Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
tsilis έγραψε:
IKE έγραψε:...κλπ κλπ

ΥΓ. Η πιο τραγική φιγούρα της όλης ιστορίας πάντως δεν είναι προφανώς, ούτε οι mod, ούτε οι χρήστες, ουτε ο σβ2. Η πιο τραγική μορφή είναι αυτός που αποζητούσε απεγνωσμένα μια στάλα εξουσίας, μόλις έγινε ο -υποτίθεται- φιλαράκος του admin, έμεινε με το φλιφλι στο χέρι και μόλις μέσα στην αναμπουμπούλα κατάφερε επιτέλους να βρει που πρέπει να επαναστοχεύσει το γλύψιμό του, έφυγε κακήν κακώς μέσα σε φατούρο από όλους. Tragic όπως λέει και ο αγαπητός Γρηγόριος.

ΥΓ2. Όποιος είναι ανώτερος άνθρωπος και αηδιάζει από εμάς τις κουτσομπόλες που γράφουμε σε αυτό το τόπικ, είναι ελεύθερος να μην το διαβάζει. Το φόρουμ εδώ ξεκίνησε από το 4τφόρουμ, δεν φύτρωσε έτσι. Εγώ το βρίσκω θετικό, υγιές αλλά προπάντων υπερδιασκεδαστικό το τόπικ αυτό.

Και ξαναγράφω με αφορμή κύρια το δεύτερο υστερόγραφό σου, το οποίο προφανώς και με αφορά, μιας και εγώ έγραψα περί κουτσομπολιού...
Ασφαλώς και ξεκινήσαμε από το 4tf (λες να μην το ξέρω?), και, αν θες, καλό είναι που εγράφησαν και κάποια πράγματα απο τον Κουκ και τον cmarin για τα παρελθόντα, μερικά των οποίων εγώ γνώριζα από τους φίλους μου και σε άλλα ,όπως το περιστατικό με τον ΚΚ, ημουν παρών.Μπαίνουν κάποια πράγματα σε τάξη και οι απομυθοποιήσεις καλές είναι , γιατί σε ωριμάζουν τελικά

Άλλο αυτό και άλλο ο σχολιασμός του ημιθανούς από την ώρα που ξύνει τις πληγές του για λόγους διασκέδασης, όπως λες...
Δεν είναι ζήτημα ανωτερότητος, αλλα ζήτημα ουσίας. Δεν είσαι θιγμενη και παρατημένη γκόμενα για να σχολιάζεις αν ο παλιός σου γκόμενος ήταν κακός γαμιάς και βρωμάνε οι κάλτσες του. Υποτίθεται άφησες τη σχέση σου για κάτι καλύτερο, για να πας μπροστά

Ά, και μην προτρέπεις με ευκολία να μην διαβάζουμε το τοπικό οι ειρωνικά χαρακτηρισμένοι "ανωτέρου ήθους", αυτό είναι το κλασσικό φασίζον επιχείρημα των διαδικτυακών κοινοτήτων επί των διαφωνούντων. Τέτοια ανωτερότητα , τουλάχιστον σε ότι με αφορά,δεν την έχω. Βρίσκω και εγώ υπερδιασκεδαστικά τα κουτσομπολιά, θα με ενδιέφερε σφόδρα αν φοράς πατομπούκαλα, αν έχεις σπυριά στα μούτρα ή είσαι σπίνος, αλλά και να το ήξερα δεν θα το σχολίαζα ποτέ και δή σε άλλη κοινότητα

Με λιγότερα λόγια, η φιλοσοφία "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται" εμένα μού προκαλεί αντιπάθεια, αυτό το τελευταίο σαν σημείωση και για το πρώτο σου υστερόγραφο, αν και εσύ τού τα έχωνες και τις εποχές "ισχύος", ομολογουμένως ...

+1
Άβαταρ μέλους
By cavallino
tsilis έγραψε:Άλλο αυτό και άλλο ο σχολιασμός του ημιθανούς από την ώρα που ξύνει τις πληγές του για λόγους διασκέδασης, όπως λες...
Δεν είναι ζήτημα ανωτερότητος, αλλα ζήτημα ουσίας. Δεν είσαι θιγμενη και παρατημένη γκόμενα για να σχολιάζεις αν ο παλιός σου γκόμενος ήταν κακός γαμιάς και βρωμάνε οι κάλτσες του. Υποτίθεται άφησες τη σχέση σου για κάτι καλύτερο, για να πας μπροστά

Νίκο εδώ έχω μια μικρή διαφωνία. Ο "σχολιασμός του ημιθανούς από την ώρα που ξύνει τις πληγές του για λόγους διασκέδασης" όπως είπες, θα ήταν καταδικαστέος αν μιλούσαμε για το φόρουμ των 4Τ του ΣΧ, των Τεχνικών Εκδόσεων και της techlink, με την ιεραρχική δομή των mods και των χρηστών όπως ήταν μέχρι τα μέσα του Αυγούστου. Είναι απολύτως προφανές πως το φόρουμ δεν έχει πλέον σχέση με τίποτα από αυτά, το φόρουμ όπως ξέρεις εν μια νυκτί άλλαξε χέρια και το πρώτο και μόνο πράγμα που έκανε η νέα διαχείρηση ήταν προμοτάρισμα της Lyoness, ξεμπανάρισμα και modιλίκι του πλασιέ της, με έναν τρόπο που φώναζε "τώρα κάνω κουμάντο ΕΓΩ, θα το κάνω όπως γουστάρω ΕΓΩ κι εσείς ΜΟΚΟ". Απορώ βέβαια με την αφέλεια αυτού, που νόμιζε ότι θα κάτσει ο κόσμος να το καταπιεί αμάσητο αυτό το πράμα.
Ε, όχι λοιπόν. Είναι απόλυτα θεμιτό αυτό που συμβαίνει - τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ - με όποιον σχολιασμό γίνεται, γιατί ο σχολιασμός δεν αφορά το φόρουμ που μας φιλοξενούσε καμιά δεκαριά και βάλε χρόνια. Αφορά αυτό το εξάμβλωμα που δημιουργήθηκε εν μια νυκτί και οδήγησε στην καταστροφή του φόρουμ σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό το εξάμβλωμα, λειτούργησε σαν οδοστρωτήρας, με σκοπό τη φίμωση όλων των φωνών που εκφράζονταν ενάντια στα συμφέροντά της νέας ιδιοκτησίας του. Με μια έννοια ήθελε να "σκοτώσει" τους αντιφρονούντες σε αυτό. Οπότε ο σχολιασμός του ημιθανούς wannabe "φονιά" (4Τforum με τη νέα τσατσοδιαχείρηση) μετά την ισοπέδωσή του από τα υποψήφια θύματά του και κυρίως όλους τους υπόλοιπους που έβλεπαν τι πήγαινε να γίνει και έδρασαν προς υπεράσπιση αυτού που θεωρούσαν ως δίκαιο, είναι απολύτως δικαιολογημένος, μέχρι και επιβεβλημένος θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
xenos έγραψε:Nα βάλουμε ψηφοφορία σε πόσες μέρες θα φάει το 1ο μπαν ο ιταλάκιας; :s_biggrin (θυμάμαι εκείνη την εποχή με τις 50 παρόμοιες ψηφοφορίες τη μέρα :s_biggrin ).

Δεν θα βάλουμε κανένα στοίχημα και κανένας δεν είναι εκ των προτέρων υποψήφιος για ban. Το αφήνω, αλλά την επόμενη φορά δεν θέλω flame baiting από κανέναν για κανέναν. Δεν θέλω και καμία συνέχεια επίσης. [Mod]

Έλλειψη χιουμορ διακρινω.
Άβαταρ μέλους
By g47
Zorz έγραψε:
g47 έγραψε:Με τις υγειες μου. :yahoo:

To g48 πάντως είναι ελεύθερο. :shifty:
Ή μάλλον ήταν, προσπαθώντας να δοκιμάσω αν ήταν πιασμένο το όνομα, κατά λάθος δημιούργησα το ακάου. Να σου δώσω τον κωδικό ή θα δοκιμάσεις το 49; :s_rofl

Το εκανες λογαριασμο? :s_rofl :s_rofl
Εισαι αρχοντας.
Μπορεις να το κρατησεις, θα μπω με το 49 και θα πω οτι εισαι κλωνος του 47.
Ινσεψιο.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#6588 Ναι ρε Μάνο μου σωστά, και εμείς τούς γράφουμε στα παπαρια μας και κάνουμε κατι άλλο καλύτερο, υγιέστερο και πιο ηθικό αν θέλεις
Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε ακόμη με εκείνους και τα πεπραγμένα τους σε καθημερινή βάση?
Αυτοί πεθαίνουν , εμείς μεγαλώνουμε, γιατί πρέπει να βάζουμε εαυτούς απέναντί τους?
Τέλος-Νικήσαμε-Γειά τους και γειά μας!
Είναι ημιθανείς όπως έγραψα, και δεν έχουμε λόγο οι ισχυροί να ασχολούμαστε πλέον με τα πώς και τα γιατί της εκεί διαχείρησης και ιδιοκτησίας

Δεν απολογούμαστε,γιατί αποχωρήσαμε από το εκεί σπίτι, δεν έχουμε ανάγκη να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη, ούτε να καταδεικνύουμε την κατάντια τους

Εχουμε υποχρέωση αυτο το καινούργιο να το επεκτείνουμε, να το κάνουμε ελκυστικό και ανεξάρτητο. Ο νέος χρήστης που δεν θα προέρχεται από το 4tf, δεν θα πρέπει να μάς βλέπει σαν τις θιγμένες γκόμενες του 4tf...θα παίρνει το στίγμα από την ύπαρξη του τοπικού,αλλα ως εκεί.
Θα είμαστε το βήμα μετά, οχι το μετέωρο βήμα των πελαργών που ασχολούνται ακόμη με το ποιος έγραψε τί και πότε στο εκεί...

Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#6595 Αυτό που λες είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός. Εγώ ας πούμε αν παρατήρησες, δεν ασχολούμαι και κάνω αυτό που λες. Όμως καταλαβαίνω και δικαιολογώ απόλυτα όσους πράξουν διαφορετικά. Δεν θεωρώ κατακριτέο το κράξιμο απέναντι σε αυτό που έγινε.

(edit: Πάντα νοιώθω μια ωραία συγκίνηση όταν τύχει και γράψω στη σελίδα 27 κάποιου θέματος)
Η παραπάνω σημείωση είναι καμμένη και σχετίζεται με F1, συνεχίστε ότι κάνατε, δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#6598 συμφωνω 101% με cavallino.
Άβαταρ μέλους
By tazio
cavallino έγραψε:...
(edit: Πάντα νοιώθω μια ωραία συγκίνηση όταν τύχει και γράψω στη σελίδα 27 κάποιου θέματος)
...

Άσχετο.
Ζίλ ;
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#6604 Σας έκανα να βγείτε offtopic, αλλά είσαστε σωστοί! :)
Άβαταρ μέλους
By tsilis
cavallino έγραψε:Αυτό που λες είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός. Εγώ ας πούμε αν παρατήρησες, δεν ασχολούμαι και κάνω αυτό που λες. Όμως καταλαβαίνω και δικαιολογώ απόλυτα όσους πράξουν διαφορετικά. Δεν θεωρώ κατακριτέο το κράξιμο απέναντι σε αυτό που έγινε.

Η παραπάνω σημείωση είναι καμμένη και σχετίζεται με F1, συνεχίστε ότι κάνατε, δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ.

Εξυπακούεται αυτό Μάνο, αλλά το θέτω στη γενικότερη φιλοσοφία που πιστεύει ο καθένας ότι πρέπει να διέπει το νέο φόρουμ είτε αυτό αφορά το όνομα (που κόβει τους δεσμούς με το 4tf) είτε το παρόν νήμα.
Από εκεί και πέρα, είναι και ζήτημα ατομικής θεώρησης των πραγμάτων και ουδείς πρόκειται να σταματήσει να γράφει, επειδή το συστήνει ο tsilis ή να το διαβάζει επειδή το συστήνει ο ΙΚΕ πχ

Αφορμή έλαβα για να εκφράσω τις αντιρρήσεις μου, αλλα και το σκεπτικό μου για το πώς θα μπορούσαμε να κινηθούμε γενικώς...
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#6609 Ωραία, σταμάτα να κωλοβαράς στα ίντερνετς τώρα και ετοίμασε το ιατρείο γιατί σου έχω δουλειά. :s_biggrin