@Red Garland ?
@Red Garland ?
mjacob έγραψε:Από 12 Monkeys ξέρουμε τι παίζει; Βλέπεται; [δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάτι, στο search δεν μου έβγανε τπτ]
@Red Garland ?
θα τηνε βγάλουμε
Red Garland έγραψε:mjacob έγραψε:Από 12 Monkeys ξέρουμε τι παίζει; Βλέπεται; [δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάτι, στο search δεν μου έβγανε τπτ]
@Red Garland ?
Αναπόφευκτα το συγκρίνεις με την ταινία και τελικά υπολείπεται των αρχικών προσδοκιών(κατά πολύ).
Ατμόσφαιρα μηδέν, κεντρικός ήρωας (μιεχ, μιεχ), κεντρική ηρωίδα (καλή αλλά λίγη), και το budget ολίγον πτωχό.
Κατέληξα ότι για να κάνω τόσο scroll σε κάθε επεισόδιο μάλλον δεν αξίζει και πολλά. Θα σου έλεγα να την προσπεράσεις.![]()
PeriklhsAndr έγραψε:Gia to house of cards έχω ακούσει καλές κριτικές, πολύ καλοστημένο και τόσο αψεγάδιαστο σε σημείο βαρεμάρας..Έχει ασχοληθεί κανείς;
sknipper έγραψε:QsisVTS έγραψε:Βλέπει κανείς black sails?Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο. Μου αρέσουν τα σκάφη, οι θάλασσες και ωραίες γκόμενες έχει (και πρόθυμες!). Από υπόθεση και ηθοποιία δεν πείστηκα ακόμα, θα δούμε....
g47 έγραψε:Govus έγραψε:Αν αγανακτήσατε (κι εγώ μαζί...) με το Lost, τότε ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ, μην δείτε το Fringe!
Και μια ερώτηση: αν είδε κανείς το Almost Human, γνωρίζει γιατί το έκοψαν κι αν υπάρχει ελπίδα να συνεχιστεί;
Δεν υπαρχει συγκριση, το fringe ηταν εξαιρετικο imho. Και μια χαρα τελος ειχε, οπως και γενικοτερα ιστορια (αν τη καταλαβαινες).
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]