- 18 Μαρ 2022, 10:32
Geo f1 έγραψε:https://marketnews.gr/article/2695698/t-xristodoulopoulou-na-mpoume-mesa-stous-thesmous-me-syrizofrourous-opws-ekane-to-pasok-to-1981
Τ. Χριστοδουλοπούλου: Να μπούμε μέσα στους θεσμούς με «συριζοφρουρούς» - Όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ το 1981
Συριζοφρουρούς» στη Δικαιοσύνη και τη Δημόσια Διοίκηση, εγκάθετους δηλαδή της Κουμουνδούρου, προτείνει για τη δεύτερη φορά αριστερά η πρώην υπουργός του κόμματος, Τασία Χριστοδουλουπούλου.
Η ίδια, όπως αποκάλυψαν τα Παραπολιτικά 90,1 και η εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος μαζί με το διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, κατέστησε σαφές «πως πρέπει να προετοιμαστούμε για να μην έχουμε εχθρικό περιβάλλον στη Δικαιοσύνη». Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πως «αυτοί», δηλαδη οι δικαστές, μας έκαναν επιθέσεις γιατί εμείς δεν είχαμε «ιστορία» στο χώρο της δικαιοσύνης και ηταν όλοι τους ή δεξιοί ή ΠΑΣΟΚ.
Στη συνέχεια η κ. Χριστοδουλοπουλου άφησε να εννοηθεί πως «ήταν λάθος που μπήκαμε στη λογική να κάνουμε γενικούς γραμματείς και διευθυντές με κριτήρια τα προσόντα τους», υποστηρίζοντας τη θέση πως οι θεσμοί του κράτους έπρεπε να στελεχωθούν μόνο με πρόσωπα που είναι πιστά στο κόμμα.

Δηλαδή, στο σύμπαν που ζεις εσύ, η μ@λ@κία του ενός εξαφανίζει τη μ@λ@κία του άλλου;
Αν και αυτό που έβαλες είναι άσχετο με αυτό που έβαλα εγώ, είναι στα ίδια επίπεδα μαλάκυνσης.
Η διαφορά βέβαια είναι πως εσύ θα ξαναψηφίσεις τους ίδιους, εγώ δεν τους έχω ψηφίσει ούτε όταν βγήκαν ούτε και πρόκειται.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>