Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#374240 Με το καλό Theo13 !!!!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλο κ περισσότεροι γράφουν στο τοπικό!!!
Επόμενοι ελπίζω να είναι οι HF , Deleted User 1, Dodger ....
Άβαταρ μέλους
By gianik
#374311 Εσυ μη γελας..... :protest:
Σταματα να βλεπεις survivor κ ορμα στην :inlove: ...
Άβαταρ μέλους
By skous
gianik έγραψε:με συνοπτικές διαδικασίες υπογράψαμε ....

Τι εννοείς; Τι υπογράψατε;

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
theo13 έγραψε:Μπαμπάδες τα φώτα σας! Περιμένουμε τον μικρό μας σε ένα μήνα (το πολύ) και μέσα στα άλλα κοιτάζω για θερμόμετρο αλλά δε βγάζω άκρη. Θέλω κάτι που να είναι αξιόπιστο και να μην ασχολούμαι κάθε τρεις και λίγο :s_whiteflag

με το καλό να σας έρθει :yahoo:
μην πάρεις θερμόμετρο υπέρυθρων, λένε άλλα αντ' άλλων. έχω πάρει κ εγώ κ ενώ είχε καλές κριτικές, λέει ό,τι θέλει. μια γενική ιδέα την παίρνεις από τη μέτρησή του, αλλά μέχρι εκεί...

υδραργύρου έχουν απαγορευτεί λόγω τοξικότητας, υπάρχουν μερικά που έχουν ένα υγρό τύπου υδραργύρου. καλά είναι.
το καλύτερο για το παιδί είναι τα ηλεκτρονικά θερμόμετρα που σε 2-3 δεύτερα σου δίνουν μέτρηση. μέτρηση θερμοκρασίας γίνεται είτε στο στόμα, είτε στο ορθό, δλδ στον ποπό... καλύτερα στο ορθό. και επειδή είναι δύσκολο να κρατήσεις θερμόμετρο 2 λεπτά στο ορθό, πάρε ένα καλό ηλεκτρονικό κ τελείωσες...
Άβαταρ μέλους
By gianik
skous έγραψε:
gianik έγραψε:με συνοπτικές διαδικασίες υπογράψαμε ....

Τι εννοείς; Τι υπογράψατε;

< >

Απ οτι θυμαμαι μας εφεραν ενα χαρτι που ανεφερε για την αναισθησια , για το χειρουργειο κ.λ.π...δεν θυμαμαι τι εγραφε ,θυμαμαι ομως οτι το υπογραψαμε .
Άβαταρ μέλους
By sargus
#374512 Συγκατάθεση για το χειρουργείο ρε παιδιά. Πάντα δε γίνεται; Και εμείς υπογράψαμε για την καισαρική.
Άβαταρ μέλους
By skous
#374516 Στο Ελλάντα, σε δημόσιο ξέρω απο 3 περιπτώσεις (όσες εχω ρωτήσει δηλαδή) οτι δεν υπέγραψαν τίποτα και ποτέ.
Αντίστοιχα στην Γερμανία, υπογράφανε για το οτιδήποτε, απο τον καθετήρα, την επισκληρίδιο, μέχρι και το χειρουργείο.

< >
Άβαταρ μέλους
By sargus
skous έγραψε:Στο Ελλάντα, σε δημόσιο ξέρω απο 3 περιπτώσεις (όσες εχω ρωτήσει δηλαδή) οτι δεν υπέγραψαν τίποτα και ποτέ.
Αντίστοιχα στην Γερμανία, υπογράφανε για το οτιδήποτε, απο τον καθετήρα, την επισκληρίδιο, μέχρι και το χειρουργείο.

< >

Μήπως δεν το θυμούνται; Δε νομίζω ότι θα σε βάλει κανείς χειρουργείο χωρίς να υπογράψεις.
Άβαταρ μέλους
By skous
sargus έγραψε:
skous έγραψε:Στο Ελλάντα, σε δημόσιο ξέρω απο 3 περιπτώσεις (όσες εχω ρωτήσει δηλαδή) οτι δεν υπέγραψαν τίποτα και ποτέ.

< >

Μήπως δεν το θυμούνται; Δε νομίζω ότι θα σε βάλει κανείς χειρουργείο χωρίς να υπογράψεις.

100%

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#374699 Εδώ ως καλός μπαμπάς κάνω το καθήκον μου!

Προτείνω σε όποιον έχει κουραστεί από το να ετοιμάζει φαγητό για τη μικρή ή τον μικρό, τον παρακάτω τρόπο παρασκευής.

Μαγειρεύει η μαμά μας το φαγητό ( δλδ καρότο πχ, κοτόπουλο, παστινάκι, ψάρι κτλ) κ αφού αλεθούν, τα βάζουμε σε παγοθήκες για αυτό τον σκοπό . Μετά βγάζουμε το παγωμένο φαγητό κ σε μπεν μαρί είναι αμέσως έτοιμο. Έτσι μπορεί να το πάρει κανείς κ έξω μαζί του.

Όλα αυτά βέβαια χάρη στη μαμά μας!

Εικόνα
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By nass
#375698 Νομίζω το συζητάγαμε εδώ

Σύμφωνα με πόρισμα του ελληνικού παραρτήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στο σύνολο των γεννήσεων το 56,8% είναι καισαρικές τομές. Το φυσιολογικό ποσοστό καισαρικών τομών, σύμφωνα με τον ΠΟΥ, είναι το 15%. Οι άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπερβαίνουν το φυσιολογικό ποσοστό αυτό, κατά το διπλάσιο, φθάνοντας το 30% σε καισαρικές τομές, στο σύνολο των τοκετών. Η Ελλάδα, υπερβαίνει στο διπλάσιο και την διπλάσια υπέρβαση των χωρών της ΕΕ, εκτινάσσοντας περίπου στο 60% το ποσοστό των καισαρικών στο σύνολο των γεννήσεων.

http://health.in.gr/news/epidemiology/article/?aid=1500133955

:omg:
Άβαταρ μέλους
By dstou
#375701 Είμαστε πρώτοι διεθνώς, γι' αυτό μας ζηλεύουν και μας επιβουλεύονται.