Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Γενικά έχει απογοητεύσει πολλούς το CM, στο βαθμό όπου χρησιμοποίησαν δουλειά εθελοντών, τσάμπα, για να στήσουν εταιρεία στις πλάτες τους...

Ακριβως. Οσο για την Lollipop, κατσε να δουμε το OxygenOS και κραζουμε μετα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#70036 Mην κάνετε update!(?)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#70043 Καλά προφανώς δεν πρόκειται να κάνω update. Δεν είναι πως ανησυχώ, μην ξεχνάτε πως το 1+1 τρέχει στην Κίνα το ColorOS της μαμάς Oppo, άρα θα έχει και βοήθειες από την μαμά αν δυσκολευτεί... Δεν θα είναι και κάτι δύσκολο να περάσει στο δικό της OxygenOS, το οποίο ουσιαστικά είναι AOSP με κάμποσα tweeks, ό,τι ακριβώς είναι και το CyanogenMod δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By corsair
stavrosg έγραψε:To Lollipop πουθενά :lol: :lol: :lol:

μα τι λεμε τωρα... τοσους μηνες μετά το λανσαρισμα της Λολιποπ, συνεχιζουν να λανσαρουν συσκευες με Kit Kat.... :s_dunno Φυσικα βοηθησε και το τιτανοτεραστιο φλοπ με τις Nexus συσκευες που μάλλον δεν εχουν αποδεκτά specs απο την πλειοψηφια του κοινου... πολλώ δε μαλλον τιμολογηση.

Η El Goog ας μην βιαστεί με την 6.0, μιας και το adoption rate της 5.0 ειναι καπως τα ζωα μου αργα.

Γενικά έχω την εντύπωση πως τα προβλήματα με τις εκδόσεις του Android αντι να μειώνονται αυξάνονται. Αυτο το μοντέλο που οποτε του καπνίσει του κατασκευαστή να χτυπάει update και να κακοποιει το Android με δικές του εμετικές εμπνεύσεις θα επρεπε να ειχε λάβει ενα τελος. :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By sknipper
sknipper έγραψε:Με ταμπλετ, 2 τηλέφωνα, mp3, ένα led φωτάκι και όλο και κάτι άλλο θα υπάρχει που να θέλουν όλα 5V ρεύμα σκέφτομαι μήπως πάρω έναν φορτιστή με 4-5 παροχές ώστε να είναι όλα τα καλώδια έτοιμα επάνω και να μην έχω βάλε βγάλε. Είδα κάποια και λένε ότι έχουν και έξυπνο σύστημα που αναγνωρίζει τη συσκευή και ανάλογα τη φορτίζει κλπ κλπ. Όλα καλά ακούγονται αλλά διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι μερικές φορές αρχίζουν να χάνουν μία μία τις παροχές.... Τι λέτε να πάρω τέτοιον πολυφορτιστή και αν ναι ποιον προτείνετε;
http://ecx.images-amazon.com/images/I/8 ... L1500_.jpg
Δε μου απαντάτε και είμαι με το δάχτυλο στην παραγγελία.... Να προτιμήσω με ξεχωριστό τροφοδοτικό (λέω μήπως είναι πιο αξιόπιστα με το βαρύ τροφοδοτικό), να πάρω με τα USB στη σειρά στη στενή επιφάνεια ή στην αποπάνω επιφάνεια... Μάρκες μάλλον Anker ή Tecknet ή ό,τι προτείνετε.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
sknipper έγραψε:Δε μου απαντάτε και είμαι με το δάχτυλο στην παραγγελία.... Να προτιμήσω με ξεχωριστό τροφοδοτικό (λέω μήπως είναι πιο αξιόπιστα με το βαρύ τροφοδοτικό), να πάρω με τα USB στη σειρά στη στενή επιφάνεια ή στην αποπάνω επιφάνεια... Μάρκες μάλλον Anker ή Tecknet ή ό,τι προτείνετε.

Τι εννοείς "με ξεχωριστό τροφοδοτικό" ? Ποια είναι η άλλη επιλογή ? (και ελπίζω να μην πεις να παίρνει ρεύμα από USB θύρα)....μάλλον εννοείς να μην είναι ενσωματωμένο στο σώμα του φορτιστή. Αν θέλεις USB charger, προφανώς θα πρέπει να έχει καλή και γερή τροφοδοσία, δεν έχει σημασία αν είναι ξεχωριστό, δες απλώς πόσα A μπορεί να βγάλει. Υπολόγισε ότι με ταυτόχρονη χρήση όλων των παροχών, θα θες 2Α ανά παροχή (για tablets ή smartphones). Άρα για x παροχές θα πρέπει να μπορεί να δώσει 2x amperes. Αν λοιπόν πας σε φορτιστή με 4-5 παροχές, θα θες τροφοδοτικό για τουλάχιστον 10Α έξοδο (και πιθανότατα θα είναι εξωτερικό, άρα να και η απάντησή σου)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
The Ace έγραψε:
sknipper έγραψε:Δε μου απαντάτε και είμαι με το δάχτυλο στην παραγγελία.... Να προτιμήσω με ξεχωριστό τροφοδοτικό (λέω μήπως είναι πιο αξιόπιστα με το βαρύ τροφοδοτικό), να πάρω με τα USB στη σειρά στη στενή επιφάνεια ή στην αποπάνω επιφάνεια... Μάρκες μάλλον Anker ή Tecknet ή ό,τι προτείνετε.

Τι εννοείς "με ξεχωριστό τροφοδοτικό" ? Ποια είναι η άλλη επιλογή ? (και ελπίζω να μην πεις να παίρνει ρεύμα από USB θύρα)....μάλλον εννοείς να μην είναι ενσωματωμένο στο σώμα του φορτιστή. Αν θέλεις USB charger, προφανώς θα πρέπει να έχει καλή και γερή τροφοδοσία, δεν έχει σημασία αν είναι ξεχωριστό, δες απλώς πόσα A μπορεί να βγάλει. Υπολόγισε ότι με ταυτόχρονη χρήση όλων των παροχών, θα θες 2Α ανά παροχή (για tablets ή smartphones). Άρα για x παροχές θα πρέπει να μπορεί να δώσει 2x amperes. Αν λοιπόν πας σε φορτιστή με 4-5 παροχές, θα θες τροφοδοτικό για τουλάχιστον 10Α έξοδο (και πιθανότατα θα είναι εξωτερικό, άρα να και η απάντησή σου)
Όλα όσα κοιτάω δίνουν μέχρι 2,4Α ανά θύρα με έξυπνο κύκλωμα φόρτισης και προστασία. Μερικά αποτελούνται από 1 κομμάτι και καλώδιο στην πρίζα (ή συνδέονται απευθείας στην πρίζα που δεν θέλω) ενώ άλλα έχουν ξεχωριστό τροφοδοτικό άρα υπάρχει επιλογή (απλά χάνουν σε φορητότητα που για μένα δεν είναι σημαντικό).
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
corsair έγραψε:Γενικά έχω την εντύπωση πως τα προβλήματα με τις εκδόσεις του Android αντι να μειώνονται αυξάνονται. Αυτο το μοντέλο που οποτε του καπνίσει του κατασκευαστή να χτυπάει update και να κακοποιει το Android με δικές του εμετικές εμπνεύσεις θα επρεπε να ειχε λάβει ενα τελος. :s_coffee

Πέστα χρυσόστομε! :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#70151 Αν όσα κοιτάς δίνουν μέχρι 2,4Α ταυτόχρονα σε όλες τις θύρες τους, τότε είσαι κομπλέ, απλώς διαλέγεις αναλόγως προσωπικού γούστου ή/και βολέματος στο κουβάλημα/μορφή/σχήμα κλπ

Μια απειροελάχιστη μικροπιθανότητα για υπερθέρμανση του σώματος του charger λόγω του ενσωματωμένου τροφοδοτικού θα μπορούσε να σε απασχολήσει αν και εφόσον θα το δουλεύεις σε ζεστό περιβάλλον ή κοντά σε πηγές θερμότητας (καθώς σε αυτή τη περίπτωση η συνολική παροχή amperes θα μειωθεί). Από την άλλη όμως, το all-in-one μπορεί να είναι πολύ γκουμουτσοειδές για τα γούστα σου ή για τον χώρο που θα το χρησιμοποιείς (αν π.χ. το έχεις πάνω στο γραφείο σου), οπότε να σε βολεύει καλύτερα το ξεχωριστό και περισσότερο διακριτικό.
Άβαταρ μέλους
By elteo
rx8_drifter έγραψε:Στο μοτοφολα ακόμα να έρθει το update πάντως :hmmm:

μην βιάζεσαι....

κατευθείαν στην 5.0.2 θα πάει γιατί η 5.0 έχει κάποια θέματα.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#70213 Μπορεί να περαστεί η 5.0.2 κατεβάζοντας ένα αρχείο που περιέχει το update και βάζοντάς το στην κάρτα μνήμης. Αλλά δεν έχει μεγάλο νόημα, σε λίγο θα μας έρθει και εμάς κανονικά...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
The Ace έγραψε:Αν όσα κοιτάς δίνουν μέχρι 2,4Α ταυτόχρονα σε όλες τις θύρες τους, τότε είσαι κομπλέ, απλώς διαλέγεις αναλόγως προσωπικού γούστου ή/και βολέματος στο κουβάλημα/μορφή/σχήμα κλπ

Μια απειροελάχιστη μικροπιθανότητα για υπερθέρμανση του σώματος του charger λόγω του ενσωματωμένου τροφοδοτικού θα μπορούσε να σε απασχολήσει αν και εφόσον θα το δουλεύεις σε ζεστό περιβάλλον ή κοντά σε πηγές θερμότητας (καθώς σε αυτή τη περίπτωση η συνολική παροχή amperes θα μειωθεί). Από την άλλη όμως, το all-in-one μπορεί να είναι πολύ γκουμουτσοειδές για τα γούστα σου ή για τον χώρο που θα το χρησιμοποιείς (αν π.χ. το έχεις πάνω στο γραφείο σου), οπότε να σε βολεύει καλύτερα το ξεχωριστό και περισσότερο διακριτικό.
Όχι 2,4Α ταυτόχρονα αλλά κοιτάω όλες οι θύρες να υποστηρίζουν προστασία, κύκλωμα και μέγιστα αμπέρ. Σε μέγεθος και αυτά με τα ενσωματωμένα δεν είναι μεγάλα. Το θέμα μου είναι αν το ξεχωριστό τροφοδοτικό πλεονεκτεί ή όχι.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#70237 Το amperage είναι το σημαντικότερο, γιατί σκέψου το εξής: έχεις συνδέσει όπως αναφέρεις, το tablet, 1-2 smartphones, κανά BT ακουστικό, ίσως και κανά πιο απλό (feature) phone. Δεν σε πάω καν πιο μακρυά, να έχεις π.χ. κανά smartwatch, να θες να κρατάς φορτισμένο κανά power-bank κλπ. Αν λοιπόν το συνολικό amperage του φορτιστή δεν αρκεί, απλά καμία από αυτές τις συσκευές δεν θα φορτίζει γρήγορα ή ακόμα και ανεκτά (ειδικά τα tablets/hybrids που θέλουν minimum και καθαρά 2Α).

Άρα πρώτα θα κοίταγα, με ερώτηση στον πωλητή/κατασκευαστή, ποιο είναι το συνολικό amperage του "τούβλου" (θα το γράφει σίγουρα το ταμπελάκι), και μετά οτιδήποτε άλλο αισθητικό/λειτουργικό. Στο λέω ως παθών, καθώς προτίμησα την εμφάνιση αντί να κοιτάξω να μάθω το συνολικό amperage σε παρόμοιο επιτραπέζιο multi-charger, και κατέληξα να πρέπει να βάζω εναλλάξ τις βαριές συσκευές (το Τ100 και το Asus Memo) μαζί με τα smartphones, το Suunto, το ΒΤ και το power-bank, γιατί απλά αν τα βάλω όλα μαζί το amperage δεν φτάνει και πέφτουν όλα σε slow-charging status (αυτό το βλέπω από τα smartphones που το βγάζουν ως ειδοποίηση).

Χωρίς να έχω κάνει έρευνα αγοράς, πιθανολογώ όντως ότι αυτά με ξεχωριστό "τούβλο" θα έχουν ίσως μεγαλύτερο amperage, αλλά don't quote me on that...