...>.
...>.
Jimvar έγραψε:για να μιλήσω απλά, μου την έχουν βιδώσει και δεν θέλω να τους χαρίσω την υπογραφή μου
Jimvar έγραψε:για να μιλήσω απλά, μου την έχουν βιδώσει και δεν θέλω να τους χαρίσω την υπογραφή μου
dimviii έγραψε:Jimvar έγραψε:για να μιλήσω απλά, μου την έχουν βιδώσει και δεν θέλω να τους χαρίσω την υπογραφή μου
δλδ μας λες οτι δεν μπορεις να τους κανεις να σε απολυσουν?
Nikos! έγραψε:Πριν σας μπούνε τέτοιες ιδέες εξαναγκασμου απολυσης, σκεφτείτε δύο πράγματα.
Πρώτο, τη πιθανότητα ζήτησης συστατικών επιστολών στο μέλλον (η αγορά είναι απίστευτα μικρή).
Δεύτερο, ο εργοδότης δεν είναι χαζός.
< >

QsisVTS έγραψε:dimviii έγραψε:Jimvar έγραψε:για να μιλήσω απλά, μου την έχουν βιδώσει και δεν θέλω να τους χαρίσω την υπογραφή μου
δλδ μας λες οτι δεν μπορεις να τους κανεις να σε απολυσουν?
απόλυση με δικαστικό επιμελητή σπίτι σου και χέστηκαν για την υπογραφή σου (το έχουμε κάνει, το έχουν κάνει εκεί που δουλεύει η κοπέλα μου, γενικά παίζει πολύ όταν ανάβουν τα αίματα )
και μάλιστα αν απλά έχεις σηκωθεί και έχεις φύγει και έχεις εξαφανιστεί ενώ σε έχουν αποδεδειγμένα ειδοποιήσει να επιστρέψεις δεν είναι και υποχρεωμένοι να σου δώσουν αποζημίωση
κατά τα άλλα το πιο απλό για κάποιον που εξαφανίζεται είναι να του τραβήξεις μια παραίτηση και άντε γεια, αν και αυτό αφήνει εκτεθειμένο τον εργοδότη, αν και στο 99% δε τρέχει τίποτα
εσύ φυσικά και μπορείς να σηκωθείς να εξαφανιστείς, δε σε δεσμεύει κάτιNikos! έγραψε:Πριν σας μπούνε τέτοιες ιδέες εξαναγκασμου απολυσης, σκεφτείτε δύο πράγματα.
Πρώτο, τη πιθανότητα ζήτησης συστατικών επιστολών στο μέλλον (η αγορά είναι απίστευτα μικρή).
Δεύτερο, ο εργοδότης δεν είναι χαζός.
< >
αυτό που λες βρε Νίκο δεν είναι εφαρμόσιμο όταν έχουν γίνει μπίλιες γιατί προφανώς και δε θα πάρει συστατική επιστολή σε καμιά περίπτωση
επίσης η αγορά είναι μικρή σε συγκεκριμένες δουλειές, φυσικά και δεν αφορά όλους τους κλάδους

giannik1977 έγραψε:Jimvar έγραψε:για να μιλήσω απλά, μου την έχουν βιδώσει και δεν θέλω να τους χαρίσω την υπογραφή μου
Μπες στο βυζοτοπικο , κάλεσε κ 2-3 συναδέλφους να δουν , αρχιστε τα σχόλια κ τα γέλια, πίνοντας κ καμμία μπυριτσα κ όλα θα πάρουν το δρόμο τους...
Nikos! έγραψε:Λέω τον μελλοντικό εργοδότη να σηκώνει το τηλέφωνο να πάρει feedback από τον προηγούμενο. Μη μου πεις ότι δε γίνεται.
< >

mjacob έγραψε:giannik1977 έγραψε:Jimvar έγραψε:για να μιλήσω απλά, μου την έχουν βιδώσει και δεν θέλω να τους χαρίσω την υπογραφή μου
Μπες στο βυζοτοπικο , κάλεσε κ 2-3 συναδέλφους να δουν , αρχιστε τα σχόλια κ τα γέλια, πίνοντας κ καμμία μπυριτσα κ όλα θα πάρουν το δρόμο τους...
Αυτό ακριβώς έκανε ένας θεούλης σε έναν πάροχο (ονόματα δεν λέμε συνειδήσεις δεν θίγουμε).
Έξυνε @@ρι όλη μερα και έστελνε (πολύ καλές) τσόντες σε όλον τον κόσμο.
Του πήρε 4 χρόνια να απολυθεί.
Και δεν πολυθέλετε να ακούσετε και το ύψος του μισθού του.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]