- 02 Μαρ 2017, 13:39
Εμείς όταν πήγαμε σ' αυτό το ξενοδοχ.... ε σόρρυ μαιευτήριο, μας έβαλαν "αναγκαστικά" (με δική μου συναίνεση, άραγε τι να' λεγα εκείνη την ώρα;) σε δίκλινο μιας και όπως είπανε δεν υπήρχαν διαθέσιμα τρίκλινα εκείνη την στιγμή. Με 50€ επιπλέον έτσι; την μέρα...
Το λοιπόν. Την επόμενη μέρα μας είπαν πως άδειασε θέση σε τρίκλινο και πως μπορούσαμε να πάμε. Έβλεπα όμως τον πανικούλη που γινόταν (συγγενείς και γενικός συφερτός) και αποφάσισα να μείνουμε έτσι όπως είμασταν. Όσο να' ναι 50% λιγότερη φασαρία, δεν είναι αμελητέα.
Στην πορεία όμως δικαιώθηκα και με το παραπάνω, μιας η διπλανή έφυγε για τρίκλινο και έτσι μείναμε μόνοι μας. Για το υπόλοιπο της διαμονής μάλιστα δεν μας ενόχλησε κανείς και έτσι είχαμε την ευκαιρία να έχουμε και ολίγον απο privacy. Στο δεύτερο κρεβάτι κοιμήθηκα μια φορά εγώ και άλλες δυο η πεθερά μου.
Μονόκλινο δλδ στην ουσία, που το χρεώνουν προβλεπέ +2300 πρπ και σε μας βγήκε με 100.
Η...πρακτική μου επιβεβαιώθηκε μετά απο 2 μήνες, όταν φίλος μου ήρθε στην θέση μου. Του είχα εξηγήσει πως κινήθηκα και έπραξε ακριβώς το ίδιο μιας και του είπαν κατά την είσοδο το ίδιο ποίημα.