Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
sknipper έγραψε:H φόδρα σαφώς και φαίνεται, πάντα. Η πλάκα είναι ότι αυτό που σχεδίασες πρέπει να το έχω δει πολύ πρόσφατα, ίδιο μιλάμε, γκρι με τη ρίγα και την ίδια φόδρα.
Είναι από τα μέρη που τους στέλνεις τις διαστάσεις σου και στο φτιάχνουν; Πάντως το βρίσκω τολμηρό να σχεδιάσεις ρούχο χωρίς να δοκιμάσεις.
Το γιλέκο στην Ελλάδα αν το φορέσεις θα σε κοιτάνε περίεργα. Έχει όμως το κοινό του και έχει ένα κάποιο στυλ. Εκτός Ελλάδας φοριέται άνετα. Το προτιμώ σε καλίγραμμους παρά σε κοντόχοντρους που προσπαθούν να κρύψουν τα πατσοκοίλια (όχι ότι δεν βοηθάει σε αυτό το γιλέκο, σαφώς και βοηθάει αλλά δείχνει κάπως αστείο τότε).

εχει πολες μετρησεις στο σωμα σου που πρεπει να παρεις με βιντεο οδηγους
αν δε σου κανει ακριβως το πας σε ενα τοπικο ραφτη να στο σεταρει, στελνεις την αποδειξη με τις αλλαγες και στα δινουν πισω τα ραφτικα.
εχω ξαναπαρει απο αυτους και ξερουμε και οι δυο πλευρες ακριβως πως το θελω πλεον και τις διαστασες μου .

το μονο που μενει ειναι να δω το υφασμα.... περιμενω το δειγμα να ερθει με το ταχυδρομειο να το πιασω στα χερια μου.
παντως ειδα εχθες καποιον που φοραγε ενα αντιστοιχο και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα οπως το ειδα εμπρος μου, καπως εξεζητημενο . ειχε μια υποψιας γυαλαδας και αναρωτιεμαι αν ειναι ετσι το μεταξι.
βεβαια ο τυπος ηταν ενας κοντοχοντρος αραβας οποτε.... μπορει και να ημουνα biased
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#379124 Μου αρέσει που χθες βρήκα αυτό που ήθελα :metalo:

http://www.jack-wolfskin.de/1107142-6000002.html

http://www.jack-wolfskin.de/1703851-6000002.html

Αντικατέστησε ένα άλλο wolfskin που είχα από το 2009 :help:

Το παλιό θα το περάσω μια αδιαβροχοποίηση, σκέφτομαι όμως πως... αυτοί έχουν ένα ειδικό σαμπουάν που συνιστούν κ μετά ένα σπρέυ που το ψεκάζεις και το βάζεις στο στεγνωτήριο για 50 λεπτά να "ενεργοποιηθεί" με τη ζέστη. παίζει και μπουκαλάκι με 2 σε ένα που πάλι θέλει ενεργοποίηση... άλλη επιλογή είναι κοινό σπρέυ αδιαβροχοποίησης κ απλό στέγνωμα, αλλά μάλλον θα δώσω το 30άρι να δοκιμάσω την τεχνική της wolfskin στο παλιό κ αν πιάσει, αργότερα στο καινούριο...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#379132 Το fleece είναι καταπληκτικά όμοιο με την εσωτερική επένδυση ενός από τα Columbia Interchange που έχω.

Αν δεν τα έχεις παραγγείλει, αγόρασέ τα από το Ιταλικό Amazon. θα σου βγούν ~80€ φθηνότερα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Pitt έγραψε:Το fleece είναι καταπληκτικά όμοιο με την εσωτερική επένδυση ενός από τα Columbia Interchange που έχω.

Αν δεν τα έχεις παραγγείλει, αγόρασέ τα από το Ιταλικό Amazon. θα σου βγούν ~80€ φθηνότερα.

Τα πήρα ήδη χθες.
Ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως.

< >
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#379170 @stefan ζαχαρωσα κ εγω ενα skinny με 35€.
Σαν νούμερο σε σχεση με Levi's ή zara που βρισκονται τα a&f? Γενικά σαν ποιότητα αξίζει?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#379185 Δεν έχω ούτε Levi's ούτε Zara για να σου πω. :s_dunno Είναι νορμάλ τα μεγέθη πάντως. Ούτε στενά ούτε παπουδέ. Ποιοτικά σκίζουν, μην το σκέφτεσαι καν. Aπό Zara, Η&Μ και |λογοκρισία|, κλάσεις ανώτερα.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#379214 FYI:
Αυτές οι εταιρίες χρησιμοποιούν και διαφορετικού είδους τζιν ανάλογα το μοντέλο, υπάρχει το 100% βαμβάκι που είναι το κλασσικό, αλλά υπάρχουν άλλα δύο. Το δε [80% Cotton, 19% Coolmax® Polyester, 1% Elastane] που είναι πολύ ελαστικό, είναι σα να φοράς μασαζοκαλσόν :shifty: εχει τζόγο στην εφαρμογή.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#379221 Πλέον τα τζιν που βγάζουν οι περισσότερες εταιρείες έχουν μέσα elastane. Και χαίρομαι που έγινε αυτό γιατί είναι απείρως πιο άνετα.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#379504 είχα αγοράσει πριν κανένα μήνα τα παρακάτω

http://www.newbalance.de/de/pd/574-core ... _with_Grey

κάπου αναφέρθηκε πως δεν ήταν άνετα... προσωπικά μου είναι πολύ άνετα, χθες μάλιστα περπάτησα 15+ χλμ όλη μέρα κ δεν κατάλαβα το παραμικρό... μου φάνηκαν πολύ άνετα αντιθέτως... γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αφενός πάνε με πουκαμισάκι-τζινάκι, δλδ casual και αφετέρου είναι πολύ άνετα...

άσχετο: όλο κ περισσότερο βλέπω τελευταία 60άρηδες να κυκλοφορούν με nike και γενικά αθλητικά παπούτσια, σε κάπως πιο γήινα χρώματα... θα τους τα συνιστούσα τα new balance...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#379614 Τη στιγμή που με τα ίδια λεφτά παίρνεις Nike Air Max, δεν υφίσταται παπούτσι New Balance, εκτός αν μιλάμε για το 997 που είναι made in USA αλλά έχει και 220 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#379618 πολύ πιο ομορφο το new balance για μενα από οποιοδήποτε nike
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#379628 η αερόσολα το κάνει το παπούτσι πολύ σπορ... κ επίσης την έχω συνδιάσει με σχολείο κ άντε πανεπιστήμιο... 40άρηδες και 50άρηδες με αερόσολα μου φαίνεται περίεργο... ειδικά με τα παρδαλά χρώματα (τριχρωμίες κτλ) που κυκλοφορούν...

επίσης η αερόσολα δε λέει κάτι, αν η ποδική καμάρα και το πέλμα μπροστά είναι σκληρό...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#379631 Και έστω ότι ισχύει αυτό που λες (δεν ισχύει). Όλα αυτά έναντι του 574;;;;;;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γελάνε και οι αερόσολες. Πραγματικά το να πάρει κάποιος 574 για την άνεσή του, το θεωρώ αστείο.
Ξεπερασμένο τεχνολογικά το 574. Βγαίνει από το 1988.
Εμφανισιακά σε κάποια χρώματα είναι χαριτωμένο.
Δεν φτουράνε μια μπροστά σε Nike. Και ειδικά σε σειρά Air Max.

Πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#379636 Μπουσε όλα αυτά που εβαλες,εγω ντρεπομαι να τα φορεσω.

+1 στον Πετερ Παν