Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#204949 Προτάσεις Θεσσαλονίκη κέντρο/Λαδάδικα; Για κρεατομεζεδες,λαϊκά πράγματα όχι γκουμερδιες Και καλό κρασί
Άβαταρ μέλους
By belgarion
mirage έγραψε:3 γουρουνακια. Γκουγκλαρε για διευθυνση.

< >

+1

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#205799 Η φάση ξεκίνησε με win win. Λίγο ο μιραζάκος, λίγο που ήταν κοντά το μαγαζί, λίγο που διαβάστηκαν καλές κριτικές στο νετ, πήγαμε.

Η σαλάτα μπόλικη με σχετικά καλές ισορροπίες (σπανάκι ρόκα).
Το ορεκτικό ανοιχτή πίτα (κάπως έτσι) ήταν άψογο.

Win μέχρι εδώ, έλεγα μπράβο ο μιράζ στα καλύτερα με πήγε :metalo: :s_roses

Στα κυρίως ήταν πιο μέτρια τα πράγματα. Το κοντοσούβλι κοτόπουλο ήταν παραπάνω αλμυρό (που εγώ το θέλω γενικώς το αλατάκι μου) και το βάραινε η σως, θα την προτιμούσα ξεχωριστά (δεν το ήξερα για να το ζητήσω εξ'αρχής). Της γυναίκας το ψαρονέφρι ήταν ωραίο και μαλακό, όμως κι αυτό βάρυνε και χάθηκε μέσα στη σως.

Τέλος, ένα γλυκάκι να φύγει η σωσίλα. Ωραίο ήταν.

Το fail ήρθε μετά από λίγο που με το που γυρίσαμε στο δωμάτιο ένιωθα ότι θα μείνω στον τόπο και τελικά ξέρασα ΜΟΝΟ το γλυκό. Δεν ξέρω αν με πείραξε κάτι σε αυτό ή με βάρυνε η σως, αλλά δεν έχω ξεράσει ποτέ από το πολύ φαΐ. Anyway δεν πειράζει

Εχθές που πέρασα από τα γουρουνάκια ήταν άδειο, ενώ το δίπλα Ελιά + Λεμόνι τίγκα.

Νόστιμες και μεγάλες πίτες είχε το Γιοκ Μπαλίκ :thumbsup:
Ακριβές και μικρές, αλλά νόστιμες, ο Σαββίκος
Άβαταρ μέλους
By mirage
#205806 Ναι το ξεχασα για την σως. Τωρα για τα υπολοιπα λιγο δυσκολο να ξερασες μονο το γλυκο αν ειχε κατι το φαγητο μαλλον παραφαγες.
Ελια λεμονι υψιστο overpriced fail.
Σαββικος με τιποτα... Πριν 4-5 χρονια ισως, πλεον ειναι η δηθενια σε ολο της το μεγαλειο.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
mirage έγραψε:Σαββικος με τιποτα... Πριν 4-5 χρονια ισως, πλεον ειναι η δηθενια σε ολο της το μεγαλειο.

< >

Ναι αλλά σερβιτόρος με παπιγιον.
Άβαταρ μέλους
By famas
#205879 Νομίζω διυλίζεται το κουνούπι. Σαββίκος/Σολομωνίδης απλά ψητοπωλεία είναι όπου η όποια αναφορά τους γίνεται λόγω της θέσης τους.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#205901 Γιοκ μπαλικ γαμει όμως ακόμα και τώρα που έχει πέσει σε ποσότητα, ποιότητα ελάχιστα.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
famas έγραψε:Νομίζω διυλίζεται το κουνούπι. Σαββίκος/Σολομωνίδης απλά ψητοπωλεία είναι όπου η όποια αναφορά τους γίνεται λόγω της θέσης τους.

O σαββίκος πάει να το παίξει ιστορία, με παπιγιόν και τιράντες, ffs.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#205935 Και επισης ολα μα ολα ηταν απο μετρια εως ανοστα και ακριβα.
Φυσικα μπορουμε παντα ως προβατα να μην δυιλιζουμε τον κωνωπα και να τους τα σκαμε γιατι ελα μωρε απλα ψητοπωλεια ειναι. Λεω εγω τωρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#205952 Δηλαδη για να καταλαβω , ανεβηκε στη Σαλονικα ο DimitrisP. ,πηγε κ εφαγε καθ υποδειξιν σας φαγητο ------->τον πηγε σερπαντινα κ το παρον τοπικο ακομα να κλειδωθει προσωρινα;;;; :rant: :rant: