Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
corsair έγραψε:

αυτό το πράγμα με ολα αυτα τα κλαπατσιμπαλα, νομιζω πως ακυρώνει λιγο τον σκοπο του. Ενα powerbank πρεπει να ειναι και κομματάκι portable. Τώρα αν θελω να φορτίσω το laptop πχ οπως λεει αυτό, πάμε σε αλλα χωράφια οπου υπάρχουν και αλλες εναλλακτικές.

Aυτό!!!
Άβαταρ μέλους
By The Ace
bujinkan έγραψε:Το απολυτο powerbank!!!!
https://www.powertraveller.com/en/shop/ ... ergorilla/
Εικόνα

Τι λέτε ωρέ ? Ο κινέζος ξέρει καλύτερα :lol: 10αρα μπαταρία με τρεις εξόδους και solar panel για να κρατάει κάπως το charge σε μέγεθος μικρότερο από το G3, και όλο αυτό με 15 ευρώπουλα :metalo:

Βέβαια η μπαταρία πρακτικά είναι κάπου στα 8,5Ah (αντί για τα 10Ah που δίνει στα specs), αλλά και πάλι είναι εξαιρετικά φθηνό και χρήσιμο για να μην το πάρεις....
Άβαταρ μέλους
By axel12p
corsair έγραψε:
The Ace έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:Για περίπου ένα χρόνο τώρα κάνει αρκετό θόρυβο το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών.Το καθάρισα αλλά δεν έστρωσε.Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Όλα δουλεύουν κανονικά μέχρι τώρα.

Τι πρόβλημα να υπάρχει ρε συ ? :lol: Ανεμιστηράκι είναι, θα τα παίξει. Ρίξτου κανά WD μήπως και έρθει στα ίσα του (ή αν έχεις σιλικόνη με nozzle), αλλιώς ψάξε να βρεις ένα παρόμοιο και βάλτο (δώσε 3-4 ευρώ παραπάνω αν θες να είναι και καλούτσικο)

Το WD ειναι απολυτα προσωρινο και θα γινει μετα χειρότερο επειδη θα κατσει η σκονη πανω του. Αν δεν μπορει να βρει ιδιο ανεμιστήρα, ισως ειναι καλυτερα να αφήσει μια ψυκτρα πανω και να βάλει εναν αλλο μικρο ανεμιστηρα να φυσα προς την μερια της ψυκτρας.

Γενικα καντε λιγο τον Mcgyver με κάτι τετοια, οταν δεν υπαρχουν καλές λύσεις.

Εικόνα

Αρκετά ανεμιστηράκια έχουν ένα αυτοκολλητάκι ή ένα καπάκι στο κέντρο τους, το οποίο ανοίγεις και του ρίχνεις μια σταγόνα λάδι (εγώ χρησιμοποιώ λάδι ραπτομηχανής singer). Στην συνέχεια ξανά κλείνεις το καπάκι/ αυτοκόλλητο και όλα ΟΚ. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σκόνη εκεί μέσα ;-)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
corsair έγραψε:
bujinkan έγραψε:Το απολυτο powerbank!!!!
https://www.powertraveller.com/en/shop/ ... ergorilla/
http://cnet3.cbsistatic.com/hub/i/r/200 ... illa_2.jpg

αυτό το πράγμα με ολα αυτα τα κλαπατσιμπαλα, νομιζω πως ακυρώνει λιγο τον σκοπο του. Ενα powerbank πρεπει να ειναι και κομματάκι portable. Τώρα αν θελω να φορτίσω το laptop πχ οπως λεει αυτό, πάμε σε αλλα χωράφια οπου υπάρχουν και αλλες εναλλακτικές.

Μου έκαναν δώρο ένα p/b τούμπανο. Καλό είναι δε λέω αλλά χάνει σε αυτό που λες, το portability. Πού να κουβαλάς την γκουμούτσα 500gr καθημερινά.. Για το σπίτι πάλι δεν έχει νόημα γιατί πετάς τον φορτιστή στη συσκευή και είσαι οκ. Μόνο για κανά ταξίδι είναι καλό
Άβαταρ μέλους
By drdino
axel12p έγραψε:
corsair έγραψε:
The Ace έγραψε:
Cosmonaut21 έγραψε:Για περίπου ένα χρόνο τώρα κάνει αρκετό θόρυβο το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών.Το καθάρισα αλλά δεν έστρωσε.Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Όλα δουλεύουν κανονικά μέχρι τώρα.

