Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#480881 αρχικά θα πρέπει να βρω έναν καλό γιατρό, που να μην δίνει φάρμακα καραμέλες

στη συνέχεια βλέπουμε

σου ξαναλέω πάντως ότι έχω υποφέρει από συνεχή φάρμακα χωρίς λόγο, αυτή τη περίοδο είμαι σαφώς καλύτερα, οπότε δε βρίσκω λογική στο να επισκευθώ έναν γιατρό μόλις ανεβάσω 38αρι ας πούμε που ΞΕΡΩ ότι θα μου δώσει αντίβιωση και λοιπές σαβούρες για να πάρει δωράκια από τη φαρμακευτική του , βέβαια έτσι γίνονται οι περιουσίες αλλά αρκετά πάνω στη πλάτη μου

(και ακόμα δεν είμαι σε ηλικία που θεωρούμαι ευαίσθητος πληθυσμός, γιατί άμα πάμε σε ¨πατεράδες" εκεί αλλάζει το θέμα, αλλά μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα όταν με τη λογική που καταδικάζω πιο πάνω ένας τέτοιος γιατρός έδωσε την "τυπωποιημένη" αγωγή στον πατέρα μου και δεν του έκανε τίποτα, δεν τον κατσάδιασα μόνο εγώ που πήρε λάθος αντιβίωση αλλά και ο σοβαρός γιατρός που πήγαμε στη συνέχεια και βρήκε τη πραγματική πηγή του προβλήματος )
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 02 Φεβ 2018, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#480890 συμφωνώ βρε g, απλά ο για χρόνια οικογενειακός μας παθολόγος που ακόμα εμπιστεύονται στο υπόλοιπο σόι είναι τέτοιος τύπος και αρκετά πλούσιος από εποχές που πάρταραν με τον εοπυυ :whistlink:

δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που είναι απλά μεσάζοντες των φαρμακευτικών :s_dunno

αν δω κάτι να επιμένει θα πάω στον γιατρό, αν είμαι τόσο άτυχος που έπιασα το σούπερ σπάνιο ιό από τα βάθη της ασίας και πάω άκλαφτος, ε τι να γίνει; εκεί δεν θα είχα και πολλές ελπίδες έτσι κι αλλιώς

σε πιο σοβαρές φάσεις (όχι λαιμουδάκια κτλ) έχω δει να πλακώνουν τον άλλον σε ο,τι αντιβιώσεις έχουν και δεν έχουν μέχρι να τον πιάσει κάποια, ξέρω και άτομο που failαραν όργανά του (του αφαίρεσαν προστάτη, μή άντρας πλέον; :hmmm: ) γιατί το μικρόβιο πήγε εκεί και επιβαρύνθηκαν και τα νεφρά του από τα τόσα φάρμακα που πηρε μέχρι να σταματήσει να καταστρέφεται το σώμα του (αυτό είναι περίπτωση ενδονοσοκομειακής βέβαια, αλλά σε άτομο που είχε ευαισθησία στον προστάτη που έπρεπε να χειρουργήσει και δεν το έκανε)

εγώ μιλάω για το ανέβασα πυρετούλι, αμέσως αντιβίωση, αυτό είναι λάθος και το ξέρω από πρώτο χέρι. μετά αρρωσταίνεις ξανά και ξανά και ξανά

έκανα τόσες αμυγδαλίτιδες που ήταν να μου τις βγάλουν, πάω πρόσφατα σε δικό μας ωρλ και το συζητάω και μου λέει "΄όχι δεν τις βγάζουμε πλέον, έχει αλλάξει η τακτική μας" , ενώ πιο παλιά μου έλεγε πότε να κανονίσουμε ραντεβού και πλέον δεν κάνω αμυγδαλίτιδες που ήταν το νούμερο ένα πρόβλημά μου

θα μου αφαιρούσαν δηλαδή όργανο χωρίς λόγο κάποια χρόνια πριν και αν συνέχιζα να παίρνω αντιβιώσεις σαν κουφέτα :help:

και άτομα που τις έχουν αφαιρέσει εννοείται ότι αρρωσταίνουν
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#480906 Geo, και εγώ στην ίδια κατασταση είμαι. Μάλιστα, το έπαθα και πριν ένα μήνα, τώρα ξανά τα ίδια. Υποθέτω παίζει ρόλο και το μικρό που παει παιδικο σταθμό. Το επόμενο βήμα είναι να κάνω καμμία εξέταση για στρεπτόκοκκο ξέρω γω, γιατί τελευταία βλέπω μεγάλη ευαισθησία.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480909 Ναι. Νομιζω ASTO λεγεται η εξεταση. Η καπως ετσι :lol:
Περαστικα μας.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#481047 Πήγα στη γιατρο..36.6 Ακροαστικα καθολου και λαιμος πενα..

Με στελνει απεναντι για ακτινογραφια θώρακος..
Αγωνια εγω σφυγμους να καιει το κεφαλι μου..

Την παω στη γιατρο...
Πνευμονια το πόρισμα. 10 μερες αδεια,ξεκουραση υγρα και φυσικα αντιβιωση..

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Geo f1 έγραψε:Πήγα στη γιατρο..36.6 Ακροαστικα καθολου και λαιμος πενα..

Με στελνει απεναντι για ακτινογραφια θώρακος..
Αγωνια εγω σφυγμους να καιει το κεφαλι μου..

Την παω στη γιατρο...
Πνευμονια το πόρισμα. 10 μερες αδεια,ξεκουραση υγρα και φυσικα αντιβιωση..

.
Περαστικά! Πάντως πνευμονία χωρίς πυρετό και ακροαστικα, άτυπη δηλαδή,...λαχείο τραβηξες

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#481056 Ααα μπραβο ετσι την ειπε. Ατυπη.
Ειναι επικινδυνη?

.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#481057 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σου και προσεχε μη κολλησεις κανενα στο σπιτι,του Σπαικ συμπεριλαμβανομενου..... :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#481069 Ενώ διάβαζα το κείμενο σκεφτόμουνα ότι μάλλον πνευμονιούλα έχεις αρπάξει. Εϊναι αρκετά της μόδας και μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν πολύ καιρό. Μέσα στο 2017 την περάσανε 2 φίλοι κι ένας συνάδελφος.
Μου πέρασε από το μυαλό και φυματίωση η οποία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλες δόξες.
Ο βήχας μπορεί να κρατήσει 2-3 μήνες μετά την πλήρη ίαση, ακόμα και μετά από απλή ίωση. Αλλά ξερός, σπαστικός βήχας, όχι φλέγματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Geo f1 έγραψε:Ααα μπραβο ετσι την ειπε. Ατυπη.
Ειναι επικινδυνη?

.

Με αντιβίωση και εφόσον ξεκουραστείς, καλή διατροφή και ενυδάτωση θα έλεγα πως όχι. Αν νιώσεις δύσπνοια ή κάνεις πολύ υψηλό πυρετό , επανεκτίμηση από γιατρό
Άβαταρ μέλους
By bill33
#481098 Περαστικά σου Γιώργο!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#481115 Ευχαριστω πολυ.
Μου ειπε να μην ειμαι κοντα στα παιδια οχι για να μην τα κολλησω...Αλλα να μη με κολλησουν εκεινα τπτ..Λογω πεσμενης αμυνας του οργανισμου.