Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#72927 Μετριότητα το lollipop. Facelift θα το χαρακτήριζα και τίποτα παραπάνω. Ειδικά αυτά που υπόσχονταν για τη διάρκεια των μπαταριών δεν έπαιξαν με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Μετριότητα το lollipop. Facelift θα το χαρακτήριζα και τίποτα παραπάνω. Ειδικά αυτά που υπόσχονταν για τη διάρκεια των μπαταριών δεν έπαιξαν με τίποτα.

το lollipop δίνει περισσότερη αυτονομία στην αναμονή (τουλάχιστον από την εμπειρία μου) , όχι τη χρήση που είναι το ίδιο από κει και πέρα υπάρχουν και αρκετές under the hood βελτιώσεις που δε διαπιστώνεις αν δε διαβάσεις, όμως αυτό που βλέπει ο τελικός χρήστης είναι οι αισθητικές αλλαγές που σε skinned εκδόσεις δε νομίζω ότι είναι όσο έντονες είναι στα nexus

επίσης η δυνατότητα που έβαλαν για εξοικονόμηση μπαταρίας είναι κάτι που τουλάχιστον σε lg και sony έχω δει ήδη να υπάρχει και από τις 4.4
Άβαταρ μέλους
By gianik
#72972 Για τους γλυφιτζουράδες , από εψές που έβαλα κα εγώ , μου βγάζει όλες τις ειδοποιήσεις (sms , quote στο tapatalk κ.λ.π) φάτσα κάρτα στην κεντρική οθόνη , σε ενοχλητικό βαθμό , ενώ πριν τις έβγαζε πάνω πάνω αριστερα με μικρά εικονίδια.. Τώρα π.χ αν μου έρθει ένα sms βγάζει την προεπισκόπηση όλου του μυνήματος φάτσα κάρτα στην μέση της οθόνης , σε τέτοιο βαθμό που αν κάποιος είναι δίπλα σου , άνετα διαβάζει όλο το μύνημα.. Πως το φτιάχνουμε αυτο? :(
Άβαταρ μέλους
By The Ace
giannik1977 έγραψε:Για τους γλυφιτζουράδες , από εψές που έβαλα κα εγώ , μου βγάζει όλες τις ειδοποιήσεις (sms , quote στο tapatalk κ.λ.π) φάτσα κάρτα στην κεντρική οθόνη , σε ενοχλητικό βαθμό , ενώ πριν τις έβγαζε πάνω πάνω αριστερα με μικρά εικονίδια.. Τώρα π.χ αν μου έρθει ένα sms βγάζει την προεπισκόπηση όλου του μυνήματος φάτσα κάρτα στην μέση της οθόνης , σε τέτοιο βαθμό που αν κάποιος είναι δίπλα σου , άνετα διαβάζει όλο το μύνημα.. Πως το φτιάχνουμε αυτο? :(

Ρυθμίσεις -> Ήχος :roll: -> Κλείδωμα Οθόνης και Εφαρμογές
Άβαταρ μέλους
By gianik
#72981 :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By babs1.6
vasilis έγραψε:Για αρχή δοκίμασε άλλον file explorer

Καμιά πρόταση;;

QsisVTS έγραψε:βάλτη σε pc και φόρμαρέ τη σε exfat για αρχή

Αν δεν πιάσει αυτό, θα ακολουθήσω Κιούση. Απλά κάτι τέτοια απλά, μου φαίνονται βουνό με το 8ετιας MBP.

Ευχαριστώ παίδες :)
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:Μετριότητα το lollipop. Facelift θα το χαρακτήριζα και τίποτα παραπάνω. Ειδικά αυτά που υπόσχονταν για τη διάρκεια των μπαταριών δεν έπαιξαν με τίποτα.

ετσι ειναι Στεφαν μου, οταν περνεις λαικά τηλέφωνα που έχει η σαρα και η μαρα... σου φταιει το S/W μετα... :inlove:

Οποιος ειναι σωστος παιρνει Apple, αισθάνεται ομορφα και ζει την ζωη του και οχι το τηλεφωνο του.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#73109 Apple να πας να πάρεις εσύ και να το πληρώσεις και μετρητοίς και να κάνεις και σύνδεση με 150€ πάγιο! :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:Apple να πας να πάρεις εσύ και να το πληρώσεις και μετρητοίς και να κάνεις και σύνδεση με 150€ πάγιο! :rtfm: :x

Αχχχχ μην κανεις σαν λαικος... θα σε βλεπει και ο Λαππας και θα σε κοψει την καλημερα λογω της καρμοιριας σου :shifty: :s_biggrin :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
babs1.6 έγραψε:
vasilis έγραψε:Για αρχή δοκίμασε άλλον file explorer

Καμιά πρόταση;;

Πάτα στο store, θα σου βγάλει άπειρους. Ο πιο διάσημος είναι ο ES File explorer
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#73386 Άμα δεν μας βάλεις και τη χρήση δεν πιστεύουμε τίποτα! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Άμα δεν μας βάλεις και τη χρήση δεν πιστεύουμε τίποτα! :shifty:

Εταιρικό τηλέφωνο είναι, λες να το έχω κλειστό? :lol:

Χοντρικά, μιλάω 1-1,5 ώρα τη μέρα και χρησιμοποιώ 3G για email, fb & tapatalk. Οθόνη στο 90-95% φωτεινότητα.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#73408 Πως βάλατε lollipop στο moto g? Ήρθε μόνη της η αναβάθμιση? |Εμένα πάντως στις ενημερώσεις δεν μου το δίνει....