εβγαινε την δεκαετια του 60 δλδ και οχι καμια 30αρια χρονια μετα.
Ξεκαθαρα απατη, ακου εκει φουλ ηλεκτρονικο πανελ
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

Anonymous Founder έγραψε:Εγγύηση για την ακτινοβολία έχει;
g8777 έγραψε:Sharp 12 χρονια τωρα , κανενα προβλημα.
Anonymous Founder έγραψε:Γενικώς, δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις λεφτά για κάτι τέτοιο, εκτός αν ψάχνεις εντοιχιζόμενο.
Θεωρώ εκ των προτέρων πως θα χρησιμοποιείται για ζέσταμα ή ξεπάγωμα και όχι κάτι άλλο (που δεν κάνει και για κάτι άλλο εδώ που τα λέμε... άντε και βράσιμο στο τσακίρ κέφι!).
"Asimov έγραψε:Πιο πεταμένα λεφτά από τα 400+ για εντοιχιζομενο δεν πρέπει να έχω δώσει
dimik έγραψε:Να σας δω με χαλασμένο περιστροφικό ψηφιακό, αν πηδάει με 1 μοίρα περιστορφή κατα 20-30sec και να θέλει 0,5 μοίρες προς τα πίσω για να έρθει στον χρόνο που θέλετε και κάθε φορά να θέλει άλλη περιστροφή
Andreasdik έγραψε:Για τους φούρνους μικροκυμάτων είχα διαβάσει (δεν ξέρω αν ισχύει) για να τσεκάρεις αν είναι ασφαλείς, βάζεις ένα κινητό μέσα, κλείνεις την πόρτα και πρέπει να χάσει το σήμα από το δίκτυο.
Anonymous Founder έγραψε:Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μια εξαιρετικά ασφαλής συσκευή :
1. Επειδή τον λειτουργούμε με κλειστή την πόρτα, η όποια ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία περιορίζεται εντός του. Το περίβλημά του λειτουργεί σαν κλειστός κλωβός Faraday και δεν διαφεύγει (σχεδόν, γιατί δεν είναι τέλειος κλωβός) τίποτε εκτός.
Zorz έγραψε:g8777 έγραψε:
Sharp 12 χρονια τωρα , κανενα προβλημα.
==τουρκικα Vestel.

gakost έγραψε:
Το πρώτο λάθος στο σενάριο που περιγράφεις είναι ότι θα αφήσεις παιδιά χωρίς επίβλεψη. Το δεύτερο λάθος είναι ότι πιστεύεις ότι ο μικροκυμάτων είναι ασφαλής. Στην δουλειά ήθελε να ζεστάνει scone μια κυρία και αντί για 1' τον έβαλε στα 10. Ξέρεις για πότε γέμισε ο τόπος καπνούς ενεργοποιήθηκε η πυρανίχνευση εκκενώθηκε το τμήμα και ήρθε η πυροσβεστική;
Για να ζεστάνει ένα ποτήρι γάλα ο δικός μου θέλει 2,5-4 λεπτά (εγώ που πίνω μισόλιτρο θέλω τα 4 λεπτά...
) και μόλις περάσει ο χρόνος κλείνει αυτόματα. Το έχω δείξει στη μεγάλη μου (11 χρονών σχεδόν) και θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να το βάλει πχ στα 10 λεπτά κατά λάθος. Ιδίως ο δικός μας που δεν έχει ψηφιακή ένδειξη, αλλά έναν περιστροφικό διακόπτη. Θα πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη ΠΟΛΥ περισσότερο.
Όπως με όλα τα παιδιά βεβαίως...
dimviii έγραψε:
ο κυριος εχει δισεγγονα Μαρκο![]()
Ας μην γενικεύουμε από ένα παράδειγμα...

markvag έγραψε:gakost έγραψε:
Το πρώτο λάθος στο σενάριο που περιγράφεις είναι ότι θα αφήσεις παιδιά χωρίς επίβλεψη. Το δεύτερο λάθος είναι ότι πιστεύεις ότι ο μικροκυμάτων είναι ασφαλής. Στην δουλειά ήθελε να ζεστάνει scone μια κυρία και αντί για 1' τον έβαλε στα 10. Ξέρεις για πότε γέμισε ο τόπος καπνούς ενεργοποιήθηκε η πυρανίχνευση εκκενώθηκε το τμήμα και ήρθε η πυροσβεστική;
ΟΚ, προφανώς και μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά σαν ενδεχόμενο είναι πολύ πιο πιθανό να ξεχαστεί αναμένο κάποιο μάτι στην κουζίνα... Εδώ κι εμείς καμιά φορά το ξεχνάμε...Για να ζεστάνει ένα ποτήρι γάλα ο δικός μου θέλει 2,5-4 λεπτά (εγώ που πίνω μισόλιτρο θέλω τα 4 λεπτά...
) και μόλις περάσει ο χρόνος κλείνει αυτόματα. Το έχω δείξει στη μεγάλη μου (11 χρονών σχεδόν) και θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να το βάλει πχ στα 10 λεπτά κατά λάθος. Ιδίως ο δικός μας που δεν έχει ψηφιακή ένδειξη, αλλά έναν περιστροφικό διακόπτη. Θα πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη ΠΟΛΥ περισσότερο.
Τώρα, αν το κάνει επίτηδες, για αυτό με τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Μόνο ελπίζεις να καταλαβαίνει όταν της εξηγείς.Όπως με όλα τα παιδιά βεβαίως...
![]()
markvag έγραψε:(εγώ που πίνω μισόλιτρο θέλω τα 4 λεπτά...)

corsair έγραψε:markvag έγραψε:(εγώ που πίνω μισόλιτρο θέλω τα 4 λεπτά...)
ακομα? και το ζεσταινεις κιολας?

markvag έγραψε:corsair έγραψε:markvag έγραψε:(εγώ που πίνω μισόλιτρο θέλω τα 4 λεπτά...)
ακομα? και το ζεσταινεις κιολας?
Ναι και βάζω και nesquik...![]()
![]()
![]()
Μιας και δεν μπορώ ούτε καν να μυρίσω αυτό το αηδιαστικό καφέ υγρό που πίνετε όλοι τα πρωινά και το λέτε καφέ...

markvag έγραψε:
Ναι και βάζω και nesquik...![]()
![]()
![]()
Μιας και δεν μπορώ ούτε καν να μυρίσω αυτό το αηδιαστικό καφέ υγρό που πίνετε όλοι τα πρωινά και το λέτε καφέ...
Νίκος Παππάς έγραψε:Ετσι εξηγειται γιατι εισαι τοσο μα τοσο baby face. Γαλατακι με nesquik Μαρκο μου?![]()
![]()
![]()
Και δεν ντρέπεται κιόλας!

Ουφ , πρόλαβα και ανανέωσα πριν λίγα λεπτά τη συνδ[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]