Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#787678 Ξεκίνησα ήδη να πίνω περισσότερο νερό και να πιστεύω στον εαυτό μου. Λογικά μέχρι την πρωτοχρονιά προλαβαίνω να γίνω Ντόριαν Γέιτς. :lol:

Πέρα από το πλάκα, σκεφτόμουν το θέμα γυμναστική πάλι αυτή την περίοδο, γιατί 31 μαίων πλέον, θέλω να χτυπήσω 45άρι χέρι. Είμαι/ουσιαστικά ξεκινάω στο 43.5 αυτή τη στιγμή, όμως δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να βάλω 1.5 εκ χωρίς να γίνω ξεφύγω σε κιλά.

Εδουάρδε έχεις στο νου καμία σφιχτοάσκηση πλην των κλασικών για να ξεκλειδώσω το παραπάνω στα χέρια; Έχω ξεκινήσει σπιτίσιο full body πρόγραμμα Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή εδώ και 2 εβδομάδες, από χέρια οι ασκήσεις που κάνω είναι κερλς και σκαλ κράσερς (με στραβόμπαρα αμφότερες). Υπάρχουν και αλτήρες, όμως γενικά προτιμώ μπάρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
EDDIE_147 έγραψε:Με το συμπάθειο αλλά έφτιαξα παπάρι.

Συκωτι και νεφρα να δεις. :ninja:

diplomat έγραψε:Εδουάρδε έχεις στο νου καμία σφιχτοάσκηση πλην των κλασικών για να ξεκλειδώσω το παραπάνω στα χέρια;

Εικόνα

:iconcool:

Ντοριαν Γειτς λεει ο αλλος. Τον εβλεπες στην ακμη του και τον λυποσουν. :vava:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#787682 Στη σελίδα 15 του βιβλίου 'Bodybuilding για ΝΟΥΜΠΗΔΕΣ' - εκδόσεις Kovathe, 3η παράγραφος λέει -->

ΜΟΝΟΖΥΓΟ
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#787684 @τζι
Άλλαξε το σπορ ο άνθρωπος. To φιζίκ του το '93 είναι μαζί με τον Ρόνι το '99 το πικ του σπορ. Εάν δεν είχε την ασυμμετρία με το αριστερό χέρι (και το σχετικό τραυματισμό), θα έπαιζε και για goat ο Ντόριαν, ή έστω θα έφτανε τον Ρόνι.

@εντουάρντο
Το σκεφτόμουν να πάρω... δε με βλέπω να μπορώ να με σηκώσω όμως. :(
Άβαταρ μέλους
By dimik
diplomat έγραψε:@τζι
Άλλαξε το σπορ ο άνθρωπος. To φιζίκ του το '93 είναι μαζί με τον Ρόνι το '99 το πικ του σπορ. Εάν δεν είχε την ασυμμετρία με το αριστερό χέρι (και το σχετικό τραυματισμό), θα έπαιζε και για goat ο Ντόριαν, ή έστω θα έφτανε τον Ρόνι.

@εντουάρντο
Το σκεφτόμουν να πάρω... δε με βλέπω να μπορώ να με σηκώσω όμως. :(

Chrisbum και τα μυαλά στο μπλέντερ

Εικόνα

Αν δεν μπορείς να κάνεις έλξεις άσε τα χέρια και τα cm για κανένα άλλο μέρος του σώματος και ξεκίνα τα βασικά, πλάτη, ώμους, καθίσματα και δίαιτα.

PS ούτε εγώ μπορώ για αυτό παλεύω με καθίσματα, άρσεις, κωπηλατικές κοκ
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#787689 Δεν μπορείς τώρα.
Αύριο θα μπορείς 1 - μεθαύριο 2 - παραμεθαύριο 3
Εικόνα
--> θα κάνεις 5-6.

Όλα αυτά είναι θέμα προπόνησης.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#787690 @τζι
Ο συνδυασμός μάζας, muscle maturity και άψογου conditioning είναι απλά αλλού. 3 εβδομάδες πριν το ΜΟ '93 (ούτε σε κόμικ δεν το έχουμε δει):

Εικόνα
Σπορ υπό την έννοια του τί γίνεται να επιτευχθεί, με τα γνωστά μέσα. Είναι σπορ όμως, τί να κάνουμε.

@εδδιε
Φοβάμαι μην έχω κανένα τραυματισμό, όχι ότι δε θα ανέβω. Θα πάρω μάλλον όμως.

