Ευχαριστώ για το cable managment. Το cpu fan είναι σε pull, τραβάει αέρα μέσα απ' την ψύκτρα, για δοκιμή. Το 'χα push.
Σπάνια το χρειάζομαι, αλλά το 'χω.
Ευχαριστώ Jason...
Dr. και μέσα θέλουμε...
Amen and a-women!

Chris έγραψε:Έχω μια στήλη στο excel με διάφορες τιμές. Θέλω να αριθμηθούν οι τιμές αυτές από την μεγαλύτερη στη μικρότερη, είτε με αντικατάσταση, είτε με πρόσθεση μια στήλης δίπλα της. Γίνεται?
Παράδειγμα (προσέξτε ότι θέλω οι ίδιες τιμές να πάρουν τον ίδιο αύξοντα)
τι έχω___τι θέλω
56________3
42________4
68________2
90________1
42________4
38________5
Scotch έγραψε:Chris έγραψε:Έχω μια στήλη στο excel με διάφορες τιμές. Θέλω να αριθμηθούν οι τιμές αυτές από την μεγαλύτερη στη μικρότερη, είτε με αντικατάσταση, είτε με πρόσθεση μια στήλης δίπλα της. Γίνεται?
τι έχω___τι θέλω
56________3
42________4
68________2
90________1
42________4
38________5
Οι τιμές της πρώτης στήλης είναι πολλές (πόσες γραμμές στο excel και πόσοι διαφορετικοί αριθμοί);
gakost έγραψε:Dimitris_P έγραψε:για να περνάω ταινίες για την τηλεόραση
έναν ssd 60αρη να τον βάλεις σε εξωτερικό κουτί 2.5 ;
xenos έγραψε:Σε pc με ssd (samsung 840 pro), θα κάνει αξιόλογη διαφορά η προσθήκη άλλου ένα σε raid 0;
MIXOStsi έγραψε:Όχι ακόμα...
Δεν έφτανε το budget. Στο προσεχές μέλλον...
Zorz έγραψε:gakost έγραψε:Dimitris_P έγραψε:για να περνάω ταινίες για την τηλεόραση
έναν ssd 60αρη να τον βάλεις σε εξωτερικό κουτί 2.5 ;
Δεν είναι λίγο υπερβολή SSD ως αποθήκη για ταινίες;![]()
Scotch έγραψε:Scotch έγραψε:Chris έγραψε:Έχω μια στήλη στο excel με διάφορες τιμές. Θέλω να αριθμηθούν οι τιμές αυτές από την μεγαλύτερη στη μικρότερη, είτε με αντικατάσταση, είτε με πρόσθεση μια στήλης δίπλα της. Γίνεται?
τι έχω___τι θέλω
56________3
42________4
68________2
90________1
42________4
38________5
Οι τιμές της πρώτης στήλης είναι πολλές (πόσες γραμμές στο excel και πόσοι διαφορετικοί αριθμοί);
Ένας ολίγον μπακαλέξ τρόπος:
1) Αν δε θέλεις να χαλάσεις τη σειρά της πρώτης στήλης αντιγράφεις όλες τις τιμές της πρώτης στήλης σε μια νέα (π.χ. στη στήλη D).
2) Σορτάρεις την πρώτη στήλη (μικρότερες σε μεγαλύτερες τιμές)
3) Στη στήλη Β βάζεις το νούμερο ένα δίπλα στην πρώτη τιμή (δηλαδή, αν υπάρχουν επικεφαλίδες στην πρώτη γραμμή, στο Β2 γράφεις το νούμερο 1)
4) Στη στήλη Β3 γράφεις "=IF(A3>A2;B2+1;B2)"
5) Αντιγράφεις τη συνάρτηση μέχρι την τελευταία γραμμή (έστω 500 γραμμές --> αντιγράφεις μέχρι το Β500)
6) Στη στήλη Ε γράφεις "=VLOOKUP(D2;$A$2:$B$500;2;FALSE)"
7) Το αντιγράφεις μέχρι τέλος (E500)
Chris έγραψε:200-300 τιμές έχω
θα δοκιμάσω τώρα τη λύση σου, αν και φαίνεται ήδη γρηγορότερη από τη χειροκίνητη μέθοδο που προσπάθησα να ακολουθήσω προχθές, ευχαριστώ!
(αν κολλήσεις πουθενά εδώ είμαστε - αν μάλιστα δεν είναι απόρρητο το αρχείο μου το στέλνεις και στο φτιάχνω... 2 λεπτά υπόθεση είναι)
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]