Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#462899 Όχι άμεσα αλλά η έλλειψη ύπνου έχει συνδεθεί με πτώση ανοσοποιητικού και μειωμένη επιδιόρθωση άρα γήρανση και αυξημένο κίνδυνο καρκίνου.

Γενικά κοιμάμαι 6-6:30 ώρες. Θα ήθελα λίγο παραπάνω αλλά γενικά βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να κοιμηθώ συνεχόμενα πάνω από 7-7:30 ώρες. Μπορώ όμως να κοιμηθώ και το μεσημέρι 1,5-2 ώρες. Το κατάφερνα κάποια ΣΚ για να αναπληρώνω την έλλειψη της εβδομάδας. Και μετά απέκτησα παιδί, τέλος ο μεσημεριανός, μόνο σε καλοκαιρινές διακοπές. Πάντως τον τριφασικό ύπνο άνετα τον έκανα, νωρίς βραδυνό και υπνάκο 7-9, ωραία ησυχία για συγκέντρωση τη νύχτα και ξανά ύπνο 4-6. Και σιέστα. Είσαι φρεσκοκοιμισμένος συνέχεια.
Εγώ μια εποχή άλλαξα τον ύπνο μου όταν ήθελα να κοιμάμαι ελαφριά ώστε να ακούω την κόρη μου (μωρό τότε). Όντως το πέτυχα, ξύπναγα στο παραμικρό. Αλλά ήμουνα ζόμπι όλη μέρα. Μετά από λίγο καιρό κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να επιβιώσω και αφέθηκα στον κανονικό ύπνο. Η γυναίκα μου ανέλαβε τον ελαφρύ ύπνο, αφού έτσι κοιμάται έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#463178 Εικόνα

Εν όψει των γιορτών, να ευχηθούμε όλη στην "μανούλα" του facebook και την "λατρεμένη παιδίατρο" ΨΟΦΟ.- :rant:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#463206 Υπάρχει παιδίατρος με άδεια εξάσκησης επαγγέλματος στην ΕΛΛΑΔΑ που δεν εμβολιάζει τα παιδιά που τις εμπιστεύονται οι γονείς;;; :omg: :help:

Σε αυτήν ΨΟΦΟ, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ΑΜΟΙΒΑΔΟΕΙΔΗ που "είναι κατά των εμβολίων", περαστικά στο παιδάκι, ελπίζω οι γονείς του να βάλουν λίγο μυαλό και να ακούσουν κανέναν επιστήμονα, αντί για απατεώνα...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#463238 Φυσικά και υπάρχουν. Οχι απλα ενας....

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#463274 δεν μου έτοιχε,
εύχομαι όλα τα παιδάκια του κόσμου περαστηκά,
δε κάνατε
Άβαταρ μέλους
By elvet
mirage έγραψε:Φυσικά και υπάρχουν. Οχι απλα ενας....

< >

Ετσι είναι, υπάρχουν αρκετοί :rant:
Δεν ξέρω εάν το κάνουν από επιστημονική ανεπάρκεια ή εμπορικούς λόγους (πουλάει να φαίνονται εναλλακτικοί ή οτι μ@λ@κί@ πλασάρουν στους γονείς πελάτες), αλλά μπορεί και τα δύο.
Η μάστιγα πάντως είναι οι γονείς και ειδικά οι "μπσαγμένοι" που ξέρουν τα πάντα από το ιντερνετ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#463282 Πιστεύω πως είναι το δεύτερο. Μπζαγμενια για μπζαγμενους στα ιντερνετς γονείς. Τα Facebook profiles τους αυτο δειχνουν... 2017 όλα αυτα.

