The Ace έγραψε:
2-3 μέρες μετά το τελευταίο μικρό update, έβλεπα και εγώ κάτι τρελές χασούρες, μιλάμε να μην βγάζω μέρα ή να φτάνω σπίτι με το ζόρι στο 5-6%. Προφανώς υπάρχει learning curve και θέλει μερικές μέρες να κατασταλάξει. Σήμερα π.χ. είμαι στις 26 ώρες μπαταρία, στο 52%, με περίπου 1,5 ώρα SoT, τα πάντα όλα ανοιχτά κλπ κλπ. Νομίζω ότι πάει καλύτερα από ότι με ΚΚ
Η χασούρα είχε αρχίσει εδώ και κάνα 3μηνο από εποχής kit kat και τώρα μάλλον είναι στο pick της. Τώρα πχ είμαι στο 57% σε 14:44 ώρες και με 1:13 ώρες οθόνη + όλα ανοιχτά. Είναι πολύ αν σκεφτείς ότι 10:30-12 έπαιζα μπάσκετ και μετά άλλο ένα 7ωρο ύπνος. Κοίταγα για μπαταρία χθες, 20€ έχει θα πάρω μία να υπάρχει αλλιώς σκέφτομαι και για κάνα power bank που το χρειάστηκα το 3ημερο που ήμουν Αράχωβα. Θα περιμένω να δω μήπως αλλάξει κάτι τώρα που θα πάω στην cosmote που υποτίθεται έχει πιο δυνατό σήμα αλλά και πάλι δεν προβλέπω θαύματα.
QsisVTS έγραψε:Στο πόσο καιρό έχει πέσει η απόδοση;
Από μέσα Ιουλίου 2014 το χω το τηλέφωνο Γιώργο αλλά γύρω στο Δεκέμβρη άρχισαν να αντιλαμβάνομαι αισθητή πτώση.

. Ο μπαρμπαpik ΚΟΛΩΝΕΙ

,το δικο μου G2 ,αγοραστηκε Ιουνιο του 14 και εβγαζε ανετα 5ωρα οθονη με 3G εξω/wifi σπιτι και push στο mail.Απλα το φορτιζα και το φορτιζω καθε βραδυ,αρα μεσολαβουν γυρω στις 15-18 ωρες μεταξυ των φορτισεων.