"Εξυπηρέτηση πελατών".
Μ@μώ τα ρομπότ και ΟΛΗ την τεχνολογία τους!
Να δείτε που σε λίγο - οι μεγαλύτεροι - θα νοσταλγήσουμε τις ουρές...
, παν τα ευρουλάκια μου
mousatos έγραψε:ΕΝΦΙΑ 2026 , επληρώθη, παν τα ευρουλάκια μου
υποψιάζεται ότι για το 25 στην προηγούμενη δουλειά που είχε παραιτηθεί επειδή δεν την πλήρωναν και είναι ακόμα στα δικαστήρια όλο το τότε προσωπικό έχουν δηλώσει παραπάνω εισόδημα στη δήλωση, έτσι είπαν κι άλλοι. Θα μιλήσουμε και Δευτέρα με λογιστή αλλά έχει κανείς ιδέα τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις; Μην έρθει κανάς φόρος ντουβρουτζάς.
sknipper έγραψε:ΕρώτησηΑπό εκεί γίνεται αλλά πρώτα σιγουρέψου ότι έχει γίνει σωστά η διαδικασία δήλωσης θανάτου (ο θάνατος σαν θάνατος δηλώνεται αυτόματα,αλλά θέλει δικαιολογητικά από κληρονόμους - εγγύτερος συγγενείς ) αν αντιμετωπίσεις δυσκολία στείλε μου μήνυμα.,μπορω να σε βοηθήσω κι αν δεν θέλεις να ασχοληθείς καθόλου μπορώ να το αναλάβω .
Ο μακαρίτης ο πεθερός μου δικαιούται επιστροφή φόρου. Κληρονόμοι η σύζυγός του και οι 2 κόρες του.
Πως το ζητάνε; Βρήκα "Αίτηση για επιστροφή χρημάτων σε ΑΦΜ διαφορετικό του δικαιούχου επιστροφής" που αναφέρει "Για κληρονόμους αποβιωσάντων δικαιούχων". Καταρχήν αυτό;
Και βλέπω ότι υπάρχει διαφορά αν μέχρι 1500 κατά τίτλο (το θα πει αυτό το "κατά τίτλο"). Το συνολικό ποσό είναι περί τις 2500, τι ζητάει η καθεμιά, το μερίδιό της; 25% η σύζυγος και από 37,5% η κάθε κόρη; (δηλαδή 937,5 η γυναίκα μου)
Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αν είναι πολύπλοκο και θέλει κάποιος να το αναλάβει επί πληρωμή ας μου στείλει σχετικό μήνυμα.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]