Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#237667 δεν μου αρεσει που πεταω 9 το βραδυ και ηδη εχω βαρεθει στην καφετερια σερφαρωντας. :(
δεν μου αρεσει που εφυγε ενας πωλητης απο την εταιρια και πρεπει μεχρι να βρουν αντικαταστατη να παρω μερικα ταξιδια του. :help:

μου αρεσει που θα μου αντικαταστησουν με καινουρια την τρολευ βαλιτσα της δουλειας. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimviii έγραψε:μου αρεσει που θα μου αντικαταστησουν με καινουρια την τρολευ βαλιτσα της δουλειας. :inlove:

παραδοθηκε σημερα(!!!) και μου εφεραν μια καινουρια diplomat αξιας 93 ευρω στο φθηνοτερο σκρουτζομαγαζο.

http://www.bazaropolis.gr/index.php?rou ... ct_id=2163

τωρα περιμενω να χαλασει και μια ducati βαλιτσα καμπινας που εχω. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσει το πρωινό φόρτωμα αυτοκινήτου για εκδρομή... Πασχαλινό break στις Άλπεις, φεύγουμεεεεεε

Εχω καει απο τα ποστς στο "Φορτωτικο απορρητο" στο φεησμπουκ και η πρωτη σειρά μοιαζει λιγακι κινκυ.Μ αρεσει αυτο τριημερο.
Μ αρεσε μια μοσχαρισια μπριζολα που φαγα σημερα.

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#238312 Δεν μ' αρέσει που τη ΜΙΑ μέρα που και τα δύο παιδιά κοιμόταν στις 8 το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο για να έρθω στη δουλειά... :rant: :rant:

Δεν μ' αρέσει που μόλις τακτοποιήθηκε η κρίση και είπα να κάτσω 10-20 λεπτά να χαλαρώσω στο ιντερνετς πριν πάω σπίτι ξαναχτύπησε το τηλέφωνο... :protest: :protest:

Ελπίζω να τελειώσαμε για το Σ/Κ...

Όχι, δεν δουλεύω Σ/Κ και αργίες, εκτός κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#238335 Δεν μου αρεσε το ονειρο που ειδα...

Ο Geakos στον Καρανικολα σαν χαμενος...

Ερχεται ο μηχανικος....

Θα το βγαλεις στο babyrs..Να του βαλω το προγραμμα αν ειναι...

Εγω αρχισα να κλαιω...οχι οχι απλα ηρθα να το δω...

Μην το βγαλεις...μου γνεφει...πουλησε το...

Εκει ξυπνησα....
Άβαταρ μέλους
By vengas
#238507 δε μαρέσει το check engine που είδα στο ταμπλώ...
ελπίζω να είναι από κακή βανζίνη και να μην τρέχω να ψάχνω αισθητήρες λάμδα και καταλύτες :x :rant:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#238662 Μου αρεσει (χαιρομαι για τον φιλο) και δεν μου αρεσει (ζηλευω) το μηνυμα που ελαβα στο fb...

Καλησπερα George.
Πως τα πας?

Εψαχνα τα χαρτια του ST μου γιατι το βγαζω ξανα στον δρομο μετα απο 2+ χρόνια και βρηκα το χαρτί με τις δυναμομετρησεις σου.
Ισως στο εχω στειλει ξανα πιο παλια, αλλά επειδη δεν ειμαι σιγουρος το σκαναρισα και στο ξαναστελνω.

Με σκοτωνεις
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#238668 ο blue white ε? :innocent:

Τον έδωσα 2 3 οδηγίες περι μετά ακινητοποίησης

Δε μου αρέσει που σημερα δεν έχω πάει για #2, πράγμα εντελώς ασυνήθιστο... :lol: και έχω ένα φούσκωμα άλλο πράμα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#238744 Ο geo έκανε τις επιλογές του και το φιέστα έγινε ρολόγια, παπούτσια, γυαλιά, υπολογιστής και καπελακια.

Η γυναίκα τι λέει για το αμάξι αλήθεια;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
rx8_drifter έγραψε:Με αυτά που βλέπω μακάρι να είχα αντιληφθεί αυτό το πεδίο νωρίτερα, το electrical engineering στα συγχρονα καράβια είναι πεδίο δόξης λαμπρό με ελάχιστο ανταγωνισμό :lol:

Στρώσε τον κώλο σου τότε και φτιάξε επιτέλους το EMALS/EMCAT :rtfm:

Μ' άρεσε ο αγώνας boxing που παρακολούθησα χτες, καθώς και το ότι μιας και είχα ρεπό σήμερα*, βγήκαμε με φίλους έπειτα για ξύδια μέχρι το πρωί χωρίς να κοιτάω το ρολόι μου κάθε λίγο.

*Οι παγανιστές εδώ πάνω δεν έχουν αργία τη Κυριακή του Πάσχα, αλλά ευτυχώς η εταιρία μου έχει έδρα στην Αγγλία και δεν δουλεύουμε σήμερα.

markvag έγραψε:Δεν μ' αρέσει που τη ΜΙΑ μέρα που και τα δύο παιδιά κοιμόταν στις 8 το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο για να έρθω στη δουλειά... :rant: :rant:
(...)
Όχι, δεν δουλεύω Σ/Κ και αργίες, εκτός κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του...

Δεν μ'αρέσει το ενώ επιτέλους είχα μια Κυριακή off και προσδοκούσα να σαπίσω στο κρεβάτι μέχρι το μεσημέρι, κάποιος $@#%@^%$&%* είχε άλλα πλάνα, και βάρεσε ο συναγερμός πυρκαγιάς στο κτήριο στις 9 το πρωί. :vava: :rant: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
drdino έγραψε:Ο geo έκανε τις επιλογές του και το φιέστα έγινε ρολόγια, παπούτσια, γυαλιά, υπολογιστής και καπελακια.

Η γυναίκα τι λέει για το αμάξι αλήθεια;

Δεν την απασχολει και πολυ.
Δεν της λειπει.

Μονο εμενα λειπει και το βλεπω ονειρα και παω που κ που Ηλιουπολη και καθομαι στην θεση του οδηγου...

MIXOStsi έγραψε:Εσύ μλκ Geo άστο θαμμένο κάτω απο σακούλες και μλκς στο γκαραζ... :rant:

:( :sorry:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#238886 M' αρέσει που κάθομαι σπίτι με άδεια! :yahoo:

Δεν μ' αρέσει που είναι από πέρισυ... :help: Και μου μένουν άλλες 5 από πέρισυ... :help: Και τις επόμενες 15 μέρες δεν προβλέπεται να τις πάρω... :rant:

Μ' αρέσει που φύτεψα 15 ρίζες άγριες φράουλες στο μπαλκόνι (otso τελικά δεν πήρα τους σπόρους που είπες, αλλά βρήκα μία καλή άκρη...) :superman: :yahoo: Μερικές είχαν και λουλουδάκια, ίσως φάμε και 1-2 φραουλίτσες σε μερικές μέρες, αν είμαστε τυχεροί...