Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Anonymous Founder έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Ειδικά το ALBA βγάλτο τελείως εκτός συζήτησης.
Γιατί; Δεν ακούω τα καλύτερα τελευταία και επειδή ψάχνομαι για μεταπτυχιακό, το κοιτάω κι αυτό.
KiloMeater έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Ειδικά το ALBA βγάλτο τελείως εκτός συζήτησης.
Γιατί; Δεν ακούω τα καλύτερα τελευταία και επειδή ψάχνομαι για μεταπτυχιακό, το κοιτάω κι αυτό.
Τι ψαχνεις και τι ακους;
μπορω να σου πω αν ταιριαζουν με τη δικη μου εμπειρια οταν εκανα το MBA μου εκει , αλλα και αργοτερα οτι παρε δωσε ειχαμε.
Να σε ενημερώσω, λοιπόν, ότι κι εμένα το Master μου στο ALBA είναι και η εμπειρία μου είναι εκ των έσω. drdino έγραψε:Να πετάξω κι εγώ την παπαριά μου, στην καθομιλουμένη όταν λέμε ότι αγόρασε κάποιο πτυχίο εννοούμε ότι του το έδωσαν χωρίς να κάνει δουλειά. Είναι λογικό εξάλλου, η έννοια της αγοράς κάποιου προϊόντος αφορα το προϊόν αυτό. Παράδειγμα, αν αγοράσω ένα κιλό φέτα, φύλο, αυγά, λάδι κλπ δεν αγοράσω την τυρόπιτα αλλά τα επιμέρους συστατικά. Αν αγοράσεις ένα κιτκαρ, δεν αγοράζεις το τελικό αμάξι.
EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ αυτά που ξέρω από συναδέλφους είναι:
- παλούκι (αν το κάνεις μαζί με δουλειά --> αντίο ζωή)
- διασύνδεση (σημαντικό - το έχω δει στην πράξη)
MBA ψάχνεις;
Στην ΑΣΟΕΕ σου κάνουν τον ψόφιο κοριό;
drdino έγραψε:Να πετάξω κι εγώ την παπαριά μου, στην καθομιλουμένη όταν λέμε ότι αγόρασε κάποιο πτυχίο εννοούμε ότι του το έδωσαν χωρίς να κάνει δουλειά. Είναι λογικό εξάλλου, η έννοια της αγοράς κάποιου προϊόντος αφορα το προϊόν αυτό. Παράδειγμα, αν αγοράσω ένα κιλό φέτα, φύλο, αυγά, λάδι κλπ δεν αγοράσω την τυρόπιτα αλλά τα επιμέρους συστατικά. Αν αγοράσεις ένα κιτκαρ, δεν αγοράζεις το τελικό αμάξι.

drdino έγραψε:Να πετάξω κι εγώ την παπαριά μου, στην καθομιλουμένη όταν λέμε ότι αγόρασε κάποιο πτυχίο εννοούμε ότι του το έδωσαν χωρίς να κάνει δουλειά. Είναι λογικό εξάλλου, η έννοια της αγοράς κάποιου προϊόντος αφορα το προϊόν αυτό. Παράδειγμα, αν αγοράσω ένα κιλό φέτα, φύλο, αυγά, λάδι κλπ δεν αγοράσω την τυρόπιτα αλλά τα επιμέρους συστατικά. Αν αγοράσεις ένα κιτκαρ, δεν αγοράζεις το τελικό αμάξι.

Deleted User 1 έγραψε:
Ας πούμε εγώ από αυτά που ξέρω, σαν παλούκι και αντίο ζωή, θα χαρακτήριζα μόνο το ACCA παράλληλα με δουλειά. Τσαπού από τις λίγες.
kyr80 έγραψε:drdino έγραψε:Να πετάξω κι εγώ την παπαριά μου, στην καθομιλουμένη όταν λέμε ότι αγόρασε κάποιο πτυχίο εννοούμε ότι του το έδωσαν χωρίς να κάνει δουλειά. Είναι λογικό εξάλλου, η έννοια της αγοράς κάποιου προϊόντος αφορα το προϊόν αυτό. Παράδειγμα, αν αγοράσω ένα κιλό φέτα, φύλο, αυγά, λάδι κλπ δεν αγοράσω την τυρόπιτα αλλά τα επιμέρους συστατικά. Αν αγοράσεις ένα κιτκαρ, δεν αγοράζεις το τελικό αμάξι.
Στην καθομιλουμένη έχεις απόλυτο δίκιο. Και έχει και από αυτά τα πτυχία. Καλά αν μιλήσουμε για μεταπτυχιακά.... Όπου δω από Βουλγαρία, είναι πληρωμένο 100%. Ούτε την τελική εργασία δεν κάνουν μόνοι τους.
Ας αφήσουμε την καθομιλουμένη και ας πάμε στην πράξη. Αν ξέρεις να κάνεις τυρόπιτα, αλλά δεν έχεις λεφτά(ή δε σου δώσουν) για τα υλικά, τυρόπιτα δεν θα φας. Άρα έμμεσα την αγόρασες.
Μπορεί να είσαι το μεγαλύτερο μυαλό του κόσμου. Με κάποιες εξαιρέσεις υποτροφιών, πρέπει να αγοράσεις τις σπουδές σου. Και δε μιλάμε για ένα απλό πτυχίο, που πλέον έχουν όλοι.
)
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]