Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#47576 Η επέκταση προφανώς θα βγάλει άδεια.
Το υπάρχον οίκημα αν έχει κάνει πρόβλεψη για όροφο γιατί πρέπει να ενισχυθεί;

ΥΓ: Βέβαια αυτό το 1980 είναι αρκετά μακρινό...
Σε περίπτωση του 1990 πάντως δεν τέθηκε θέμα ενίσχυσης του υφιστάμενου οικήματος. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
EDDIE_147 έγραψε:Η επέκταση προφανώς θα βγάλει άδεια.
Το υπάρχον οίκημα αν έχει κάνει πρόβλεψη για όροφο γιατί πρέπει να ενισχυθεί;

ΥΓ: Βέβαια αυτό το 1980 είναι αρκετά μακρινό...
Σε περίπτωση του 1990 πάντως δεν τέθηκε θέμα ενίσχυσης του υφιστάμενου οικήματος. :ninja:

χωρις να ειμαι της δουλειας, τολμω να πω οτι μου ακουγεται περιεργο
εγιναν σεισμοι το 1999, συνηθως μετα απο σεισμους το αλλαζουν το πραγμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#47604 Το γεγονός οτι δεν έγινε σε μια περίπτωση δεν αρκεί για να εξαγεις κανόνα ... Του '75 σε σχέση με ποιον αντισεισμικό ; :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:Το γεγονός οτι δεν έγινε σε μια περίπτωση δεν αρκεί για να εξαγεις κανόνα ... Του '75 σε σχέση με ποιον αντισεισμικό ; :lol:

δε σε επιασα, σε εμενα απανtας η στον eddie??
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimitrisB έγραψε:
Nikos! έγραψε:Almost there..
.......................
Κατοικείτε ήδη στο διαμέρισμα? Να πούμε καλορίζικο? :)

Το Σάββατο μπαίνουμε :)

Σε μια μέρα μεταμορφωθηκε...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Nikos! έγραψε:Το Σάββατο μπαίνουμε :)
Μπράβο. Χαίρομαι που υπάρχουν και ανθρωποι στην οικοδομή, που τηρούν τα χρονοδιαγράμματα που υπόσχονται.
Γιατί εμένα, με ... πέθαναν . :x
Πράγματι δείχνει όμορφο, καλορίζικο λοιπόν ! :)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimitrisB έγραψε:
Nikos! έγραψε:Το Σάββατο μπαίνουμε :)
Μπράβο. Χαίρομαι που υπάρχουν και ανθρωποι στην οικοδομή, που τηρούν τα χρονοδιαγράμματα που υπόσχονται.
Γιατί εμένα, με ... πέθαναν . :x
Πράγματι δείχνει όμορφο, καλορίζικο λοιπόν ! :)

Ε, εντάξει...ήτανε να μπούμε Νοέμβριο και τελικά μπαίνουμε αύριο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By nEK
#47689 Ερωτηση κρισεως...
Οι κατασκευες απο γυψοσανιδα, οπως χωρισματα δωματιων, οροφες, κατασκευες για σποτ και κρυφους φωτισμους, στα ποσα χρονια δειχνουν την ηλικια τους και αναζητανε σοβαρη συντηρηση ή αντικατασταση?
Δηλαδη αναρωτιεμαι υπαρχει πιθανοτητα καποια στιγμη να κρεμασουν, σκασουν ή κατι αλλο και να χρειαστουν πχ ξυλωμα για επιορθωση? δεν αναφερομαι φυσικα σε βλαβη πχ υδραυλικων που θα κανουν ζημια.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
EDDIE_147 έγραψε:Επιλογές (κατ' εμέ):
- Χτίζεις Μεταμόρφωση με το θετικό ότι θα έχεις ένα σπίτι όπως το γουστάρεις (ντάξ 80% γιατί είναι επέκταση και όχι από λευκό χαρτί).
- Νοικιάζεις σε άλλη περιοχή (ακριβά για κάτι που θα αξίζει)
- Αγοράζεις παλιό διαμέρισμα και το ανακαινίζεις (αμφιβάλω αν θα σου βγει φτηνότερα από το σενάριο 1, αλλά θα έχεις ένα σπίτι όπως το θέλεις (<80%) αλλά σε άλλη περιοχή

Πήγαινε μίλα με ένα αρχιτέκτονα να δεις τι μπορεί να σου βγάλει στην ταράτσα και μετά ξανασκέφτεσαι το θέμα Μεταμόρφωση.

Ρε είναι κατάθλιψη η Μεταμόρφωση. :lol:
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Nikos! έγραψε:
drdino έγραψε:Στα σποτάκια έχετε βάλει led;

Ναι, σε όλα.

Και γώ έχω βάλει LED σποτάκια στην ψευδοροφή μου και είμαι περίεργος πόσο θα αντεξουν. Η ψευδοροφή μου έχει και μόνωση. :vava:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
nEK έγραψε:Ερωτηση κρισεως...
Οι κατασκευες απο γυψοσανιδα, οπως χωρισματα δωματιων, οροφες, κατασκευες για σποτ και κρυφους φωτισμους, στα ποσα χρονια δειχνουν την ηλικια τους και αναζητανε σοβαρη συντηρηση ή αντικατασταση?
Δηλαδη αναρωτιεμαι υπαρχει πιθανοτητα καποια στιγμη να κρεμασουν, σκασουν ή κατι αλλο και να χρειαστουν πχ ξυλωμα για επιορθωση? δεν αναφερομαι φυσικα σε βλαβη πχ υδραυλικων που θα κανουν ζημια.

Αν είναι ντούκι από μέσα ο σκελετός, δεν θα κρεμάσουν ποτέ. Αν έχεις τίποτα μεγάλα ανοίγματα με αραιό σκελετό, μπορεί....και πάλι δύσκολο. Όσον αφορά στην όψη, λάβε υπόψη σου ότι, σαν επιφάνεια, είναι αρκετά ευαίσθητη, οπότε οποιοδήποτε μικροχτύπημα φαίνεται κατευθείαν. Κατά τα άλλα όμως, δεν έχει μεγάλη διαφορά από τα άλλα υλικά. Προφανώς μεγάλη προσοχή αν έχει γίνει η μέγιστη μ@λ@κία και δεν έχει μπει άνθυγρη σε μέρη με υγρασία, εκεί θα δεις κυριολεκτικά να διαλύεται εντός ελαχίστου χρονικού διαστήματος...