Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
GTS έγραψε:Προτιμω να προεξεχει η καμερα και ειναι καλη παρα να ειναι πολυ μικρη και να ειναι μετρια. Θυμηθειτε τα διαφορα Νοκια αλλα και τα περισσοτερα τηλ της Σαμσουνγκ, HTC κλπ

Εγώ προτιμώ να είναι καλή και να μην εξέχει :s_biggrin (όπως και των προκατόχων του δλδ).
Τα διάφορα :shifty: γιατί να θέλουμε να τα θυμηθούμε :shifty:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
GTS έγραψε:Λιγο αδιαφορο αν εξεχει η καμερα σε ενα τοσο λεπτο τηλεφωνο.

Αδιάφορο που άλλο δείχνει επίσημα η εταιρεία και άλλο τελικά είναι.
Μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#11869 το "άλλο δείχνει επίσημα" είναι λίγο overstatement.

Όταν η πρώτη πρώτη φωτογραφία είναι αυτή
Image

και η μόνη πλάγια αυτή:
Image
Άβαταρ μέλους
By Chris
mjacob έγραψε:Βγήκε και το iOS 8 για το ευρύ κοινό.
Μαζί με Yosemite είναι :inlove:

τι είναι το yosemite?

Όποτε πρέπει να μπλέξω με itunes τείνω να συμφωνήσω με τον Άσο. Άκου 4,6gb ελεύθερος χώρος για να το περάσω :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By GTS
mjacob έγραψε:
GTS έγραψε:Προτιμω να προεξεχει η καμερα και ειναι καλη παρα να ειναι πολυ μικρη και να ειναι μετρια. Θυμηθειτε τα διαφορα Νοκια αλλα και τα περισσοτερα τηλ της Σαμσουνγκ, HTC κλπ

Εγώ προτιμώ να είναι καλή και να μην εξέχει :s_biggrin (όπως και των προκατόχων του δλδ).
Τα διάφορα :shifty: γιατί να θέλουμε να τα θυμηθούμε :shifty:

Μικρη και καλη δεν πανε μαζι. Γενικα υπαρχει hype για τις καμερες των iPhones. Για καμερα τηλεφωνου ειναι καλες αλλα οχι πολυ καλες.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Chris έγραψε:τι είναι το yosemite?

Το νέο MacOS

GTS έγραψε:Μικρη και καλη δεν πανε μαζι. Γενικα υπαρχει hype για τις καμερες των iPhones. Για καμερα τηλεφωνου ειναι καλες αλλα οχι πολυ καλες.

Έστω.
Αλλά τι θεωρείς "πολύ καλές" όταν μιλάμε για κινητά;
Γιατί με την ίδια λογική, αν θες να βγάλεις "πολύ καλές" φωτογραφίες, δεν θα το κάνεις με το κινητό.
Άβαταρ μέλους
By spiros
#11908 τα iphone ειχαν ανεκαθεν πολυ καλες καμερες, συνηθως καλυτερες του ανταγωνισμου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#11913 Όχι και συνήθως. Οι κάμερες του 4 και 4S δεν είναι συνήθως. Είναι η εξαίρεση.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#11917 To στενάχωρο με την Apple είναι ότι πλέον έχει σταματήσει το innovation κι έχει γίνει follower από από εκεί που ήταν pioneer.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#11929 Δεν ειχα ποτε μου i phone..
Θα μπορουσε καποιος να μου πει τα υπερ κ τα κατα ενος μηλοφωνου;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#11931 Υπερ:

- ποιότητα κατασκευής
- design
- status symbol (για τους τσομπαναρέους)

Κατά:

- όλα τα υπόλοιπα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Υπερ:

- ποιότητα κατασκευής
- design
- status symbol (για τους τσομπαναρέους)

Κατά:

- όλα τα υπόλοιπα

Εντάξει τώρα, μην είσαι υπερβολικός κι εσύ...

Έχει κι άλλα υπέρ:
- Ελαφρύ λειτουργικό & σταθερό
- Συσκευή που είναι μικρή, ελαφριά και βολική
- Εξαιρετική ανταπόκριση της οθόνης αφής
- Κορυφαίο support (εκτός Ελλάδας)
- Βολική κι εύκολη η διαδικασία backup-restore

Κατά
- Έλλειψη innovation (πλέον)
- Follower
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:To στενάχωρο με την Apple είναι ότι πλέον έχει σταματήσει το innovation κι έχει γίνει follower από από εκεί που ήταν pioneer.

Kαλα διαβασες τα νεα σημερα για τον εργοδοτη σου; Τεραστια χασουρα από τα κινητα τηλεφωνα (φυσικα με τοση σαβουρα που βγαζει...)

Στο μεταξυ ο follower είναι η πλουσιοτερη εταιρεια στον κοσμο...

Λοιπον, περασα το 8 και μου μαλλον βαρυνε το 5αρι, λιγο πιο αργο το βλεπω. Για τα νεα features θα δουμε, αυτό που περιμενω είναι η χρηση της μπαταριας να δουμε επιτελους γιατι ζεσταίνεται που και που και με νευριαζει.
Άβαταρ μέλους
By spiros
GTS έγραψε:Λοιπον, περασα το 8 και μου μαλλον βαρυνε το 5αρι, λιγο πιο αργο το βλεπω. Για τα νεα features θα δουμε, αυτό που περιμενω είναι η χρηση της μπαταριας να δουμε επιτελους γιατι ζεσταίνεται που και που και με νευριαζει.

κατι εκανες λαθος.
πεταει το 5 με τα 8.