Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:Επειδή είμαι από τους πρώτους που είχαν επισημάνει (σιγά το μυστικό βασικά) ότι οι διάφοροι βλόγκερς, δημοσιογραφίσκοι και λοιποί ειδήμονες όπως επίσης και κάτι σύγχρονοι Αριστοφάνηδες (κυρία μου) έχουν πλήρη τιμοκατάλογο για σερβίρισμα, να σε ενημερώσω dim8 ότι παρόμοιες περιπτώσεις είναι και τα άρθρα που ποστάρεις κατά καιρούς και δομείς θεωρίες για γερμανοτσολιάδες και γερμανοευζώνους.

ολα τα κομματα εχουν φιλικα μπλογκς/σαιτς.Οπως ειπες και εσυ δεν ειναι μυστικο.
Αυτο ομως τι σχεση εχει με το οτι η σημερινη νεα κυβερνηση την πολεμουν ολα τα τηλεοπτικα καναλια,και ολα τα μεγαλα Ελληνικα σαιτ δεν μπορω να το καταλαβω.Αυτο συζηταμε με τον ρεντ,και μου λεει αν εχω κατι συγκεκριμενο.
Προφανως παρακολουθει τηλεοραση και δεν του εχει δωθει τετοια εντυπωση ουτε απο το Μεγκα ουτε απο τον Αντενα ουτε απο τον Σκαι.
Εσενα Εντι τι εντυπωση σου εχει δωθει?
θυμασε και αλλη περιπτωση που κυβερνηση ενος μηνα(και ακομα νωριτερα) ειχε ολα τα τηλεοπτικα καναλια εναντιον της με τον πιο ακομψο τροπο?
Εσενα η κινηση του Αντενα με τις απολυσεις σου φαινεται τυχαια με το γεγονος οτι η κυβερνηση θελει να εξετασει το θεμα των αδειων?
Δεν σας ενοχλει που ενας διαπλεκομενος καναλαρχης εκβιαζει την δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση μεσω των απολυσεων? Χρηματα θελει να παρει η κυβερνηση,τα χρηματα που παιρνουν μεσω των αδειων σε ολο τον κοσμο.Τα χρηματα που δεν πηρε κανεις 30 χρονια τωρα,γιατι ειχαν συμφεροντα αμφιδρομα.
και μετα σας πειραζει το ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ και το ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#83255 Ο "εκβιασμός" δια των απολύσεων δεν υπήρξε πετυχημένο παράδειγμα στο παρελθόν (βλ. φαρμακευτικές 2010 που έδιωξαν χιλιάδες κόσμου και οι μειώσεις στις τιμές συνεχίστηκαν).

Δεν διαφωνώ ότι με την πρώτη ευκαιρία ο ΑΝΤ1 και το Mega θα πυροβολήσουν τον Τσίπρα όπως ο Alpha θα του γλύψει τα παπάρια και η ΝΕΡΙΤ θα του κάνει χαλάουα στην τρύπα αλλά εδώ φεύγουν πρωτοκλασάτα ονόματα που σημαίνει ότι μάλλον δεν του έκατσε η επένδυση που είχε στο μυαλό του.

Δεν διαφωνούμε φοβερά απλά ήθελα να θυμίσω ότι τα όμορφα βλογκς όμορφα παντελονιάζονται.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#83264 Με αφορμή τις ευχές που στέλνουμε σήμερα μέσω Facebook σε φίλο μου που μεταναστεύει Γερμανία, συνειδητοποίησα ότι στον κύκλο μου φτάσαμε τα 8 άτομα , ηλικίας 35-40, που παραιτήθηκαν τις δουλειές τους (στελέχη επιχειρήσεων κυρίως) και φύγανε έξω, ενώ υπάρχουνε 2 ακόμα που είναι στο στάδιο της αναζήτησης.

Ποιος να μας το έλεγε πριν μερικά χρόνια....:-(
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
EDDIE_147 έγραψε:Ο "εκβιασμός" δια των απολύσεων δεν υπήρξε πετυχημένο παράδειγμα στο παρελθόν (βλ. φαρμακευτικές 2010 που έδιωξαν χιλιάδες κόσμου και οι μειώσεις στις τιμές συνεχίστηκαν).

Δεν διαφωνώ ότι με την πρώτη ευκαιρία ο ΑΝΤ1 και το Mega θα πυροβολήσουν τον Τσίπρα όπως ο Alpha θα του γλύψει τα παπάρια και η ΝΕΡΙΤ θα του κάνει χαλάουα στην τρύπα αλλά εδώ φεύγουν πρωτοκλασάτα ονόματα που σημαίνει ότι μάλλον δεν του έκατσε η επένδυση που είχε στο μυαλό του.

Δεν διαφωνούμε φοβερά απλά ήθελα να θυμίσω ότι τα όμορφα βλογκς όμορφα παντελονιάζονται.

Έντυ, αν εγώ, εσύ, ο dim, είχαμε σουβλατζίδικα όχι κανάλια και λειτουργούσαμε 25 χρόνια χωρίς οριστική άδεια, αφήναμε φπα απλήρωτο και παίρναμε θαλασσοδάνεια από πτωχευμένες τραπεζες που τα χρέη τους τα πήραμε όλοι στην πλάτη μας, θα μας είχαν τυλίξει σε μια πίτα και θα μας πέταγαν στη θάλασσα.
Τη λύση αν θες κράτος δικαίου, την έδωσε ο Ισλανδός πρωθυπ.που προέκυψε μετά το μπάχαλο και αντιμετώπισε τα εκεί λυκόνια τραπεζίτες όπως μια οποιαδήποτε άλλη ΑΕ που πτώχευσε λόγω εγκληματικής διαχείρισης.
Το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ με αυτούς.
Έλεγχος, προσδιορισμός φόρων και προστίμων, έκδοση τελικού λογαριασμού.
Δεν έχεις ή δεν θέλεις κύριε Κυριακού, Μπόμπολα Τόμπολα, να πληρώσεις; Κάτω ο διακόπτης, εκκαθαριστής, αποκλεισμός από τον διαγωνισμό για τις καινούριες άδειες και φυσικά δέσμευση οποιουδήποτε προσωπικού περιουσιακού στοιχείου των διαχειριστών μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και να γίνει η τελική σούμα.
Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αποδεκτό αν θες ισονομία επιτέλους.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#83303 Κατ' αρχήν καλή (νέα) αρχή στον Stefan. Σε ότι αφορά την κατάσταση στην αγορά, τον τελευταίο καιρό γνωστή εταιρεία πληροφορικής αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα με καθυστερήσεις στην καταβολή μισθών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποχώρηση μεγάλου αριθμού εργαζομένων. Μπροστά στον κίνδυνο να "ξεμείνει" από εργαζομένους η εταιρεία έκανε αύξηση σε όσους δεν έφυγαν :dizzy: :lol: Βέβαια, εκκρεμεί να πάρουν τα χρεωστούμενα μέχρι να δουν στους λογαριασμούς τους τον αυξημένο μισθό :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#83330 Εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού... Οι παραιτηθέντες είναι (σχεδόν) όλοι προγραμματιστές. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να αναφέρω το όνομα...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#83375 Ευτυχώς για εμάς, ναι έχουμε. Γι' αυτό και στην παραπάνω περίπτωση όσοι έψαξαν βρήκαν εναλλακτική.
Άβαταρ μέλους
By kacey
dimviii έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Επειδή είμαι από τους πρώτους που είχαν επισημάνει (σιγά το μυστικό βασικά) ότι οι διάφοροι βλόγκερς, δημοσιογραφίσκοι και λοιποί ειδήμονες όπως επίσης και κάτι σύγχρονοι Αριστοφάνηδες (κυρία μου) έχουν πλήρη τιμοκατάλογο για σερβίρισμα, να σε ενημερώσω dim8 ότι παρόμοιες περιπτώσεις είναι και τα άρθρα που ποστάρεις κατά καιρούς και δομείς θεωρίες για γερμανοτσολιάδες και γερμανοευζώνους.

ολα τα κομματα εχουν φιλικα μπλογκς/σαιτς.Οπως ειπες και εσυ δεν ειναι μυστικο.
Αυτο ομως τι σχεση εχει με το οτι η σημερινη νεα κυβερνηση την πολεμουν ολα τα τηλεοπτικα καναλια,και ολα τα μεγαλα Ελληνικα σαιτ δεν μπορω να το καταλαβω.Αυτο συζηταμε με τον ρεντ,και μου λεει αν εχω κατι συγκεκριμενο.
Προφανως παρακολουθει τηλεοραση και δεν του εχει δωθει τετοια εντυπωση ουτε απο το Μεγκα ουτε απο τον Αντενα ουτε απο τον Σκαι.
Εσενα Εντι τι εντυπωση σου εχει δωθει?
θυμασε και αλλη περιπτωση που κυβερνηση ενος μηνα(και ακομα νωριτερα) ειχε ολα τα τηλεοπτικα καναλια εναντιον της με τον πιο ακομψο τροπο?
Εσενα η κινηση του Αντενα με τις απολυσεις σου φαινεται τυχαια με το γεγονος οτι η κυβερνηση θελει να εξετασει το θεμα των αδειων?
Δεν σας ενοχλει που ενας διαπλεκομενος καναλαρχης εκβιαζει την δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση μεσω των απολυσεων? Χρηματα θελει να παρει η κυβερνηση,τα χρηματα που παιρνουν μεσω των αδειων σε ολο τον κοσμο.Τα χρηματα που δεν πηρε κανεις 30 χρονια τωρα,γιατι ειχαν συμφεροντα αμφιδρομα.
και μετα σας πειραζει το ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ και το ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Εμ βεβαια, οι δικοι μας ειναι "φιλικα" μπλογκς/σαιτς, οι αλλοι ειναι πουλημενοι προδοτες που εξυπηρετουν συμφεροντα με το αζημιωτο*.

"Εσενα η κινηση του Αντενα με τις απολυσεις σου φαινεται τυχαια με το γεγονος οτι η κυβερνηση θελει να εξετασει το θεμα των αδειων?
Δεν σας ενοχλει που ενας διαπλεκομενος καναλαρχης εκβιαζει την δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση μεσω των απολυσεων? Χρηματα θελει να παρει η κυβερνηση,τα χρηματα που παιρνουν μεσω των αδειων σε ολο τον κοσμο.Τα χρηματα που δεν πηρε κανεις 30 χρονια τωρα,γιατι ειχαν συμφεροντα αμφιδρομα."

Δηλαδη το σεναριο να γινονται οι απολυσεις γιατι το καναλι (οπως ολος ο κλαδος) εχει προβλημα - ο stefan δεν εγραψε για ατυχες επιλογες του Κυριακου πιο πανω? - και αυτα που ανακοινωνονται για πληρωμη για τις αδειες και τους κανονες (που σαφως και πρεπει να γινουν) θα δυσκολεψουν ακομα τη κατασταση γιατι συνεπαγονται κοστος (που ο ιδιος λες οτι 30 χρονια τωρα δεν υπηρχε), ειναι τοοοοοσο απιθανο?

Προσεχε: και εγω λεω οτι ΔΕΝ ειναι συμπτωση, απλα λεω οτι ειναι λογικο να συμβει κατι τετοιο αν στο χωρο των ΜΜΕ συμβουν τα ανακοινωθεντα (αφου δυσκολευει ακομα περισσοτερο η κατασταση). Εσυ βλεπεις παντου φαντασματα και εκβιασμους.

*δεν λεω οτι οι μεγαλοκαναλαρχες δεν ειναι ολοι πουλημενοι. Αλλα οχι και να μας πασσαρεις οποιον γραφει καλα πραγματα για το Alexis και το περαΣφΥΡΙΖΑ, "φιλικο" site ετσι για τη καρδια της μανας του...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#83389 @BEAMS
Δεν διαφωνούμε απλά θεωρώ ότι όλες αυτές οι απολύσεις δεν είναι άσχετες με στρατηγική που δεν βγήκε καθώς φεύγουν και πολύ πρωτοκλασάτα ονόματα.
Εγώ αυτό που ήθελα να θίξω είναι το εξής:

τα όμορφα βλογκς όμορφα παντελονιάζονται

γιατί τείνουμε να ξεχνάμε ότι καλώς ή κακώς όλοι παντελονιάζονται και όλοι στηρίζουν συγκεκριμένες πολιτικές.
Πχ στη ΝΕΡΙΤ αντικατέστησαν στο καθημερινό πρωινό τον καράφλα με μια βαρβαρολέσβω η οποία μόνο φάπες δεν ρίχνει σε μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ πολιτικούς (όταν την είδα πρώτη φορά που αντικατέστησε τον καράφλα νόμισα ότι ήταν δημοσιογράφος που είχε πολιτευτεί με το ΣΥΡΙΖΑ και απαντούσε ως καλεσμένη :dizzy: )

Τεσπα, ο Τσίπρας να κόψει τον κώλο όλων αυτών των καναλαρχών που μόνο ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ είναι τίμιος.
Που ο Θεός να του κόβει διόδια και να του δίνει ποτάμια.
:shifty: :shifty: :shifty: :iconcool: :iconcool: :shifty: :shifty: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kacey έγραψε:

Εμ βεβαια, οι δικοι μας ειναι "φιλικα" μπλογκς/σαιτς, οι αλλοι ειναι πουλημενοι προδοτες που εξυπηρετουν συμφεροντα με το αζημιωτο*..

και βεβαια πουλημενοι και προδοτες ειναι οταν ηδη πριν τις εκλογες εχουν αρχισει την κινδυνολογια που την χαυτουν ηλιθιοι οπως με τα κωλοχαρτα,θα φυγουν στο εξωτερικο αν βγει ο Συριζα κλπ πατριωτικα αρθρα.Τωρα θα κλεισουν σε 3 μηνες και τα νοσοκομεια λεει ο επισημα απο δικαστικη αποφαση ψευτης και συκοφαντης νοικοκυρεος πρωην υπουργος

http://www.protothema.gr/greece/article ... tis-horas/

kacey έγραψε:Δηλαδη το σεναριο να γινονται οι απολυσεις γιατι το καναλι (οπως ολος ο κλαδος) εχει προβλημα - ο stefan δεν εγραψε για ατυχες επιλογες του Κυριακου πιο πανω? - και αυτα που ανακοινωνονται για πληρωμη για τις αδειες και τους κανονες (που σαφως και πρεπει να γινουν) θα δυσκολεψουν ακομα τη κατασταση γιατι συνεπαγονται κοστος (που ο ιδιος λες οτι 30 χρονια τωρα δεν υπηρχε), ειναι τοοοοοσο απιθανο?

ναι σαν σεναριο εχει πιθανοτητα.Περιεργο ομως μετα απο τοσες δεκαδες εκατομμυρια ευρω δανεια να χρειαζεται να απολυουν ΠΡΙΝ καν διευθετηθουν τα θεματα των αδειων.
Το οτι 30 χρονια καμια κυβερνηση δεν ασχοληθηκε με τις αδειες και τον λογο που δεν το επραξαν σε αφηνει αδιαφορο βλεπω.Δεν σε πειραζει που πολλα μυρρια δεν μπηκαν στα ταμεια,ουτε για τις δοσοληψιες πολιτικων-καναλαρχων.
Απλα το μονο που σου ηρθε στο μυαλο για τα 30 χρονια ειναι οτι δεν ειχαν το κοστος της αδειας,οποτε ναι τωρα που θα πληρωσουν δεν αντεχουν οι καημενοι,αρα δικαιολογημενα απολυουν.
Γελανε και οι κεραιες στον Υμμητο Κεισι.
kacey έγραψε:Προσεχε: και εγω λεω οτι ΔΕΝ ειναι συμπτωση, απλα λεω οτι ειναι λογικο να συμβει κατι τετοιο αν στο χωρο των ΜΜΕ συμβουν τα ανακοινωθεντα (αφου δυσκολευει ακομα περισσοτερο η κατασταση). Εσυ βλεπεις παντου φαντασματα και εκβιασμους.

με μπερδευεις,αφου και εσυ λες οτι ΔΕΝ ειναι συμπτωση,πως βλεπω μονο εγω φαντασματα και οχι και εσυ?Και εγω αυτο ακριβως λεω οτι ΔΕΝ ειναι συμπτωση.

kacey έγραψε:*δεν λεω οτι οι μεγαλοκαναλαρχες δεν ειναι ολοι πουλημενοι. Αλλα οχι και να μας πασσαρεις οποιον γραφει καλα πραγματα για το Alexis και το περαΣφΥΡΙΖΑ, "φιλικο" site ετσι για τη καρδια της μανας του...

οι μεγαλοκαναλαρχες ειναι ολοι πουλημενοι,αλλα εγω βλεπω φαντασματα,ενω εσυ δεν βλεπεις.
ενω και εσυ πιστευεις οτι ΔΕΝ ειναι συμπτωση,εγω βλεπω φαντασματα,ενω εσυ οχι.

με εχεις μπερδεψει μαστορα.
Ποιος ειπε οτι οποιος γραφει φιλικα προς Συριζα το κανει για την καρδια της μανας του?
Για αλλο μιλαμε εδω,για την συντεταγμενη προσπαθεια ολων των τηλεοπτικων καναλιων και την συντριπτικη πλειοψηφια των μεγαλων σαιτ να κινδυνολογουν και να χαντακωνουν την 1 μηνα νεα κυβερνηση.Κατι τετοιο δεν ειχε ξαναγινει ποτε.
Και ναι ολοι αυτοι,και αυτοι που τους υποστηριζουν ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.