Nikos! έγραψε:Θα σταματήσω και τα δυο συμβόλαια στο κινητό μου και της γυναίκας μου, λόγω εταιρικού, να τα κάνω καρτοκινητά αλλά δε ξέρω τι να βάλω. Θα παραμείνω στο cosmote.
Για πείτε απόψεις.
Γιατι Κοσμοτε?
Πηγαινε στην Wind F2G.
Nikos! έγραψε:Θα σταματήσω και τα δυο συμβόλαια στο κινητό μου και της γυναίκας μου, λόγω εταιρικού, να τα κάνω καρτοκινητά αλλά δε ξέρω τι να βάλω. Θα παραμείνω στο cosmote.
Για πείτε απόψεις.
GTS έγραψε:Nikos! έγραψε:Θα σταματήσω και τα δυο συμβόλαια στο κινητό μου και της γυναίκας μου, λόγω εταιρικού, να τα κάνω καρτοκινητά αλλά δε ξέρω τι να βάλω. Θα παραμείνω στο cosmote.
Για πείτε απόψεις.
Γιατι Κοσμοτε?
Πηγαινε στην Wind F2G.

Anonymous Founder έγραψε:H Cosmote είναι η πρωταθλήτρια σε drop call πάντως, αλλά σίγουρα έχει εξαιρετικό δίκτυο (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) για data. Και η Vodafone είναι καλή στα data.
H Wind μέσα στις πόλεις είναι μια χαρά από H+ αλλά δεν έχει 4G προς το παρόν.
Για καρτοκινητή, είναι λάθος επιλογή η Cosmote. Wind ή Vodafone για τα πολύ ωραία πακέτα που έχουν, τόσο για ομιλία όσο και για data.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Τώρα θα κοροϊδεύουν οι συμforumίτες, αλλά μου έγινε αντιπροσφορά από την Wind που θεώρησα υπερβολικά καλή για να αρνηθώ.![]()
€22.40/μήνα τελική τιμή στο πρόγραμμα που βρισκόμουν και χωρίς να χρειάζεται να ελέγχω πόσα λεπτά μου μένουν, να κάνω ανανεώσεις χρόνου, να ψάχνω προσφορές, να ανησυχώ αν μου έχουν μείνει αρκετά MB, χωρίς χρεώσεις ανά τρίλεπτο κλπ.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Τώρα θα κοροϊδεύουν οι συμforumίτες, αλλά μου έγινε αντιπροσφορά από την Wind που θεώρησα υπερβολικά καλή για να αρνηθώ.![]()
€22.40/μήνα τελική τιμή στο πρόγραμμα που βρισκόμουν και χωρίς να χρειάζεται να ελέγχω πόσα λεπτά μου μένουν, να κάνω ανανεώσεις χρόνου, να ψάχνω προσφορές, να ανησυχώ αν μου έχουν μείνει αρκετά MB, χωρίς χρεώσεις ανά τρίλεπτο κλπ.
corsair έγραψε:
H voda στο 3G δίκτυο της, εχει παθει καθιζηση ταχυτητων και αν και λιγο παραπανω κοσμο μια περιοχη, μπορει ακομα και να γινει stalled. Αν βεβαια εχει υπαρχει 4G cell, ολα καλα.
Η cosmote οπως ειπωθηκε ηδη σε ταχυτητες data παει πολυ καλα.
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]