Τι πρόβλημα να υπάρχει ρε συ ? :lol: Ανεμιστηράκι είναι, θα τα παίξει. Ρίξτου κανά WD μήπως και έρθει στα ίσα του (ή αν έχεις σιλικόνη με nozzle), αλλιώς ψάξε να βρεις ένα παρόμοιο και βάλτο (δώσε 3-4 ευρώ παραπάνω αν θες να είναι και καλούτσικο)

Το WD ειναι απολυτα προσωρινο και θα γινει μετα χειρότερο επειδη θα κατσει η σκονη πανω του. Αν δεν μπορει να βρει ιδιο ανεμιστήρα, ισως ειναι καλυτερα να αφήσει μια ψυκτρα πανω και να βάλει εναν αλλο μικρο ανεμιστηρα να φυσα προς την μερια της ψυκτρας.

Γενικα καντε λιγο τον Mcgyver με κάτι τετοια, οταν δεν υπαρχουν καλές λύσεις.

Εικόνα

Αρκετά ανεμιστηράκια έχουν ένα αυτοκολλητάκι ή ένα καπάκι στο κέντρο τους, το οποίο ανοίγεις και του ρίχνεις μια σταγόνα λάδι (εγώ χρησιμοποιώ λάδι ραπτομηχανής singer). Στην συνέχεια ξανά κλείνεις το καπάκι/ αυτοκόλλητο και όλα ΟΚ. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση να μπει σκόνη εκεί μέσα ;-)

This.

Κι εγώ τέτοιο λάδι έχω :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#26602 Αυτοί είναι οι 304 δήμοι που θα έχουν δωρεάν WiFi

Εκτός των 304 δήμων ο δήμος Αθηναίων

Στα 15 εκατ. ευρώ που θα κοστίσει το έργο περιλαμβάνεται το κόστος προμήθειας και εγκατάστασης εξοπλισμού, του λογισμικού διαχείρισης, των υπηρεσιών εγγύησης και συντήρησης του δικτύου αλλά και το λειτουργικό κόστος έως το τέλος Οκτωβρίου του 2015.

Εικόνα

Οι πολίτες θα μπορούν να συνδέονται για χρονικό διάστημα 30 λεπτών

Εικόνα

υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο πρόσβασης για εσωτερικούς χώρους και σε απόσταση 100 μέτρων για τα εξωτερικά σημεία

Εικόνα

Κάθε σημείο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί περίπου 40 έως 50 χρήστες ταυτόχρονα

Εικόνα

Να έχουν απλή πρόσβαση στο Internet, αλλά με περιορισμούς για ακατάλληλο περιεχόμενο, streaming αρχεία κλπ, καθώς και περιορισμό στην ταχύτητα, η οποία κατά μέγιστο θα είναι 1 εως 1,5Mbps.

Εικόνα

ΤΟ ΧΕ ΨΑΞΕΙ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By corsair
#26605 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Χαιρομαι που ο φιλος μου ο G8777 χαίρεται με το δωρεαν wifi για 30 λεπτά, εντος 20 μέτρων, για εκκλησιαστικα site, με 1.5mbps (στα 2 και πανω εχει τεκμηριο), και μέχρι τον Οκτωβριο του 2015 (σιγα μην ανανεωθουν συμβάσεις μετα)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#26608 Ο ροζουλης επιβεβαιώνεται.
Άβαταρ μέλους
By corsair
drdino έγραψε:Ο ροζουλης επιβεβαιώνεται.

ειναι ο ιθύνων νους πισω απο τον Αντώνη. Αυτός ειχε την ιδέα.

WIFI EXEI ΠΑΝΤΟΥ :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#26745 Ουφ :(

Το Σάββατο τα ξημερώματα έριξα το λάπτοπ από το κομοδίνο :sorry: . Δούλεψε για μια ώρα κανονικά και ξαφνικά έσβησε. Το ανάβω και μου γράφει Αποκατάσταση σφαλμάτων windows και μου δίνει 2 επιλογές, κανονική εκκίνηση των windows και εκκίνηση της επιδιορθώσης κατά την εκκίνηση (συνίσταται). Πατάω αυτο που συνιστα , δείχνει να φορτώνει και μου δείχνει μια γαλάζια οθόνη με το βελάκι τεράστιο, σα να μπαίνει σε safe mode και βγάζει μήνυμα: Δεν είναι δυνατή η έναρξη του εγκατεστημένου προγράμματος. Κάντε κλικ στο οκ για να απενεγοποιωσετε τον υπολογιστή. Και κλείνει.

Αν διαλέξω κανονική εκκίνηση των Windows, μου πετάει για μισό δευτερόλεπτο μπλε οθόνη με ακαταλαβίστικα (σαν να κρασαρε) και πάλι μου δίνει τις επιλογές.

Τι κάνω;;; Windows Vista, laptop toshiba 7ετιας.