Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going
nEK έγραψε:Που μπορω να δω τους μισθους στον ιδιωτικο τομεα? εψαξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη με καποιο προσφατο .
Βασικα ενδιαφερομαι για μισθο ΠΕ εγγαμου με παιδι χωρις προυπηρεσια.
Και το θυμάμαι γιατί το βλέπω συνεχώς στα καταστήματα εδώ και καιρό... Βέβαια, για τον κλάδο που είναι πρέπει να προσφέρει αρκετά καλό περιβάλλον εργασίας (πάντα σε σχέση με τα χαμηλά στανταρ του κλάδου του) και πρέπει να πως (έχοντας εργαστεί σε προμηθευτή του) πως έχει αρκετά καλή αντιμετώπιση προς τους προμηθευτές του (και εδώ σε σχέση με τα στάνταρ του κλάδου του)...

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 49 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 27.600 εργαζόμενους
Η έρευνα η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια, στηρίζεται, κατά κύριο λόγο, στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους
για να κοιτάς το κατώτερο)
nEK έγραψε:Εχω δουλεψει μισθωτος προ 15ετιας.
Το ερωτημα μου αφορα τη συζηγο που ειναι γεωπονος ΠΕ και θα πιασει δουλεια ως αυτο, σε αναλογο γραφειο.
Εχει ξαναδουλεψει παλιοτερα αλλα οχι ως γεωπονος. Απλα υπαλληλος γραφειου.
Οποτε ναι, δεν εχω ιδεα τι γινεται με τους μισθους κλπ.
Οποτε αποτι καταλαβαινω ο μισθος ειναι ενας, που "παιζει" σχετικα με την οικογενειακη κατασταση και προυπηρεσια. Η ειδικοτητα προυπηρεσιας μετραει σε αυτο?
drdino έγραψε:Το συμβόλαιό σου τι λέει;
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]