- 06 Φεβ 2018, 13:27
Ορθοπεδικό είχαμε στο φόρουμ;
Με ταλαιπωρεί εδώ και 5 χρόνια ο ώμος, που τον είχα χτυπήσει άτσαλα στη δουλειά. Πήγα σε 4 γιατρούς, με εξετάσεις μαγνητικές κτλ, οι 3 μου είπαν "τραυματισμός SLAP", 3000 € το χειρουργείο, περαστικά σας και ο ένας ο νίντζα μου το έβγαλε τενοντίτιδα, σε κανένα μήνα λέει θα σου περάσει
Η κατάσταση παραμένει και κατά καιρούς (λόγω ταλαιπωρίας/κρύου) επιδεινώνεται...
Είχα κάνει μία ένεση μέσα στον ώμο πριν κανένα ενάμησι χρόνο, για ένα εξάμηνο ψιλοέστρωσε αλλά πάλι τα ίδια. Το ενοχλητικό είναι ότι νιώθω μονίμως τον ώμο βγαλμένο, σαν να μην έχω καλή στήριξη.
Το ανησυχητικό είναι ότι αν και δεξιόχειρας, αρχίζει και αδυνατίζει το δεξί το χέρι, σαν να μην το δουλεύω καλά υποσυνείδητα. Επιβεβαιωμένο και με μετρήσεις.
Τώρα θα μου πεις τι κάθεσαι, κάντο να τελειώνεις. Ο πρώτος ενδοιασμός είναι ότι θα έχω το χέρι ενάμησι μήνα κρεμασμένο, και ο δεύτερος είναι ότι γνωστοί μου με παρόμοια προβλήματα μου είπαν ότι ενδέχεται να γίνει και χειρότερα, οπότε καλύτερα να περιμένω ως να πάει στο απροχώρητο.
Με τους γιατρούς έχω μια δυσπιστία, γιατί να μη σε σφάξει να πάρει κάνα δυό χιλιάρικα μαύρα;
Για να μην περιμένω ακόμα ένα χρόνο πρέπει να κλείσω άμεσα, ώστε να γίνει (αν γίνει) μέχρι το Πάσχα, για να περάσω και λίγο καλοκαίρι και να είμαι και έτοιμος για την σεζόν;
Να το κλείσω;