< >
Άβαταρ μέλους
By sargus
#463285 Έγώ άλλο θέλω να σχολιάσω: "τους είπαμε ότι χάσαμε το βιβλιάριο".
Έτσι βρε κοτούλες; Κάνετε τους μάγκες και τους διαφορετικούς (από εμάς τους υπόλοιπους που είμαστε υποτίθεται πρόβατα) φυσικά παίζοντας με την υγεία του παιδιού σας και όχι με τη δική σας (γιατί τόσο ξεφτίλες είστε) και όταν έρχεται η ώρα να υποστείτε και εσείς κάτι ελάχιστο (έναν εξεφτελισμό από τους γιατρούς ή ούτε καν αυτό, ίσως μόνο ένα επικριτικό κούνημα του κεφαλιού -γιατί και αυτοί έχουν κουραστεί να ασχολούνται με τους βλάκες που έχουν γίνει σαν τις ακρίδες τελευταία-) το αποφεύγετε και αυτό; Θέτοντας με αυτόν τον τρόπο (αποκρύπτοντας δηλαδή ουσιώδεις πληροφορίες από τους θεράποντες) σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο το παιδί σας;;;;;
Είμαι εξοργισμένος!!
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#463293 Βέβαια, αν το παιδί είναι εμολιασμενο, φαίνεται εμμέσως και από τον ΑΜΚΑ. Δεν είναι απαραίτητο να δει κάποιος το βιβλιάριο.
Άβαταρ μέλους
By nEK
saxon_747 έγραψε:Βέβαια, αν το παιδί είναι εμολιασμενο, φαίνεται εμμέσως και από τον ΑΜΚΑ. Δεν είναι απαραίτητο να δει κάποιος το βιβλιάριο.

Εμμεσος? Αν το προσεξουν οι γιατροι...

sargus έγραψε:Έγώ άλλο θέλω να σχολιάσω: "τους είπαμε ότι χάσαμε το βιβλιάριο".
Έτσι βρε κοτούλες; Κάνετε τους μάγκες και τους διαφορετικούς (από εμάς τους υπόλοιπους που είμαστε υποτίθεται πρόβατα) φυσικά παίζοντας με την υγεία του παιδιού σας και όχι με τη δική σας (γιατί τόσο ξεφτίλες είστε) και όταν έρχεται η ώρα να υποστείτε και εσείς κάτι ελάχιστο (έναν εξεφτελισμό από τους γιατρούς ή ούτε καν αυτό, ίσως μόνο ένα επικριτικό κούνημα του κεφαλιού -γιατί και αυτοί έχουν κουραστεί να ασχολούνται με τους βλάκες που έχουν γίνει σαν τις ακρίδες τελευταία-) το αποφεύγετε και αυτό; Θέτοντας με αυτόν τον τρόπο (αποκρύπτοντας δηλαδή ουσιώδεις πληροφορίες από τους θεράποντες) σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο το παιδί σας;;;;;
Είμαι εξοργισμένος!!

Ετσι, κλαψιιαριδες, φοβιτσιαριδες ανεγκεφαλοι γονεις! :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
saxon_747 έγραψε:Βέβαια, αν το παιδί είναι εμολιασμενο, φαίνεται εμμέσως και από τον ΑΜΚΑ. Δεν είναι απαραίτητο να δει κάποιος το βιβλιάριο.
Εκτός κι αν έχεις ιδιωτική ασφάλεια με ιατροφαρμακευτική κάλυψη φαντάζομαι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf

Περίπου. Από τον ΑΜΚΑ προκύπτει η συνταγογράφηση και (μάλλον?) η αγορά του εμβολίου. Όχι η χρήση του.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#463313 Κάθε χρόνο, τουλάχιστον 1-2 παιδιά που δεν έχουν κάνει εμβόλια θα εμφανιστούν για εγγραφή στο νηπιαγωγείο της συζύγου. Συνήθως αλλοδαπά ή ρομά. Μια φορά και ενός γιατρού. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
mirage έγραψε:Πιστεύω πως είναι το δεύτερο. Μπζαγμενια για μπζαγμενους στα ιντερνετς γονείς. Τα Facebook profiles τους αυτο δειχνουν... 2017 όλα αυτα.

< >
Συμφωνώ ότι είναι κερδοσκοπικοι οι λόγοι, αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει παιδίατρος που πέρασε από Ελληνικό Νοσοκομείο για ειδικότητα και δεν κατάλαβε γιατί είναι αναγκαία τα εμβόλια...

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz

Κι εδώ έρχεται ο/η αγαπητός/ή παιδίατρος που υπογράφει ψευδές πιστοποιητικό ότι τάχα το παιδί εμβολιάστηκε...
:ninja: