο και δίνω 5 ευρώ μολις. Στο θέμα αυτο πραγμάτικα παιδεύεσαι άδικα με δικη σου ευθυνη και μονο.

2) Το καλο το VFM οπως πολυ σωστά ειπες ειναι αυτά που κινούνται κάπου στην μέση. Εσυ ομως στοχεύεις, οπως και στο κοντινο παρελθον αρκετά χαμηλα και μάλιστα πάλι σε μοντέλα που μας αφησαν χρόνους και δεν περπάτησαν ποτε και ειναι ξεχασμένα απο τον κατασκευαστή τους. Αιρετικές επιλογές σίγουρα.

3) Ξέρεις ομως που μου προξενεις έντονη εντύπωση? Που πήγες και πηρες το S2 plus, το φόρτωσες 400 εφαρμογές και λες οτι εισαι ευχαριστημένος κιολας. Συγνώμη Ονυξ, αλλα επειδή εχω το S2... εφάμιλλο αν οχι καλυτερο, σε διαψευδω κατηγορηματικά σχετικά με την οποια "ευχαριστηση" οταν οι εφαρμογές εχουν γίνει τοσο βαριές... και γω δεν εχω ουτε 20 εγκατεστημένες προσπαθωντας να ισσοροπήσω την αδυναμία του.
Για μένα μαλλον δεν εχεις δει ΠΟΤΕ ΣΟΥ ενα android σωστό (οχι ακριβο) για να μπορείς να ξεχωρίσεις το φυσιολογικό απο το αφύσικο. Δεν γίνεται βλεπεις οταν οι αλλοι αλλάζουν αυτά τα μοντέλα επειδή ειναι πολυ αργά εσύ να το παιρνεις να φορτωνεις με της παναγιάς τα μάτια και να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας.
Πάσο οτι κάποιοι μπορεί να έχουμε χαμηλοτερες προσδοκίες απο αλλους, να είμαστε ποιο ολιγαρκής... αλλα μετά απο ενα σημείο ξεκινά το σπάσιμο νεύρων απο τα lags και οχι μονο.

4) Βαζεις 400 εφαρμογές στο κινητό, και σε προβληματίζει η ΜΙΑ στο PC? που δεν χρειαζεται καν να βάλεις αλλα τεσπα. Δεν χρειαζεται να πω κάτι αλλο...

Και κλεινω.... Επειδή ανέφερες θέμα σεβασμου. Δεν νομιζω οτι υπάρχει τετοιο θεμα. Δικα σου και τα λεφτά και τα γούστα. Γράφεις ομως σε ενα φορουμ, οπότε θα δεχτείς και την οποια κριτική για τα οσα γράφεις. Θες να σου πούμε οτι κάνεις την καλυτερη επιλογή... να στο πούμε αμα ειναι να νοιώσεις καλυτερα. Οπως ειπα λιγη σημασία έχουν ολα αυτά... τα ειπαμε και πριν κανα χρόνο οταν εκανες και παλι "ερευνα". Θα πάρεις το διετιας outsider σου και ζησαμε εμεις καλα και συ καλυτερα.

Επειδή ειπες δε σου προτείνω κάτι... αντε... θα σου δωσω ΜΙΑ επιλογη απο τις πολλές: Archos Diamond 50. Ψαξτο. Μεσο κοστος, μεσαιες δυνατότητες. Φρεσκο και σε λιγο με Lolipop.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
corsair έγραψε:1) Και γω με κάρτα βρεταννική ειμαι και εχω unlimited data. Μαλλον κάτι κάνεις λάθος. Πολυ λάθος. Τι διαολο... εδώ ακομα και στην Ελλάδα φτάνουν και περισσευουν για streaming ραδιο και δίνω 5 ευρώ μολις. Στο θέμα αυτο πραγμάτικα παιδεύεσαι άδικα με δικη σου ευθυνη και μονο.

3) ....σε διαψευδω κατηγορηματικά σχετικά με την οποια "ευχαριστηση" οταν οι εφαρμογές εχουν γίνει τοσο βαριές... Για μένα μαλλον δεν εχεις δει ΠΟΤΕ ΣΟΥ ενα android σωστό (οχι ακριβο) για να μπορείς να ξεχωρίσεις το φυσιολογικό απο το αφύσικο.

Επειδή ειπες δε σου προτείνω κάτι... αντε... θα σου δωσω ΜΙΑ επιλογη απο τις πολλές: Archos Diamond 50. Ψαξτο. Μεσο κοστος, μεσαιες δυνατότητες. Φρεσκο και σε λιγο με Lolipop.
Έτσι σε θέλω, με αποστόμωσες με τον καλύτερο τρόπο. :thumbsup: Λίγο μακρύ είναι αλλά τι όμορφο και θεικό εργαλείο είναι αυτό! :superman: :yahoo: Να το φας στο πιάτο! :eat: Και τι κρίμα που δεν το έχουν σε στόκ.... Οπότε αν μου έλεγες 2-3 αντί για μία επιλογή από τις πολλές θα ήταν ακόμα καλύτερα. :innocent:
Πες μου και για την βρετανική κάρτα για unlimited data και την άλλη με τα 5 ευρώ. :twisted: Έλα έλα, αν παιδεύομαι η ευθύνη δεν είναι μόνο δική μου, αφού τα ξέρεις, μην τα κρατάς μυστικό, με το τσιγκέλι θα στα βγάζω; :metalo:

Πάντως δεν ξέρω τι κάνετε με το κινητό και τα θέλετε τούμπανα αλλά εγώ και e-mail έχω και τα excel μου κοιτάω και 3RR παίζω μια χαρά και τα βίντεό μου βλέπω... Το πρόβλημά μου που ήταν η μνήμη ξεπεράστηκε με την πλήρη έκδοση του link2sd, τα περνάει όλα στην SD και είμαι άρχοντας. Τι εφαρμογές βάζετε που να είναι τόσο βαρειές; Είναι τίποτα που να αξίζει τον κόπο; :hmmm: :iconcool: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#86572 Οποιοδήποτε τετραπυρινο με 1GB ram αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει τα πάντα. Σε 1-2 χρόνια όμως δεν θα ανταποκρινεται με άνεση, εκτός αν το έχεις σχεδόν εργοστασιακο.

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#87196 Τεστ μπαταρίας για το Α7 με ίδιου μεγέθους μπαταρία με το S6 και μεγαλύτερη οθόνη αλλά μικρότερη ανάλυση.
http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a7 ... 1225p3.php
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#87208 Να δω πόσοι από αυτούς που γελάγανε με τις 2 και 3 μέρες αυτονομίας των υφιστάμενων android smartwatches θα πουν λέξη για τις 18 ώρες :lol: αυτονομίας του γιοτορόλογου....για να μην πω ότι θα πάνε να το αγοράσουν και θα μας πρήξουν τα @@@@ για το τεχνολογικό θαύμα που έκανε πάλι η Apple :roll:

Για τις τιμές δεν έχει νόημα να πούμε κάτι, ο άλλος γράφει στο insomnia ότι ένα Apple προσφέρει περισσότερα από ένα Patek ή ένα Omega στον τομέα του prestige, οπότε εκεί πλέον σταματάει η οποιαδήποτε προσπάθεια λογικής συζήτησης.... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#87222 Μόνο σε μένα φαίνονται τελείως άχρηστα αυτά τα ρολογάκια;
Είτε είναι της μεγάλης Apple είτε της μοτοφόλα είτε οποιουδήποτε. Έχουμε να φορτίζουμε τα κινητά κάθε μέρα, θα έχουμε και τα ρολόγια από πάνω.
Άσε που σχεδιαστικά imho δεν πιάνουν μία μπροστά σε οποιοδήποτε σοβαρό ρολόι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#87223 άκλαφτα θα πάνε παρά το hype που προσπαθεί να δημιουργηθεί και με τη παπαριά της apple σαν έσχατη λύση

και δεν είναι θέμα καταστροφολόγου ή hater, απλά είναι άχρηστα

της apple μάλιστα είναι και κακής αισθητικής
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#87225 Υπαρχει θεμα για την Apple!! :rtfm:

mod :shifty:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#87227 Άχρηστα δεν τα λες, απλά μέχρι να ωριμάσουν σαν αγορά - τεχνολογία είναι πιο πολύ gimmicks παρά πραγματικής χρησιμότητας. (λέει ο κάτοχος Pebble kickstarter edition :lol: )
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#87232 Άχρηστα δεν είναι, έχω πει πολλές φορές ότι με το Sony είχα βρει ωραία κολπάκια για τις κλήσεις, τη μουσική, τους χάρτες, τις υπενθυμίσεις, χρήση σε συναντήσεις κλπ, απλά το Sony δεν ήταν και τόσο ωραίο σαν ρολόι. Υποτίθεται ότι τα καινούρια θα ήταν και πιο ωραία και ακόμα πιο λειτουργικά, λόγω Android Wear. Ε μέχρι στιγμής, ούτε το "ωραία" έχω δει, ούτε καμιά παραπάνω λειτουργικότητα....να μην πω ότι η Sony με το δικό της UI έχει περισσότερες δυνατότητες, το Wear πρακτικά μόνο για το "OK Google" έχει να λέει....
Άβαταρ μέλους
By red_monster
stavrosg έγραψε:Άχρηστα δεν τα λες, απλά μέχρι να ωριμάσουν σαν αγορά - τεχνολογία είναι πιο πολύ gimmicks παρά πραγματικής χρησιμότητας. (λέει ο κάτοχος Pebble kickstarter edition :lol: )

+1

εξαιρετικά κακοσχεδιασμένο για προϊόν της apple...

με αυτονομία στις μαγικές 18 ώρες :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#87364 Τα ρολόγια κι εγώ δεν τα βλέπω να πιάνουν μακροπρόθεσμα, τα θεωρώ ενδιάμεση προσπάθεια για wearable υπολογιστική ισχύ. Μέχρι να δουλέψουν καλά τα συστήματα augmented reality με τα οποία ασχολούνται όλοι λίγο κρυφά ή τελείως φανερά.
Άβαταρ μέλους
By corsair
stavrosg έγραψε:Άχρηστα δεν τα λες, απλά μέχρι να ωριμάσουν σαν αγορά - τεχνολογία είναι πιο πολύ gimmicks παρά πραγματικής χρησιμότητας. (λέει ο κάτοχος Pebble kickstarter edition :lol: )

Τα λέω στεγνά κιόλας. Gimmick οπου κάποιοι θα τσιμπησουν, και σε πολλοι ελάχιστους θα εχουν καποια ουσιαστικη χρησιμοτητα. Η μπαταρία ειναι η μεγαλυτερη τροχοπέδη στην οποια προσπάθεια τους. Οσο το κινητο παραμένει σε μεγεθος κινητού και οχι ταμπλέτας, δεν θα περπατήσουν.

Αν θες να μιλησουμε για κάτι που ηρθε για να μεινει... Google Glass. Αυτό θα έχει μακρύ δρόμο μπροστά του, αλλα έχει μελλον και εφαρμογες πραγματικές.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#87428 Εμένα πάντως το πολύ απλό τρίπτυχο βλέπω την ώρα-βλέπω οποιαδήποτε ειδοποίηση χωρίς να ψάχνω το κινητό μου-απαντώ πανεύκολα κλήσεις κατά την οδήγηση με έχει βολέψει αφάνταστα.
Συν 5-6 πραγματάκια που θα χρησιμοποιήσεις μια στο τόσο, με αυτονομία 4 μερούλες είναι μια χαρά.

Πιστεύω ότι ένα ρολόι όπως τα κλασικά με smart λειτουργίες (πχ συνεργασία Samsung-Seiko :inlove: ) θα είναι μία πολύ καλή εξέλιξη τους.
Τα wearables τελικά είναι απίστευτα βολικά.