Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
mjacob έγραψε:
gianik έγραψε:
Asimov έγραψε:Βάλτε άλλα τόσα για το γιατρό :rtfm:

Χονδρικά ένα 6αρι υπολογίζω....

2κλινο sup?

αλλιώς λες πάρα πολλά.

Για 3 κλινο λέμε..
Άρα 2.000 το δωμάτιο +αλλα τόσα ο γιατρός +μαία ,όντως κάνα 4.5αρι βγαίνει....

Υ.γ
Θα με καβατζωσει όμως ο Asimov κ θα τον πάρω μαζί μου σε βραδυνή περιπολια ....
Άβαταρ μέλους
By edmond
#370622 Εμείς όταν πήγαμε σ' αυτό το ξενοδοχ.... ε σόρρυ μαιευτήριο, μας έβαλαν "αναγκαστικά" (με δική μου συναίνεση, άραγε τι να' λεγα εκείνη την ώρα;) σε δίκλινο μιας και όπως είπανε δεν υπήρχαν διαθέσιμα τρίκλινα εκείνη την στιγμή. Με 50€ επιπλέον έτσι; την μέρα...
Το λοιπόν. Την επόμενη μέρα μας είπαν πως άδειασε θέση σε τρίκλινο και πως μπορούσαμε να πάμε. Έβλεπα όμως τον πανικούλη που γινόταν (συγγενείς και γενικός συφερτός) και αποφάσισα να μείνουμε έτσι όπως είμασταν. Όσο να' ναι 50% λιγότερη φασαρία, δεν είναι αμελητέα.
Στην πορεία όμως δικαιώθηκα και με το παραπάνω, μιας η διπλανή έφυγε για τρίκλινο και έτσι μείναμε μόνοι μας. Για το υπόλοιπο της διαμονής μάλιστα δεν μας ενόχλησε κανείς και έτσι είχαμε την ευκαιρία να έχουμε και ολίγον απο privacy. Στο δεύτερο κρεβάτι κοιμήθηκα μια φορά εγώ και άλλες δυο η πεθερά μου.
Μονόκλινο δλδ στην ουσία, που το χρεώνουν προβλεπέ +2300 πρπ και σε μας βγήκε με 100.
Η...πρακτική μου επιβεβαιώθηκε μετά απο 2 μήνες, όταν φίλος μου ήρθε στην θέση μου. Του είχα εξηγήσει πως κινήθηκα και έπραξε ακριβώς το ίδιο μιας και του είπαν κατά την είσοδο το ίδιο ποίημα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#370631 Στο Έλενα (νομίζω) που γέννησε πέρσυ φίλος ήταν αξιοπρεπέστατο το δωμάτιο.

Επίσης μια στραβή να γίνει στο ιδιωτικό ή να τα βρουν δύσκολα τους στέλνουν στο δημόσιο για να μην πάρουν την ευθύνη οπότε τα λεφτά τα κλαις, αν δεν κλάψεις το μωρό.

Ακούστηκε σκληρό το παραπάνω αλλά έτσι είναι :sorry:
Άβαταρ μέλους
By sargus
#370644 Και εγώ είμαι υπέρ του δημόσιου νοσοκομείου. Σαφέστατα πιο ασφαλές.
Αλλά όπως είπε και ο gianik, η επιλογή αυτή (για να είναι επιλογή) πρέπει να γίνει πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα όταν διαλέγεις μαιευτήρα. Ειδάλλως, στην πράξη είναι σχεδόν αδύνατο να πείσεις τη γυναίκα σου, που πλέον έχει συνηθίσει και εμπιστευτεί το γιατρό της, να τον αλλάξει τελευταία στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Dimitris_P έγραψε:Επίσης μια στραβή να γίνει στο ιδιωτικό ή να τα βρουν δύσκολα τους στέλνουν στο δημόσιο για να μην πάρουν την ευθύνη οπότε τα λεφτά τα κλαις, αν δεν κλάψεις το μωρό

Ε, ναι, δεν είναι ακριβώς έτσι βέβαια, αλλά τέσπα
Άβαταρ μέλους
By g8777
gianik έγραψε:
g8777 έγραψε:Τα πιο τζάμπα λεφτά που θα δώσεις ποτέ στη ζωή σου.
(Μετά τα τσιγάρα με γεύση μεντας.)

Αν πείσεις την gianikαινα να μην γεννήσει εκεί οπου ξεγενναει ο γιατρός της , τα μισά δικά σου...

Θες και γιατρό. ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΌ. :x

Σταμάτα λίγο τα ηλεκτροσοκ στον Καμπαλα, γέμισε το 38 αρι με έξι σφαίρες να παίξει λίγο ρωσική ρουλέτα, πλυνε από πάνω σου το Soupline που ξερασε, ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ :
Θα πας εκεί που πάει η μαια. Ποιος γιατρός τώρα, όλη τη δουλειά την κάνουν οι μαιες. :s_yes
Εκτός αν θέλει να ντυθεί ο γιατρός σας μαια.Για κάνα 1500αρι παραπάνω. Εκεί, πάσο.

