Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#361275 Μερακλής !!! :s_howdy

:hmmm:
Πάλι καλά που δε μας μόστραρες και το μεταλλικό κουτί με το βερνίκι του ΕΣ! :lol:
Το οποίο τους χειμώνες που "πέτρωνε" , έμπαινε πάνω στη ξυλόσομπα ή σε κανα καμινέτο για να μαλακώσει..... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimitrisB έγραψε:Πάλι καλά που δε μας μόστραρες και το μεταλλικό κουτί με το βερνίκι του ΕΣ! :lol:
Το οποίο τους χειμώνες που "πέτρωνε" , έμπαινε πάνω στη ξυλόσομπα ή σε κανα καμινέτο για να μαλακώσει..... :iconcool:

Χα, χα! Έτσι ακριβώς! :s_thumbsup

Αν και κάποιοι το χρησιμοποιούσαν για... προσάναμα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#361284 Όταν άρπαζε όμως, μπορεί και να σε σκότωνε (κυριολεκτικά :lipsealed: ) απ΄τις αναθυμιάσεις!
:s_bye
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimitrisB έγραψε:Όταν άρπαζε όμως, μπορεί και να σε σκότωνε (κυριολεκτικά :lipsealed: ) απ΄τις αναθυμιάσεις!
:s_bye

Ναι, επίσης ήταν και επικίνδυνο για εγκαύματα.
Πάντως ήταν καλύτερο από κάτι άλλο που χρησιμοποιούσαν επίσης για προσάναμα... :shifty:

Εικόνα

:lol: :slap:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#362589 Πάντα έλεγα να τα αγοράσω κ όλο το ανέβαλα...

Ώσπου τα βρήκα 63€, τιμή αρκετά καλή... πιο χαμηλά δεν είχα βρει ποτέ. Πέτυχε κ το νούμερο στην παραγγελία

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#362596 Πολύ άνετα. Τα δικά μου τα είχα πάρει 35£. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν πολλοί τύποι, εξωτερικά τουλάχιστον είναι πανομοιότυπα με αυτά της φωτογραφίας.
Με γεια!

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#362599 πολύ ωραια Πετρο,απο που τα βρηκες με αυτή τη τιμη βρε?

Scotch έγραψε:Πολύ άνετα. Τα δικά μου τα είχα πάρει 35£. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν πολλοί τύποι, εξωτερικά τουλάχιστον είναι πανομοιότυπα με αυτά της φωτογραφίας.
Με γεια!

:s_omg
Άβαταρ μέλους
By gianik
#362601 Μεγειες peter pan, προσωπικα αυτη η συγκεκριμενη σολα των Ν δεν με βολεψε ποτε σε θεμα ανεσης ...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#362604 Εχει παρα πολλα μοντελα-διαφορετικα τριψηφια, δε νομιζω να εχουν ολα ιδια σολα. Ηθελα να παρω σαν του πιτερ παν σε μπορντω αλλα προτιμησα κατι nike. Οσα αλλα μου αρεσουν εχουν 120-140 και δεν παει το χερι στο κουμπι με τιποτα

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#362608 Ναι ρε Chris ,γι αυτο εγραψα για την συγκεκριμενη σολα..
Ωραιο χρωμα παντως !
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#362611 Με γειά σου Πέτρο! :s_thumbsup

dimviii έγραψε:πολύ ωραια Πετρο,απο που τα βρηκες με αυτή τη τιμη βρε?

Δεν πρόσεξες το χαρακτηριστικό κουτί της Amazon! :s_no
Αν είχε κανένα μπουζί πεταμένο σε καμία γωνιά, μέχρι και το διάκενό του θα πρόσεχες... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Pitt έγραψε:Με γειά σου Πέτρο! :s_thumbsup

Δεν πρόσεξες το χαρακτηριστικό κουτί της Amazon! :s_no
Αν είχε κανένα μπουζί πεταμένο σε καμία γωνιά, μέχρι και το διάκενό του θα πρόσεχες... :lol:

και να το προσεχα δεν θα το αναγνωριζα ρε Πιττ. Δεν εχω αγορασει ποτε κατι από Αμαζον. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimviii έγραψε:και να το προσεχα δεν θα το αναγνωριζα ρε Πιττ. Δεν εχω αγορασει ποτε κατι από Αμαζον. :oops:

Οοοοps! :oops: Sorry... :s_empathy

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Chris έγραψε:Εχει παρα πολλα μοντελα-διαφορετικα τριψηφια, δε νομιζω να εχουν ολα ιδια σολα.

Τα 574 είναι τα δικά μου.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By PeterPan

Scotch έγραψε:Πολύ άνετα. Τα δικά μου τα είχα πάρει 35£. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχουν πολλοί τύποι, εξωτερικά τουλάχιστον είναι πανομοιότυπα με αυτά της φωτογραφίας.
Με γεια!

:s_omg

Ευχαριστώ πολύ όλους!
Από το Amazon όπως σωστά ειπώθηκε!

Ανάλογα με το νούμερο του παπουτσιού είχε καλές τιμές. Είναι το 574 μοντέλο.

< >