Bayern7 έγραψε:Αποκλειστικά ερτ
Cool
Bayern7 έγραψε:Αποκλειστικά ερτ
g8777 έγραψε:Βλέπω / ακούω καλά;
Έχει το Κλεφτρονι και Τζεντλεμαν στον Α και όποτε πέφτει κακιά λέξη ( στυλ "τσογλανος") το καλύπτουν με μπιπ;;
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ.![]()
![]()
Όσο ζεις, μαθαίνεις.
- να βλέπει ντοκυμαντέρ στην ΕΡΤ για την Γερμανική κατοχή που όταν ο εκφωνητής μιλάει για απεσταλμένο του Χίτλερ το '43, να φαίνεται εικόνα ενός αξιωματούχου της Ε.Ε. (true story χτες το βράδι, φρέσκος εμετός)

gianik έγραψε:Εξαιρετικη εκπομπη τωρα στο mega.
Παρουσιαζει τις φιλαρμονικες μπαντες της Κερκυρας.
Δεν ηξερα οτι εχει τοσες πολλες , απιστευτα πολυς κοσμος που ασχολειται με τη μουσικη..
, συγνώμη τι λέτε , εγώ μέσα Ιουλίου είχα κάνει την σύνδεση , τι Μάρτιο του 2017 μου λέτε...
gianik έγραψε::rant:![]()
![]()
Εχω κάτι νεύρα , οποιος βρεθεί μπροστά μου καλύτερα να φύγει...
Παίρνω τηλ μόλις την nova να ρωτήσω πότε τελειώνει το ετήσιο συμβόλαιο που είχα κάνει (πέρσυ το καλοκαίρι Ιούλιος ήταν περίπου)...
-Γεια σας , θα ήθελα να μου πείτε πότε τελειώνει η ετήσια δέσμευση μου , τηλ τάδε το και το...
- Μάρτιο του 2017...
-, συγνώμη τι λέτε , εγώ μέσα Ιουλίου είχα κάνει την σύνδεση , τι Μάρτιο του 2017 μου λέτε...
![]()
-Ξέρετε , 8/9/15 επιλέξατε το δωρεάν High Definition , το οποίο σημαίνει --------->18μηνη ανανέωση....![]()
![]()
-Συγνώμη μανταμ , τι 18 μηνη ανανέωση? έχω εγώ υπογράψει πουθενά ή έχετε πουθενά ηχογραφημένη μου συνομιλία που αποδέχομαι 18μηνη ανανέωση????![]()
![]()
![]()
![]()
- Ξέρετε....μπλα μπλα...
και δεν ηρθε ποτε τιποτα. Μονο που ζητησαν το ρουτερ πισω. Πηγα και εγω στην αποθηκη βρηκα 3
και τους τα πηγα
Ο μαύρος κατάλογος του Ιουνίου κλείνει με τον φόρο στην συνδρομητική τηλεόραση ο οποίος θα υπολογιστεί με συντελεστή 10% και θα αφαιρέσει από τα νοικοκυριά, περί τα 3-4 εκατ. ευρώ σε μηνιαία βάση, αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]