sknipper έγραψε:H φόδρα σαφώς και φαίνεται, πάντα. Η πλάκα είναι ότι αυτό που σχεδίασες πρέπει να το έχω δει πολύ πρόσφατα, ίδιο μιλάμε, γκρι με τη ρίγα και την ίδια φόδρα.
Είναι από τα μέρη που τους στέλνεις τις διαστάσεις σου και στο φτιάχνουν; Πάντως το βρίσκω τολμηρό να σχεδιάσεις ρούχο χωρίς να δοκιμάσεις.
Το γιλέκο στην Ελλάδα αν το φορέσεις θα σε κοιτάνε περίεργα. Έχει όμως το κοινό του και έχει ένα κάποιο στυλ. Εκτός Ελλάδας φοριέται άνετα. Το προτιμώ σε καλίγραμμους παρά σε κοντόχοντρους που προσπαθούν να κρύψουν τα πατσοκοίλια (όχι ότι δεν βοηθάει σε αυτό το γιλέκο, σαφώς και βοηθάει αλλά δείχνει κάπως αστείο τότε).
εχει πολες μετρησεις στο σωμα σου που πρεπει να παρεις με βιντεο οδηγους
αν δε σου κανει ακριβως το πας σε ενα τοπικο ραφτη να στο σεταρει, στελνεις την αποδειξη με τις αλλαγες και στα δινουν πισω τα ραφτικα.
εχω ξαναπαρει απο αυτους και ξερουμε και οι δυο πλευρες ακριβως πως το θελω πλεον και τις διαστασες μου .
το μονο που μενει ειναι να δω το υφασμα.... περιμενω το δειγμα να ερθει με το ταχυδρομειο να το πιασω στα χερια μου.
παντως ειδα εχθες καποιον που φοραγε ενα αντιστοιχο και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα οπως το ειδα εμπρος μου, καπως εξεζητημενο . ειχε μια υποψιας γυαλαδας και αναρωτιεμαι αν ειναι ετσι το μεταξι.
βεβαια ο τυπος ηταν ενας κοντοχοντρος αραβας οποτε.... μπορει και να ημουνα biased

Είναι νορμάλ τα μεγέθη πάντως. Ούτε στενά ούτε παπουδέ. Ποιοτικά σκίζουν, μην το σκέφτεσαι καν. Aπό Zara, Η&Μ και |λογοκρισία|, κλάσεις ανώτερα.
εχει τζόγο στην εφαρμογή.