Οι πολλοί εκεί έξω δεν είναι treasurers ή hr managers, είναι ταμίες στο s/m, πως να το κάνουμε τώρα.
Οι πολλοί εκεί έξω δεν είναι treasurers ή hr managers, είναι ταμίες στο s/m, πως να το κάνουμε τώρα.
Deleted User 1 έγραψε:Ε καλά δεν τη λες και πολύ εξωτική τη θέση του βοηθού λογιστή. Γι αυτό και την επέλεξα ως παράδειγμα.
Deleted User 1 έγραψε:Ε καλά εσύ δεν θα μείνεις για πολύ β.λογιστή. Εσύ πας για CFO άρα δεν πιάνεσαι. Έχεις και το γονίδιο!
) κάνεις δουλειά που θα έκανε κι ένας ανειδίκευτος εργάτης, χωρίς να είσαι τέτοιος, προφανώς και θα αμείβεσαι αναλόγως.
Deleted User 1 έγραψε:Ε καλά δεν τη λες και πολύ εξωτική τη θέση του βοηθού λογιστή. Γι αυτό και την επέλεξα ως παράδειγμα.
Deleted User 1 έγραψε:Αυτό μπορεί να το κρίνει μόνο η εταιρία σου. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πάντως ότι η συγκεκριμένη εταιρία πληρώνει στο μ.ο. Τώρα αν πχ (λέω εγώ τώρα) κάνεις δουλειά που θα έκανε κι ένας ανειδίκευτος εργάτης, χωρίς να είσαι τέτοιος, προφανώς και θα αμείβεσαι αναλόγως.
Asimov έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Ε καλά δεν τη λες και πολύ εξωτική τη θέση του βοηθού λογιστή. Γι αυτό και την επέλεξα ως παράδειγμα.
Γενικά του βοηθού λογιστή όχι. Αλλά ειδικά του βοηθού λογιστή σε μεγάλη εταιρεία στην Ελλάδα του 2016 δεν τη λες και καλό παράδειγμα (η οικονομία είναι 70% ξέρω γω μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις). Πέρα απ' αυτό η κουβέντα (για τα εργασιακά) συνήθως εκτρέπεται σε ηλ/μηχ - μηχ/μηχ και ελεγκτές σε μεγάλες εταιρείες που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την μεγάλη μάζα των εργαζομένων ή των ανέργων.
, αλλά καταλαβαίνω πως έχουν ανάγκη.
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]