Το σκεπτικό μου είναι ότι ούτε το μακεδονικό περίμενα να τελειώσει, οπότε βλέπωμε...
) φίλη ήταν μία από τις αμέτρητες ταλιμπανοστιγμές που έχουμε ζήσει στο γιουνάνισταν.
diplomat έγραψε:
'Εχω τη γνώμη ότι υπάρχει ένα σεβαστού μεγέθους ποσοστό που είναι υπέρ του διαχωρισμού,
).
).
Y.V έγραψε:Αυτο που θα επηρεασει κοσμο, κατα την γνωμη μου παντα, ειναι αν κινηθουν εντονα, ενεργα και ουσιαστικα στο θεμα των Γερμανικων αποζημιωσεων, που μεχρι τωρα ολες οι κυβερνησεις ηταν μονο λογια για να μην πω ψελισματα, αλλα καμια πραξη πραγματικης διεκδικησης.

QsisVTS έγραψε:το μαζί όμως μπερδεύει το πράγμα, καλό θα ήταν αυτά τα 2 να πάνε ξεχωριστά
γιατί στο κάτω κάτω αυτή τη στιγμή μιλάμε για θηριωδίες από άτομα προς άτομα που κυρίως δεν βρίσκονται στη ζωή και στην τελική το θεωρώ και κάπως άδικο να κολλάνε στον τοίχο συνέχεια τους πιο νέους γερμανούς για αυτά που έκαναν οι παππούδες τους και ούτε κι εμείς που ζούμε σήμερα ζήσαμε ή θυμόμαστε αυτά τα έκτροπα. πιο πολύ θα έπρεπε να είμαστε θυμωμένοι με τις προηγούμενες κυβερνήσεις μας που τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτα
τα διακρατικά δάνεια όμως είναι μια άλλη ιστορία, όπως θα κυνηγάνε τα αγέννητα εγγόνια μου για τα χρέη που δημιούργησε η γενιά των προπαππούδων τους (αφού έτσι είναι παγκοσμίως αποδεκτό να συμβαίνει), έτσι θα έπρεπε να αποπληρώσουν και αυτοί τα λεφτά που μας πήραν για να το παίξουν μεγαλέξανδροι
ή τελοσπάντων ας εξεταστούν και τα 2 είμαι μέσα, αλλά ξεχωριστά για να μην έχουμε κακούς συμψηφισμούς, η υπόθεση με τα δάνεια είναι φως φανάρι.. για τα άλλα τράβα βρες γέρους 90 χρονών να σου καταθέσουν..
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]