Οι τιμές καταλόγου είναι ή για τους μη γνωρίζοντες ή για να υπάρχει μια τιμή βάσης πριν αρχίσει το παζάρι.
Anonymous Founder έγραψε:Εννοείται, αν δεν μιλάς με τις ώρες, πας σε καρτοκινητό, εγώ βάζω 10€ το μήνα και μου περισσεύουν πάντα, ουσιαστικά μπορείς να βάζεις 10€ το δίμηνο και να σου φτάνουν χάρη στα πακέτα που έχουν ειδικά η Wind/Q και η Vodafone.
!!!!Το log&win δίνει πάλι 300ΜΒ ,λέει μέχρι τις 8-12-14 (Το πακέτο Log n Win 100 MB προσφέρει πλέον 300ΜΒ και αποτελεί προωθητική ενέργεια με ισχύ μέχρι τις 08/12 14:00.)
tazio έγραψε:Κορυφή σε πακέτα, χρεώσεις αλλά από σήμα άστα να πάνε.
Γράφτηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου.
.
...
giannik1977 έγραψε:Mark πρέπει να μένουμε πολύ πολύ κοντά.
Από σήμα η wind στην γειτονιά μου...
Τους πήρα τώρα ένα τηλ να ρωτήσω τι πληρώνω τώρα αν σπάσω το συμβόλαιο (λήγει 30 Μαρτίου) , είναι 150 ευρώ +φ.π.α για τις 2 γραμμές που έχω. Κάνω υπομονή λοιπόν 2 μήνες ακόμα καθώς μέσα Φλεβάρη κάνω το αίτημα στην cosmote , ελπίζοντας μέχρι τότε να χτυπήσει τηλέφωνο από την cosmote για προσφορά (μιας και όπως έχω ξαναπει , όταν σε παίρνουν αυτοί και όχι εσύ , σου κάνουν πολύ καλύτερες προσφορές για φορητότητα..)
Υ.Γ
Τόσοι νοματαίοι εδώ μέσα κανείς δεν έχει κονέ με cosmote????
giannik1977 έγραψε:Πηρα τωρα τηλ στο 13897 που ειναι η υπηρεσια φορητοτητας της cosmote να ρωτησω αν παιζειβκαμμια προσφορα κ.λ.π
Για 2 γραμμες στο plus 65---->56€εκαστη
Για 2 γραμμες στο plus 45---->41€ εκαστη , τελικες τιμες με ολα μεσα...
Το φελεκι μου μεσα , στο myphone γραφουν ορισμενοι οτι πετυχαν τιμη απο 28 εως 30€ για το plus 65 δεχομενοι τηλεφωνο απο την cosmote...
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]