Κούραση πάντως η αλλαγή ιμάντα, ιδίως αν μιλάμε για αρκετά παλιά παντζούρια

Ναι γίνεται μόνος, έχω αλλαξει 5-6 φορές

Αλλά ένας δεύτερος, είναι μεγάλη βοήθεια.

JimClark έγραψε:ειναι και γωνία με ΓΑΜΒΕΤΤΑ τι λες τώρα
ευχαριστώ.
Θα τα καταφέρω να το αλλάξω μόνος άραγε;
Jorge_greek έγραψε: για φωτιστικά, να μην μας φύγει νεφρό, όχι κρυσταλλάκια και λοιπά παλαιομοδίτικα που κοιτάω; Σε ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης; Αν έχετε καμιά καλή πρόταση ιντερνετομάγαζου ρίχτε την κι αυτή.Για φωτιστικά, ρίξ(τ)ε μιά ματιά σε
, κάνε μιά επίσκεψη.
) Κωνσταντακάτο, λίγο πρίν κλείσει, ο οποίος τα έδινε σε τιμές "χώμα" ΄.
Jorge_greek έγραψε:dimviii έγραψε:εχει ψωνισει κανεις απο Μαρμαριδη?
τι λενε για την τιμη τους? Επεσε ενα φυλλαδιο στα χερια μου,και εχει αρκετα δελεαστικες τιμες σε καναπεδες.
Πάμε σε σπίτι φιλικού ζευγαριού, καινούργιο σπίτι καινούργια έπιπλα κτλ να πιούμε ένα κρασί. "Παύλο πολύ ωραίος καναπές ρε μλκα! Πόσο βγήκε; Από που;" 3θέσιος Μαρμαρίδης τιμή χώμα. 3 άτομα κάθησαν στον καναπέ 75 - 55 - 92 κιλά. ΚΑΘΗΣΑΝ έτσι; Δεν χοροπηδούσαν δεν επηδιώσαντω. Μετά το επικείμενο γκράου τηλέφωνο Δευτέρα πρωί φορτηγό και πίσω στο κατάστημα. To cut the story short που λένε και οι εγλέζοι η απάντησή τους σε έπιπλο που δεν έκλεισε καν μήνα: "Εμείς τέτοια έπιπλα έχουμε κύριε"![]()
ΙΚΕΑ και πάλι ΙΚΕΑ
έδιτ: για φωτιστικά, να μην μας φύγει νεφρό, όχι κρυσταλλάκια και λοιπά παλαιομοδίτικα που κοιτάω; Σε ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης; Αν έχετε καμιά καλή πρόταση ιντερνετομάγαζου ρίχτε την κι αυτή.
Dimitris_P έγραψε:Το μαύρο τραπεζάκι σαλονιού του ικεα έχει ξεφτίσει πάνω στον χρόνο και πάει γι'αντικατάσταση.
mjacob έγραψε:χρωματοπωλεία τύπου hardware store κλπ.
Κούραση πάντως η αλλαγή ιμάντα, ιδίως αν μιλάμε για αρκετά παλιά παντζούρια![]()
![]()
Ναι γίνεται μόνος, έχω αλλαξει 5-6 φορές
Αλλά ένας δεύτερος, είναι μεγάλη βοήθεια.
Εν τω μεταξύ είναι η τρίτη φορά που αλλάζουμε το δικό μου, κάθε φορά λέμε βρήκαμε πού γδέρνεται και κάθε φορά κάπου αλλού ακουμπάει
mjacob έγραψε:Η τελευταία θα είναι όταν τα αλλάξετε με ρολά χωρίς ιμαντα
Βέβαια όταν ο Μαξ έφτασε να περάσει τον Χατζαρ ο τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]