Συνέχισε με Καμπαλα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Επίσης μια στραβή να γίνει στο ιδιωτικό ή να τα βρουν δύσκολα τους στέλνουν στο δημόσιο για να μην πάρουν την ευθύνη οπότε τα λεφτά τα κλαις, αν δεν κλάψεις το μωρό

Ε, ναι, δεν είναι ακριβώς έτσι βέβαια, αλλά τέσπα

Σε τρεις περιπτωσεις που γνωριζω καπως ετσι εγινε. Στις δυο γεννηθηκε το μωρο και εφυγε αμεσως για το δημοσιο, στην τριτη τα "πηρε" ο πατερας, ακυρωσε τα παντα και η γεννα εγινε στο δημοσιο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Dimitris_P έγραψε:Επίσης μια στραβή να γίνει στο ιδιωτικό ή να τα βρουν δύσκολα τους στέλνουν στο δημόσιο για να μην πάρουν την ευθύνη οπότε τα λεφτά τα κλαις, αν δεν κλάψεις το μωρό.

Νομίζω ότι από τα ιδιωτικά μόνο το Μητέρα έχει εντατική για νεογνά και δεν υπάρχει λόγος διακομιδής σε δημόσιο (ο μη γένοιτο).
Άβαταρ μέλους
By sargus
#370659 Παιδιά, οι εντατικές των ιδιωτικών είναι για περιορισμένα πράγματα και όχι για σοβαρές καταστάσεις. Στις περισσότερες δε περιπτώσεις λειτουργούν ως αίθουσα αναμονής μέχρι να μεταφερθεί το παιδί στο δημόσιο.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#370660 Αν δεν έχεις ασφάλεια ή πολλά λεφτά δεν μπορείς να αντέξει πληρώσει ο μέσος εργαζόμενος νοσηλεια σε εντατική...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#370664 Παίδες δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα, το ΙΑΣΩ εν προκειμένω έχει τη μεγαλύτερη ΜΕΝΝ στην Ελλάδα (110 θέσεις αν θυμάμαι καλά) και μία από τις μεγαλύτερες στη βαλκανική αν όχι η μεγαλύτερη, πλήρως εξοπλισμένη και επανδρωμένη (καμιά 70ρια μαίες + νοσηλεύτριες + βοηθοί νοσηλείας + γιατροί νεογνολόγοι ++)
Ότι πάνε *κάποια* περιστατικά στα δημόσια, πάνε, αλλά καμιά σχέση με ικανότητες, δυνατότητες κλπ
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:
gianik έγραψε:

Αν πείσεις την gianikαινα να μην γεννήσει εκεί οπου ξεγενναει ο γιατρός της , τα μισά δικά σου...

Σταμάτα λίγο τα ηλεκτροσοκ στον Καμπαλα, γέμισε το 38 αρι με έξι σφαίρες να παίξει λίγο ρωσική ρουλέτα, πλυνε από πάνω σου το Soupline που ξερασε, ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ :
Θα πας εκεί που πάει η μαια. Ποιος γιατρός τώρα, όλη τη δουλειά την κάνουν οι μαιες. :s_yes
Εκτός αν θέλει να ντυθεί ο γιατρός σας μαια.Για κάνα 1500αρι παραπάνω. Εκεί, πάσο.

Συνέχισε με Καμπαλα.

:yahoo:
Βρεθηκε λυση g μου ,βρεθηκε !!!!
Μου εστειλε μηνυμα ο Belgarion, τον Ιουλη θα ειναι στην Αθηνα για την εκθεση "Νυφη κ γαμος 2017" , εχει νωπα ακομα κατι εργαστηρια μαιευτικης , θα την βγαλω φτηνα με ενα τραπεζι στο Amigos , το ακουσες;;;;;; Τσαμπα θα την βγαλω !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#370687 Εγώ τα κλαίω ήδη ... πρόωρα :s_sarcastic
Είμαι ο πρώτος που αντιδρούσα σε αυτές τις τιμές και τη νοοτροπία μαιευτήριο - υπερπολυτελές ξενοδοχείο όμως το πρόβλημα είναι το πού ξεγενάει ο ιατρός. Ο δικός μας σε 2 κλινικές οπότε αναγκαστικά πας εκεί.

Πακέτο xenon και δερμάτινα μαζί δλδ :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By belgarion
gianik έγραψε:
g8777 έγραψε:
gianik έγραψε:

Συνέχισε με Καμπαλα.

:yahoo:
Βρεθηκε λυση g μου ,βρεθηκε !!!!
Μου εστειλε μηνυμα ο Belgarion, τον Ιουλη θα ειναι στην Αθηνα για την εκθεση "Νυφη κ γαμος 2017" , εχει νωπα ακομα κατι εργαστηρια μαιευτικης , θα την βγαλω φτηνα με ενα τραπεζι στο Amigos , το ακουσες;;;;;; Τσαμπα θα την βγαλω !!!!!!!

Του Belgarion μόλις του έφυγε η coca cola από την μύτη με αυτό που διάβασε.
Πέρα από την πλάκα (και δεν το λέω προφανώς για την γυναίκα του gianik), οι γυναίκες είναι τρελές. Μια φορά στην Άρτα , όταν εφημερευα στην Μαιευτική, ήρθε γυναίκα που είχαν σπάσει τα νερά και είχε πόνους μες την νύχτα, και όταν της είπα ότι ο δικός της μαιευτηρας που την είχε παρακολουθήσει ,έλειπε στο εξωτερικό , έφυγε οδικώς για Αθήνα για να την ξεγεννησει ο γυναικολόγος που είχε εκεί(το είχε διπορτο προφανώς). Βέβαια ποτέ δεν έμαθα αν έφτασε ή γέννησε μεταξύ Πάτρας και Κορίνθου....
Τελευταία επεξεργασία από belgarion και 02 Μαρ 2017, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά