Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
mjacob έγραψε:Από 12 Monkeys ξέρουμε τι παίζει; Βλέπεται; [δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάτι, στο search δεν μου έβγανε τπτ]
@Red Garland ?

Αναπόφευκτα το συγκρίνεις με την ταινία και τελικά υπολείπεται των αρχικών προσδοκιών(κατά πολύ).
Ατμόσφαιρα μηδέν, κεντρικός ήρωας (μιεχ, μιεχ), κεντρική ηρωίδα (καλή αλλά λίγη), και το budget ολίγον πτωχό.
Κατέληξα ότι για να κάνω τόσο scroll σε κάθε επεισόδιο μάλλον δεν αξίζει και πολλά. Θα σου έλεγα να την προσπεράσεις. :ninja:

-/-
Μια φοβερή πατάτα της φετινής σεζόν προβλέπεται να είναι το Fortitude. Πρώτο επεισόδιο και ψιλιάζεσαι ότι τον σκηνοθέτη τον έφαγε πολική αρκούδα και οι ηθοποιοί είναι απόφοιτοι της σχολής υποκριτικής Jet Li. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#72119 μάιστα :thumbsdown:
ωραία, έφυγε από τα bookmarks του popcorn.

nada για απόψε δλδς. Με καμιά δακρύβρεχτη της :inlove: θα τηνε βγάλουμε :lol:

Α, ξεκίνησε και το σαπιοHelix, για όποιον το βλέπει.
Lostίζει η δεύτερη σεζόν εντόνως :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Red Garland έγραψε:
mjacob έγραψε:Από 12 Monkeys ξέρουμε τι παίζει; Βλέπεται; [δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάτι, στο search δεν μου έβγανε τπτ]
@Red Garland ?

Αναπόφευκτα το συγκρίνεις με την ταινία και τελικά υπολείπεται των αρχικών προσδοκιών(κατά πολύ).
Ατμόσφαιρα μηδέν, κεντρικός ήρωας (μιεχ, μιεχ), κεντρική ηρωίδα (καλή αλλά λίγη), και το budget ολίγον πτωχό.
Κατέληξα ότι για να κάνω τόσο scroll σε κάθε επεισόδιο μάλλον δεν αξίζει και πολλά. Θα σου έλεγα να την προσπεράσεις. :ninja:

+1
Παίζουν 2 ηθοποιοί που έπαιζαν και στο Nikita, αν το έβλεπε κανείς. Αν έπαιζε και η ίδια η Nikita, θα ήταν καλά, αλλά δυστυχώς διάλεξαν μια ανύπαρκτη ξανθιά.
Τεσπα, αν το ονόμαζαν κάπως αλλιώς, θα πέρναγε τουλάχιστον η ώρα στα πρώτα 2 επεισόδια που ειδα, τώρα σκέφτεσαι την ταινιάρα και ξενερώνεις, δεν του δίνεις ούτε 5λεπτο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
PeriklhsAndr έγραψε:Gia to house of cards έχω ακούσει καλές κριτικές, πολύ καλοστημένο και τόσο αψεγάδιαστο σε σημείο βαρεμάρας..Έχει ασχοληθεί κανείς;

Και άργησες, έπρεπε να περιμένεις ήδη τον νέο κύκλο .

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
sknipper έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Βλέπει κανείς black sails?
Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο. Μου αρέσουν τα σκάφη, οι θάλασσες και ωραίες γκόμενες έχει (και πρόθυμες!). Από υπόθεση και ηθοποιία δεν πείστηκα ακόμα, θα δούμε....

η ιστορία έχει τη φάση της σε ψιλοκρατάει.. η ηθοποιία εντάξει :lol:
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
g47 έγραψε:
Govus έγραψε:Αν αγανακτήσατε (κι εγώ μαζί...) με το Lost, τότε ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ, μην δείτε το Fringe :rtfm: !

Και μια ερώτηση: αν είδε κανείς το Almost Human, γνωρίζει γιατί το έκοψαν κι αν υπάρχει ελπίδα να συνεχιστεί :hmmm: ;

Δεν υπαρχει συγκριση, το fringe ηταν εξαιρετικο imho. Και μια χαρα τελος ειχε, οπως και γενικοτερα ιστορια (αν τη καταλαβαινες).

Τo Fringe είναι καλή δυναμική στις πρώτες 3 σεζόν, αλλά στο τέλος (και ειδικά στην τελευταία σεζόν) δεν εξελίχθηκε πολύ καλά κατά τη γνώμη μου. Η τελευταία σεζόν ειδικά μου φάνηκε κυρίως... διεκπεραιωτική.
Καλή σειρά, αλλά σίγουρα όχι για πάνω από 8/10.
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
#75353 Τέλειωσα και το Rules of Engagement, τώρα ψάχνω το επόμενο θύμα.
Έχετε να προτείνετε καμιά καλή σειρά, που να έχει ολοκληρωθεί ήδη όμως?

Οτιδήποτε εκτός από κοινωνικά, δράμα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By kobulis
#75361 Δες το Coupling, στο στυλ του rules of engagement, αλλά πολύ ανώτερο.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#75480 Suits & Blaclist ξεκίνησαν ! :yahoo:

To Peaky Blinders έχει σταματήσει στον Νοέμβρη του 14' ; Θα ξεκινήσει η 2η σεζόν για να δω τις 2 πρώτες μαζεμένες ή την κόψανε την σειρά ; Δεν βλέπω ημερομηνίες για το 15' ... :hmmm: