Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#256899 δεν μου αρεσε η κληση που εφαγα σημερα στον ΒΟΑΚ. :(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#256928 δεν ηταν μονο τα + χλμ,ηταν και διπλη και πανω σε γεφυρα.
Με εγραψαν για λιγοτερα ομως,να ναι καλα οι συντεκνοι.Πιτσιρικαδες και ευγενεστατοι .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#257077 Δεν μου αρεσει καθολου το σοβαρο ενδεχομενο να γινω λουτσα μεχρι να παω σπιτι.
Επισης οτι θα χασει ο γιος τον αγωνα μπασκετ που εχει το απογευμα, αν βρεξει.

Μου αρεσει το βραδακι θα παιξουμε PRO. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#257081 Πολύ σωστός φαδερ! Με μπασκετάκι και Προ μεγαλώνουν γερα παιδιά. Αλάνθαστη συνταγή! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
MIXOStsi έγραψε:FIFA... :rtfm:

Επειδή έπαιξα και τα δύο στην πρώτη τους έκδοση όταν το iss pro evolution soccer ήταν κλάσεις ανώτερο του fifa, έδεσα με το πρώτο. Αν σήμερα είναι το δεύτερο καλύτερο καμία σημασία δεν έχει.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Νίκος Παππάς έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:FIFA... :rtfm:

Επειδή έπαιξα και τα δύο στην πρώτη τους έκδοση όταν το iss pro evolution soccer ήταν κλάσεις ανώτερο του fifa, έδεσα με το πρώτο. Αν σήμερα είναι το δεύτερο καλύτερο καμία σημασία δεν έχει.

Από το Moto G

Έτσι απέκτησε όνομα το pro αλλά τις τελευταίες χρονιές έκανε κοιλιά έναντι του fifa.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#257354 Απο 2005-6 αποκλειστικα pro, 2014 και 2015 fifa και φετος παλι pro. Κολληματα δεν υπαρχουν. Δοκιμαζονται και τα δυο και μενει αυτο που θα επιλεξει η πλειοψηφια. Πασχα γινανε καποιες επικες μαχες. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#257384 Μου άρεσε που πέτυχε το reunion των 40 χρόνων με τους συμμαθητές από το γυμνάσιο, για το οποίο έτρεχα από τον Φεβρουάριο. :s_drinks

Μου άρεσε που ήρθαν σχεδόν 110 συμμαθητές και ξαναείδα μετά από 4 δεκαετίες φίλους μου που ήρθαν από Αμερική, Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία αλλά και από μακρινά μέρη της Ελλάδας αποκλειστικά και μόνο για την συνάντηση.

Δεν μου άρεσε που ενώ εδώ και τρείς μήνες κάποιοι Θεσσαλονικείς δήλωσαν ότι θα έρθουν και τους το υπενθυμίσαμε δύο φορές λίγες μέρες πριν την εκδήλωση, τελικώς μας έγραψαν στα @@ τους.

Δεν μου άρεσε που με 11 συμμαθητές μας δεν θα ξαναβρεθούμε ποτέ πιά... :s_sorry
Άβαταρ μέλους
By gianik
#257389 Pitt μία παροιμία στο Τατζικιστάν λέει: Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί , πότε ο κώλος του πονεί...
καταλαβαίνω αυτό που λες , να έρχεται ο άλλος από την άλλη άκρη του κόσμου και να μην έρχεται ο Σαλονικιός , προφασιζόμενος κιόλας αστείες δικαιολογίες...Εδώ καμμιά φορά συνάντηση εν Αθήναις διοργανώνουμε και δεν μπορούμε να μαζευτούμε 10 νοματαίοι... :lol:

Για να είμαστε και ον τόπικ.
Μου αρέσει που κλείστηκε το επόμενο ταξιδάκι στο εξωτερικό.
Δεν μου αρέσει που τελευταία χαλάσανε ταυτόχρονα αρκετά πράγματα μέσα στο σπίτι και θέλω κανά 500άρι να τα συμμαζέψω (φούρνος κουζίνας , κλειδαριές αυτοκινήτου , επαγγελματική σκούπα χαλιών..)
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#257513 Να ενημερώσουμε βέβαια ότι σύμφωνα με τα οικονομικά της τελευταίας εξαετίας στη χώρα μας, πολύ πιο εύκολα αντέχει ο "Άγγλος" την οικονομική δαπάνη από τον Σαλονικιό.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#257517 επίσης μπορεί να μη θέλουν όλοι να δουν τους συμμαθητές τους, εγώ δε ψήνομαι να δω και πολλούς