@ντιμικ
Νομίζω σε κάλυψε η πικούλα που ανέβασα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787696 Κατ αντιστοιχια μπορουμε να θεωρησουμε ως σπορ

- διαγωνισμος ενδοφλεβιας δοσης ηρωινης
- μηκος γραμμης κοκας
- ποσοστο αλκοολης στο αιμα ( Ιταλακιας. ΓΙΔΑ με 8777 hL / 2 ml)

Oποτε θα σου προτεινω να μην διστασεις, το χερι σου μπορει να φτασει και στα 60 cm.

Και αν τολμησεις να αθληθεις με ενεσιμη σιλικονη; Ισα με 160.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#787709 Έλξεις και 2-3 βασικές ασκήσεις ακόμα είναι απαραίτητες όχι για να μεγαλώσεις cm, αλλά για να είσαι και λειτουργικός στη ζωή σου (Από ορθοσωμία, μέχρι τη δυνατότητα να συνεισφέρεις σε μία μετακόμιση ξέρω γω).

Επίσης, τα pull ups έχουν το καλό αφενός πως είναι πολύ θέμα συνήθειας, αφετέρου γίνονται εύκολα πιο φιλικές για έναν αρχάριο με τη χρήση λαστίχων π.χ. αρχικά με τα δύο πόδια, μετά το ένα, μετά μόνο γόνατα κ.ο.κ. 5 τη μέρα να προσπαθείς να κάνεις, σε έναν μήνα θα κάνεις άνετα 8 με 10 reps χωρίς βοήθεια. Βάζεις και chin ups στην προπόνησή σου για να πάρεις και στα χέρια τα αποτελέσματα που θες.

Από κει και πέρα σε ό,τι και αν κάνεις θα δεις τρομερή διαφορά αν εντάξεις στο ασκησιολόγιο και μερικές ασκήσεις που θα δυναμώσουν το core σου, το οποίο θα κοιμάται λογικά με βάση τα κάποια έξτρα κιλά που απ' ότι καταλαβαίνω έχεις.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
g8777 έγραψε:Κατ αντιστοιχια μπορουμε να θεωρησουμε ως σπορ

- διαγωνισμος ενδοφλεβιας δοσης ηρωινης
- μηκος γραμμης κοκας
- ποσοστο αλκοολης στο αιμα ( Ιταλακιας. ΓΙΔΑ με 8777 hL / 2 ml)

Oποτε θα σου προτεινω να μην διστασεις, το χερι σου μπορει να φτασει και στα 60 cm.

Και αν τολμησεις να αθληθεις με ενεσιμη σιλικονη; Ισα με 160.

Ντάξ, σπορ δε το λες, γιατί δεν έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά well-being που σχετίζονται με αυτό που νοούμε ως "άθλημα", όμως το ότι (με κόστος ακόμα και την ίδια τους τη ζωή) φέρνουν στα όρια τους το σώμα τους, με τρομερές θυσίες σε θεμα διατροφής και προπόνησης δε μπορείς να το αμφισβητήσεις.
Επίσης και ολα όσα πίνουν αυτοί να πιεις, αν στο γυμναστήριο δε κάνεις πραγματικα προπόνηση επιπέδου πρωταθλητισμού, έτσι δε γίνεσαι.
Άρα ναι μεν δε θα ήθελα το παιδί μου να έχει πρότυπο έναν Mr. Olympia, αλλά παραμένουν legends σε ό,τι αφορά το work ethic την πειθαρχία στη διατροφή και τις προπονήσεις τους.

Σε πιο "υγιή" πρότυπα μπορούμε να δούμε κάποιους πρωταθλητές Crossfit όπως ο Froning ή ο Fraser
Άβαταρ μέλους
By g8777

Η αισθητικη ειναι η ηθικη του Μελλοντος.

Εικόνα

g8777 approved, το τριτο :shifty: :whistlink: καλυτερο βιβλιο του.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#787717 Επειδή έχω τον παρακάτω προβληματισμό

ΥΓ: ο τύπος λέγεται ΚΡΙΣ ΧΕΡΙΑ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#787722 Definitely ο δεξια

Εχει δε τις περισσοτερες πιθανοτητες να μην γινει αποθηκη λιπους οταν σταματησει την εντονη ασκηση μετα απο Χ χρονια
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#787730 απο τα δυο άσχημα, το λιγότερο πρέπει να είναι καλισθένικς, οπότε αυτό αν δεν θες να πάρεις τη μέση σου κομπολόι σε λίγα χρόνια :lol: